Σύγχρονη Αστρολογία- Ερωτική τάση. Ιουνιος‘17

Σύγχρονη Αστρολογία- Ερωτική τάση. Ιούνιος‘17

Ο αγαπημένος μήνας όλων έρχεται. Ο ζωδιακός κόσμος, έχει την ανάγκη για να αφήσει πίσω, όλα αυτά τα άσχημα που τον βάρυναν την προηγούμενη περίοδο. Ένα καυτό Καλοκαίρι πλησιάζει… και που θα δώσει σε κάθε ζώδιο, όλα αυτά που ζητάει… είτε αυτό λέγεται αγάπη, είτε οικονομική άνεση.

Αναλυτικές προβλέψεις:

 

Οι μέρες για εσάς τους Ζυγούς και τους μυστικιστές Σκορπιούς είναι εξαιρετικές για την αισθηματική σας κατάσταση. Μπορεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, να έχετε χάσει την ερωτική σας επαφή, με τον άνθρωπο που αγαπάτε, αλλά αυτό είναι προσωρινό.
Τυχερές ημερομηνίες: 06 και 11 Ιουνίου

zodia-taro-45

Εσείς τα δυνατά πνεύματα του ζωδιακού οι Υδροχόοι, αλλά και τα σοφά Ψαράκια, θα έχετε πραγματικά το καλύτερο πιθανό Καλοκαίρι. Αυτοί που είχαν χωρίσει θα βρουν και πάλι τους πρακτικούς τρόπους, για να επανασυνδεθούν, αφήνοντας τυχόν τρίτα πρόσωπα εκτός. Πολλά και τα καινούργια φλερτ για τους εργένηδες.
Τυχερές ημερομηνίες: 03 και 10 Ιουνίου

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Δίδυμοι… κάντε από τώρα τις σκέψεις και τους προγραμματισμούς σας, για τις ερχόμενες εβδομάδες. Τα άστρα σας στρώνουν ένα κόκκινο χαλί και σας δίνουν όλα αυτά για τα οποία έχετε παλέψει. Ζητήστε και θα λάβετε!
Τυχερές ημερομηνίες: 02 και 15 Ιουνίου

Μην σταματάτε Κριοί, την πορεία σας επειδή προέκυψε ένας χωρισμός. Και εσείς οι Λέοντες μην το βάζετε κάτω επειδή το άτομο που επιθυμείτε, ακόμη δεν έχει ανταποκριθεί θετικά. Από το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, θα έχετε ειδήσεις και εμφανίσεις που θα σας δικαιώσουν.
Τυχερές ημερομηνίες: 04 και 18 Ιουνίου

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Τα Ταυράκια, είναι και οι πιο τυχεροί σε υποθέσεις αγάπης αυτό το χρονικό διάστημα. Χωρισμένοι, μόνοι, απογοητευμένοι, μέχρι την πανσέληνο του Ιουνίου, θα έχουν βρει την ισορροπία τους, και θα απολαύσουν ένα όμορφο Καλοκαίρι.
Τυχερές ημερομηνίες: 07 και 19 Ιουνίου

Οι Παρθένοι και οι Καρκίνοι, έχουν πολλά να λύσουν αυτές τις ημέρες και μέχρι να εισέλθει ο καινούργιος μήνας. Από την μια η ερωτική τους ζωή, που δεν εξελίσσεται όπως θα την ήθελαν, και από την άλλη οι ενοχλήσεις από το παρελθόν. Αποφασίστε άμεσα.
Τυχερές ημερομηνίες: 05 και 14 Ιουνίου

Μέρες χαράς και δημιουργίας θα φέρει ο μήνας του Ιουνίου, για τους Τοξότες και τους Αιγόκερους, που επιθυμούν να φτιάξουν από την αρχή την προσωπική τους ζωή. Χρήμα και πρακτικές διευκολύνσεις, είναι στα προσεχώς.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65