Σύγχρονη Αστρολογία. Ερωτική τάση ζωδίων-Ιούλιος ‘17

se-flertarei-telika

Σύγχρονη Αστρολογία. Ερωτική τάση ζωδίων-Ιούλιος ‘17

Ο καινούργιος μήνας, είναι γεμάτος από ευχάριστες εκπλήξεις που θα δώσει τα κίνητρα σε όλα τα ζώδια, για να ισορροπήσουν τις καταστάσεις σε αισθηματικό και οικονομικό επίπεδο. Ο Ήλιος μέσα στον Καρκίνο, θα βάλει φωτιά στα συναισθήματα, και ειδικά σε αυτούς που επιθυμούν να κάνουν μια ακόμη προσπάθεια για να επανενωθούν με το άτομο που θέλουν.

Πιο αναλυτικά:

 

Οι Τοξότες και οι Ιχθείς έχουν το πρώτο λόγο σε όλα αυτά, που θα συντελεστούν μέσα στον μήνα του Ιουλίου. Παλιοί έρωτες θα σας ψάξουν με διπλωματικό τρόπο, ή έστω μέσα από κοινούς γνωστούς. Νέοι πειρασμοί για τους εργένηδες, αλλά και ικανοποιητικές εργασιακές εξελίξεις, είναι στο μενού του Ιουλίου.
Ερωτικές ημέρες : 14 και 17 Ιουλίου

zodia-taro-45

Διαβαστε τις  ερωτικες προβλεψεις  Καλοκαιρι 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Οι συνθήκες στη ζωή των Κριών και των Διδύμων, αλλάζουν προς το καλύτερο, και αυτό θα έχει αντανάκλαση στον ερωτικό και στον οικονομικό τομέα. Παλιές αγάπες και στατικά οικονομικά, θα κάνουν την εμφάνιση τους και θα σας φτιάξουν την ψυχολογία.
Ερωτικές ημέρες : 10 και 11 Ιουλίου

Οι προσπάθειες σας Ταύροι και εσάς των Λεόντων, θα βρουν τον στόχο τους. Έχετε πολλά καλά να σας φανερώνονται, από το πρώτο κιόλας 10ήμερο του Ιουλίου, και να σας κάνουν να γίνεστε ακόμη πιο δημιουργικοί σε όλους τους τομείς.
Ερωτικές ημέρες : 04 και 14 Ιουλίου

Οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι έχουν στη διάθεση τους τις καλύτερες όψεις της Αφροδίτης και μέχρι την Πανσέληνο του Ιουλίου, που θα τους στρώσουν την προσωπική ζωή, ακόμη και αν αυτό σημαίνει έναν νέο έρωτα, μια επανασύνδεση, μια πρόταση γάμου.
Ερωτικές ημέρες : 05 και 12 Ιουλίου

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Το πρωτοποριακό μυαλό σας Ζυγοί και Υδροχόοι, έχει γοητεύσει κάποιον από το φιλικό – κοινωνικό σας κύκλο, και μέσα στην πρώτη εβδομάδα του νέου μήνα, θα σας κάνει την ερωτική του εξομολόγηση. Ετοιμαστείτε για σοκαριστικές αποκαλύψεις.
Ερωτικές ημέρες : 07 και 10 Ιουλίου

Έχετε κάνει αρκετά λάθη εσείς οι Καρκίνοι, και ακόμη περισσότερα εσείς οι Σκορπιοί, και καλείστε μέσα στις επόμενες εβδομάδες να ξεκαθαρίσετε τη θέση και τις προθέσεις σας. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι θα γίνεστε όλο και πιο γοητευτικοί σε αυτούς που επιθυμείτε.
Ερωτικές ημέρες : 04 και 19 Ιουλίου

Διαβαστε τις  ερωτικες προβλεψεις  Καλοκαιρι 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65