Σύγχρονη Αστρολογία και ερωτική τάση ζωδίων. ΑΥΓ

imerisies-provlepseis-savvato-3-5

Σύγχρονη Αστρολογία και ερωτική τάση ζωδίων. ΑΥΓ

Όλα τα ζώδια, είναι σε μια ευχάριστη αναμονή για να έρθει ο πολυαγαπημένος μήνας, που θα ολοκληρώσουν σχέδια και επιθυμίες. Σίγουρα οι δύο εκλείψεις, θα φανερώσουν κρυφά και μυστικά, αλλά ίσως και τελικά αυτό να λειτουργήσει υπέρ κάποιων καταστάσεων… και ειδικά στα αισθηματικά.

Για όλους:

 

Οι Κριοί, έχουν χαθεί ανάμεσα σε νέες γνωριμίες και καταστάσεις, που τους έχουν σίγουρα φτιάξει την ερωτική διάθεση. Τα άσχημα έχουν ξεχαστεί και ο νέος μήνας, φέρνει και ξαφνικό χρήμα.

zodia-taro-45

Κάτι ανάλογο θα ζήσουν και οι Ταύροι, που το μόνο που αναμένουν, είναι μια πιο καθαρή στάση και εξήγηση από τον άνθρωπο τους για το άμεσο μέλλον. Πάντως είστε το ζώδιο που θα έχετε και τις περισσότερες επανασυνδέσεις.

Χαμόγελα έρωτα για τους Διδύμους, που βλέπουν την προσωπική τους ζωή να κατακλύζεται από νέες προσωπικότητες που δείχνουν εμπράκτως και το ενδιαφέρον τους.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μια καλή κατάσταση θα έρθει και στην καθημερινότητα των Καρκίνων, που πια έχουν βάλει το νερό στο αυλάκι. Ακόμη και κάποιες επανενώσεις που ζητάτε… θα γίνουν πριν την πανσέληνο.

Λιονταράκια μαζέψτε τα νύχια σας, δεν θα χρειαστούν. Το άτομο που έχετε καθίσει στο σκαμνί, έχει πια καταλάβει τα λάθη του, και επιθυμεί να σας ανταποδώσει την αγάπη του.

Οι Παρθένοι, που έχουν πια εξοστρακίσει τα παλιά άσχημα γεγονότα, σίγουρα θα βρουν μια κοινή συνισταμένη με τον σύντροφο τους.

Εσείς οι Ζυγοί, δεν υπάρχει περίπτωση να χάσετε και άλλο χρόνο από την καθημερινότητα σας, με άτομα που δεν σας ταιριάζουν. Ο νέος μήνας, έχει πληθώρα νέων γνωριμιών.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι ατίθασοι Σκορπιοί, θα πρέπει να ρίξουν και λίγο νερό στο κρασί τους αν ψάχνουν για σοβαρή σχέση, και όχι μια ακόμη περιπέτεια.

Τα παιδιά του Δία, οι Τοξότες, με την Αφροδίτη να κάνει καταπληκτικές όψεις όλο το νέο μήνα, θα έχετε φρέσκα πρόσωπα, να σας δίνουν αυτά που ζητάτε.

Αντιθέτως οι Αιγόκεροι, που επιμένουν να επανασυνδεθούν με κάποιο πρώην ταίρι τους, θα αποκλείσουν όλες τις νέες ευκαιρίες, που θα τους φανερωθούν.

Η τύχη των Υδροχόων, έχει στρώσει κόκκινα χαλιά. Το άτομο που αγαπάτε, μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Αυγούστου, θα είναι και πάλι ενεργά μέσα στην ζωή σας.

Οι Ιχθείς που ετοιμάζονται για δέσμευση, ας μην βιάζονται, θα εκπλαγούν από επιστροφή … πρώην μεγάλης αγάπης.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Εκλειψης Αυγουστου  2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love