Τέλος Άνοιξης και το παρελθόν επιστρέφει

g-spot-zwdio

Τέλος Άνοιξης και το παρελθόν επιστρέφει

Σε λίγες μέρες τελειώνει η εποχή των λουλουδιών, και έρχεται το Καλοκαίρι και ακόμη καλύτερα η εποχή των Διδύμων με ότι καλό μπορεί να συμπαρασύρει σε επικοινωνίες και συναντήσεις του παρελθόντος με τον παρόν.

Τέλος της Άνοιξης και …:

 

Κριός: Μια μεγάλη και κουραστική περίοδος λήγει. Πολλά αυτά που έγιναν και σίγουρα σας έδειξαν τι πρέπει να πράξετε στο από εδώ και πέρα, σε αισθηματική και επαγγελματική ζωή. Οι χωρισμένοι σύντροφοι μέχρι τις 05 Ιουνίου, θα έχουν πάρει τις τελευταίες και οριστικές του αποφάσεις για το ποιους τελικά θα απομακρύνουν από το μεταξύ τους, για να είναι και πάλι μαζί και σε υγιείς βάσεις.
Love- Luck: 4/5

zodia-taro-45

Ταύρος: Είσαστε με την ανάσας κομμένη για τις ερχόμενες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή, που κανείς δεν την χαρακτηρίζει και πολλή πετυχημένη. Αδειάστε εν πρώτοις το μυαλό σας από όλα αυτά που συνέβηκαν το τελευταίο διάστημα, και εστιάστε στα καλά που αναδείχτηκαν. Μέσα σε αυτά ίσως και μια απόπειρα επανασύνδεσης, με κάποιον από το παρελθόν.
Love- Luck: 3/5

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Δίδυμοι: Όλα τα μάτια είναι καρφωμένα επάνω σας. Όχι βέβαια πως αυτό σας πτοεί, το έχετε συνηθίσει. Ετοιμαστείτε για ραγδαίες αλλαγές και εξελίξεις. Οι Δίδυμοι που έχουν χωρίσει, για τον οποιοδήποτε λόγο από την σχέση – γάμο τους, θα επανέλθουν στο τραπέζι των συνομιλιών μετά τις 08/06, που ο Ερμής θα είναι στην καλύτερη δυνατή θέση του. Οι αδέσμευτοι θέλουν να περάσουν τον καιρό τους, δίπλα σε καλές παρέες.
Love- Luck: 4/5

Καρκίνος: Από την Πανσέληνο του Μαίου και μετά μπορείτε να ελπίζετε και να περιμένετε ένα σινιάλο από τον άνθρωπο, που έχετε μόνιμα μέσα στο μυαλό σας. Δεν είστε από τα ζώδια που μιλάνε πολύ, αλλά σίγουρα αισθάνονται υπερβολικά. Πάντως για αυτήν την περίοδο, θα υπάρξουν οι περισσότερες καλές επαφές για σμίξιμο συντρόφων.
Love- Luck: 5/5

Λέων: Είστε οι δυναμικοί του ζωδιακού. Από τις αρχές του νέου μήνα αυτό θα πολλαπλασιαστεί, και εσείς θα κατακτήσετε τον έναν και μοναδικό σας στόχο. Αυτός είναι η καρδιά και η απόλυτη δέσμευση του ατόμου, που ίσως εδώ και μήνες προσπαθείτε να κερδίσετε. Ακόμη και αν αυτό λέγεται επανασύνδεση. Για τους μόνους, λίγη υπομονή ακόμη και οι καλύτερες γνωριμίες θα σας παρουσιαστούν
Love- Luck: 4/5

Παρθένος: Έχετε ανεβάσει πολύ τους ρυθμούς σας και αυτό θα επηρεαστεί προς το καλύτερο, από την στιγμή που ο Ερμής θα μπει και πάλι στην ορθή του φορά. Αυτό σημαίνει ότι οι δελεαστικές σας προτάσεις, προς το άτομο που σας ενδιαφέρει, θα γίνουν εύκολα και γρήγορα αποδεκτές. Μέσα σε όλη αυτήν την εποικοδομητική περίοδο, θα δείτε και τα οικονομικά σας να ανθίζουν, και να σας σταθεροποιούν στα σχέδια σας.
Love- Luck: 3/5

Ζυγός: Θα πρέπει πια να αποφύγετε τις παρατεταμένες διαπραγματεύσεις, καθώς εκθέτετε παραπάνω τον εαυτό σας. Και σίγουρα δεν εισπράττετε το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Μέχρι να καταλαγιάσει η σκόνη, που σήκωσαν τα τόσα συνεχόμενα πλανητικά φαινόμενα, μπορείτε να ασχοληθείτε με την δουλειά και την κοινωνική σας ζωή.
Love- Luck: 4/5

Σκορπιός: Είναι λίγο δύσκολο για ένα τόσο εκκεντρικό ζώδιο, να δεχτεί την ήττα του. Οι περισσότεροι που χώρισαν ή απομακρύνθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες, ανήκαν στο ζώδιο σας. Από την πρώτη νέα σελήνη του Ιουνίου, θα αντιληφθείτε τα πράματα πιο συγκεκριμένα, με αποτέλεσμα να βάλετε ιεραρχία και σειρά σε αυτά που πρέπει να κάνετε.
Love- Luck: 5/5

tarw-taro-xartomanteia

Τοξότης: Έχετε κουραστεί να σας ταλαιπωρούν Άρης και Κρόνος. Μέσα σε όλη αυτήν όμως την ανακατωσούρα που επέφεραν στην προσωπική και εργασιακή σας πραγματικότητα, καταφέρατε και είδατε ποιοι μπορούν να σταθούν δίπλα σας, και ποιοι είναι αυτοί που τελικά προσποιούνται. Ο επόμενος μήνας θεωρείται καταλυτικός.
Love- Luck: 4/5

Αιγόκερως: Η τάση απομάκρυνσης που έχετε από οτιδήποτε σας απογοήτευσε, θα σας δικαιώσει σε σύντομους χρόνους. Η νέα σεζόν θα σας δώσει την δυναμική για να διαχειριστείτε διαζύγια – προβληματικά οικονομικά – πολυπρόσωπα άτομα και τρίτα γεγονότα, μόνο προς όφελος σας. Αυτοί που είναι στην κατηγορία των μόνων, θα βρουν ιδεατή γνωριμία σε κάποιο ταξίδι τους.
Love- Luck: 5/5

Υδροχόος: Όλα όσα έχετε προγραμματίσει, θα τα δείτε να παίρνουν σάρκα και οστά τις επόμενες 2-3 εβδομάδες. Αυτοί που έχουν σχέση με μεγάλη χιλιομετρική απόσταση ή είναι κάτω από τον τίτλο ‘’social media affair’, σίγουρα θα τερματιστεί. Οι αρχές του νέου μήνα, είναι και οι πιο δυνατές αστρολογικά για να ξεκινήσετε με τον άνθρωπο σας, τα σχέδια για γάμο και συμπόρευση.
Love- Luck: 4/5

Ιχθείς: Ο ζήλος και η μεθοδικότητα που δείχνετε στην προσωπική σας ζωή, αλλά και στον σύντροφο σας, σας ανακηρύσσουν τους πιο τυχερούς του επόμενου χρονικού διαστήματος. Είστε το ζώδιο που στο οποίο θα μετρήσουμε αυτό το Καλοκαίρι, τους περισσότερους γάμους, αλλά και τις πιο δυνατές νέες αγάπες!
Love- Luck: 4/5