Τέλος 2016. Ρεκόρ επιστροφών Συντρόφων – Συζύγων

zodia-oikos-3

Τέλος 2016. Ρεκόρ επιστροφών Συντρόφων – Συζύγων

Μια σειρά από αστρολογικά γεγονότα που ήδη συντελούνται, θα ανοίξουν παλιούς κύκλους ζωής έτσι ώστε εκκρεμείς υποθέσεις, να μην περάσουν και στο νέο έτος. Αισθηματικές συζητήσεις, θα ξεκινήσουν από αυτήν την Πανσέληνο και μέχρι τα μέσα του Δεκεμβρίου, όπου και θα καταλήξουν σε μόνιμη επανασύνδεση. Επιπροσθέτως, άλυτα διαζύγια, θα προχωρήσουν στην επίλυση τους, αποδεσμεύοντας τους συντρόφους, για μια καινούργια πορεία, με ξεχωριστά ταίρια.

Για όλα τα ζώδια:

 

Κριός: Εσείς αυτά που θέλετε να κάνετε, μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα τα κάνετε. Τα άστρα είναι ευνοϊκά για τις αισθηματικές σας προθέσεις. Ακόμη και όσοι απομακρύνθηκαν επικοινωνιακά – συναισθηματικά, θα βρουν τους ιδανικούς τρόπους για να επανενωθούν. Τα οικονομικά προβλήματα, θα τελειώσουν… οριστικά.
Love Life: ***

zodia-taro-45

Ταύρος: Δεν επιθυμείτε να προχωρήσετε σε κάτι καινούργιο, αν πρώτα δεν λήξετε, με τον δικό σας τρόπο, τις παλιές ιστορίες σας. Όλος ο υπόλοιπος Νοέμβριος θα είναι γεμάτος από προκλήσεις, που σίγουρα από την μια πλευρά θα σας φτιάξουν την διάθεση, που όμως θα πρέπει και εσείς να είστε άκρως προσεχτικοί για το τι θα ανταπαντήσετε.
Love Life: **

Δίδυμοι: Διαθέστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε Ξέρετε τι θέλει το ταίρι σας, που αυτόν τον καιρό είναι απόμακρο, ίσως και να μην σας μιλάει. Οι όψεις του Ερμή και την Αφροδίτης και μέχρι την επόμενη Πανσέληνο, σας υποστηρίζουν για να πείτε πια ξεκάθαρα αυτά που θέλετε… αλλά και να τα υποστηρίξετε σε πράξεις.
Love Life: **

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Καρκίνος: Διαλέξτε τι θέλετε να κάνετε. Είναι οι μέρες, που θα σας δώσουν μεγάλες αλλαγές. Οι δύο επόμενες πανσέληνοι, θα σας βάλουν σε μια σειρά από διλήμματα, που θα ακουμπούν και το παρελθόν σας. Μπορεί στο τώρα να είσαστε μέσα σε μια σχέση, αλλά πιθανόν να χρειαστεί να ξανασκεφτείτε προτάσεις που θα σας γίνουν.
Love Life: ***

Λέων: Το μυαλό σας έχει ανάγκη για αλλαγές. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει πριν φύγει το έτος να το κάνετε. Αν τελικά αυτό που ζητάτε, δεν το βρίσκετε στην παρούσα σχέση σας, το καλύτερο θα ήταν, να μείνετε μόνοι για ένα διάστημα και να ανοίξετε τα μάτια σας, σε οτιδήποτε καινούργιο σας φανερωθεί.
Love Life: **

Παρθένος: Η προσοχή σας είναι στραμμένη στο παρελθόν. Αυτό είναι κάτι που σας συμβαίνει συχνά – πυκνά. Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας, να χάνεται μέσα σε αυτήν την αισθηματική δίνη. Ο κυβερνήτης σας, κάνει τις καλύτερες δυνατές όψεις με τον Δία και την Αφροδίτη και σας βάζουν σε νέους δρόμους, με καινούργιες και πολλά υποσχόμενες γνωριμίες.
Love Life: ***

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζυγός: Οι μετοχές σας αυξάνονται θεαματικά. Μέσα σε αυτή την υπέροχη κινητικότητα θα βρείτε την ισορροπία σας, και ίσως μέσα στον Δεκέμβριο να κάνετε μια τελευταία προσπάθεια, να πλησιάσετε ένα πρώην ταίρι σας. Οι αντιδράσεις πιθανόν να είναι θετικές.
Love Life: **

Σκορπιός: Αναλύστε διεξοδικά, όλα αυτά που έχετε να κάνετε μέσα στην σχέση σας αλλά και την οικονομική σας κατάσταση. Όλο το επόμενο χρονικό διάστημα, είναι εξαιρετικό για να ξεκαθαρίσετε τις εκκρεμείς υποθέσεις, με παλιές σχέσεις, διαζύγια, περιουσιακά κτλ.
Love Life: ***

Τοξότης: Είσαστε στο επίκεντρο πολλών νέων προσωπικοτήτων, και αυτό θα σας ανεβάσει κατακόρυφα την διάθεση. Μέσα σε όλα αυτά θα χρειαστεί να κάνετε και μια σειρά από συζητήσεις με τα κοντινά σας πρόσωπα, αλλά και τον άνθρωπο σας. Το χρήμα και οι ευκαιρίες είναι επίσης κοντά σας.
Love Life: ***

Αιγόκερως: Ημέρες ευημερίας και χαράς. Οι αστρολογικές συνθήκες, πάνω στο ζώδιο σας είναι και θα γίνουν ακόμη καλύτερες. Ότι και να κάνετε, θα έχετε την απόλυτη επιτυχία. Σε αυτό, συμπεριλαμβάνεται, και η τυχόν αληθινή σας προσπάθεια να φέρετε πίσω μια παλιά σας αγάπη.
Love Life: **

Υδροχόος: Όλες οι γνωριμίες που έχετε κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα, δεν σας έχουν βγει σε κάτι καλό. Ο ανάδρομος Κυβερνήτης σας, μέσα στην εποχή του Τοξότη, θα σας φανερώσει εκπλήξεις, που ούτε και εσείς φαντάζεστε. Σμίξιμο συναισθημάτων, με παλιά σας γνωριμία, είναι στα προσεχώς.
Love Life: ***

Ιχθείς: Έχετε μεταμορφωθεί στον καλύτερο δυνατό εαυτό σας. Αυτό είναι κάτι που κάνει τους τρίτους, γνωστούς και αγνώστους να σας ερωτεύονται πολύ περισσότερο. Μέσα στον μήνα του Νοεμβρίου, αναμένεται ένας καρμικός έρωτας, που θα σας δώσει μόνιμα.
Love Life: **

Τέλος 2016. Ρεκόρ επιστροφών Συντρόφων – Συζύγων