Ταίριασμα ζωδίων με Αρσενική ή Θηλυκή Πολικότητα

g-spot-zwdio

Ταίριασμα ζωδίων με Αρσενική ή Θηλυκή Πολικότητα

Στην αστρολογία Πολικότητα ονομάζεται η ουσία – στοιχείο κάθε ζωδίου, θηλυκή ή αρσενική. Τα αρσενικά ζώδια είναι αυτά του Αέρα (Δίδυμοι – Ζυγός – Υδροχόος) και της Φωτιάς (Κριός – Λέων – Τοξότης). Θηλυκά είναι τα ζώδια της Γης (Ταύρος – Παρθένος – Αιγόκερως) και του Νερού (Καρκίνος – Σκορπιός – Ιχθείς).

Σαν γενική προσέγγιση, τα φιλικά ζώδια μεταξύ τους είναι τα ζώδια της Φωτιάς με τα ζώδια του Αέρα = “Πυρκαγιά”, και τα ζώδια της Γης με τα ζώδια του Νερού = «Γονιμότητα»!

Για όλους:

zodia-taro-45

 

Κριός: Σαν φωτιά είστε επικίνδυνοι για όλους, ακόμη και για τον εαυτό σας, ιδίως κάτω από συνθήκες νέου έρωτα και εύκολου χρήματος. Είστε το μωρό του ζωδιακού κύκλου, που χαίρεται με οτιδήποτε διαφορετικό του αποδίδεται, αλλά και με την υλική δύναμη που μπορεί να κατακτήσει τα πάντα. Οι σύντροφοι είναι δύσκολο να συμβαδίσουν μαζί σας, καθώς αυτή η υπερκινητικότητα μόνο ανασφάλεια προκαλεί.
Ερωτική συμβατότητα: Ταύρος και Καρκίνος

Ταύρος: Οι ικανότητες σας είναι γνωστές σε όλους. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει να το αξιοποιήσετε αυτή την εποχή, καθώς η αισθηματική σας ζωή θα εξελιχθεί, και θα μεταλλαχθεί σε κάτι που πλέον μπορεί να σας ευχαριστήσει. Είναι θέμα χρόνου ακόμη και οι πιο δύσκολοι εργένηδες του ζωδίου να βρουν τον άνθρωπο τον κατάλληλο για να ολοκληρώσουν την ερωτική τους ζωή.
Ερωτική συμβατότητα: Κριός και Λέων

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Δίδυμοι: Είσαστε οι διαφορετικοί του ζωδιακού. Σίγουρα μπορείτε να συναναστραφείτε με το πιο απλό άτομο, μέχρι τον πιο περίπλοκο χαρακτήρα. Αυτό όμως είναι ένα χαρακτηριστικό σας που δεν αφήνει τον σύντροφο σας να ηρεμήσει συναισθηματικά. Όλος ο επόμενος μήνας θα παρουσιάσει και πολλές ευκαιρίες για τους αδέσμευτους.
Ερωτική συμβατότητα: Καρκίνος και Παρθένος

Καρκίνοι: Οι έξυπνες – διπλωματικές σας κινήσεις θα φέρουν και πάλι στο δρόμο σας το άτομο που σας ενδιαφέρει, ακόμη και αν έχει ήδη μεσολαβήσει μεγάλο χρονικό διάστημα και επικοινωνιακή αποχή. Οι καταστάσεις που συσχετίζονται με διαζύγια και οικονομικές υποθέσεις, θα φτάσουν στο τέλος τους και θα ανοίξουν νέους δρόμους για καινούργιο έρωτα.
Ερωτική συμβατότητα: Ταύρος και Τοξότης

Λέων: Είσαστε προοδευτικοί σε όλα σας και αυτό γοητεύει τους πάντες. Γενικότερα όλο το επόμενο διάστημα και μέχρι το τέλος του έτους, θα υπάρξουν ευκαιρίες για οικονομική εξέλιξη και αισθηματική ολοκλήρωση.
Επίσης μέσα από προστριβές, θα υπάρξουν και ευκαιρίες για διάλογο για να επανασυνδεθούν αυτοί που αγαπιούνται.
Ερωτική συμβατότητα: Λέων και Ιχθείς

Ταίριασμα ζωδίων με Αρσενική ή Θηλυκή Πολικότητα

Παρθένος: Είστε τα άτομα που όλοι θέλουν να σας έχουν στην παρέα – στη ζωή τους. Ιδιαίτερα αγαπητοί και πιστοί σε όλα τους. Οι αστρολογικές συνθήκες όλο το επόμενο διάστημα, δίνουν τις ευκαιρίες για να ενωθούν σύντροφοι που στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι και τώρα επιθυμούν να επανένωση… θα την έχουν. Όλες οι οικονομικές εξελίξεις που περιμένατε, σας απλώνονται όπως τις επιθυμείτε.
Ερωτική συμβατότητα: Τοξότης και Αιγόκερως

Ζυγός: Υπάρχει ένα κενό στην καρδιά σας εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Διαλέξτε τι επιθυμείτε να κάνετε και με ποιον. Όλα τα αστρολογικά γεγονότα της εποχής σας δίνουν ευκαιρίες, για να ξεκαθαρίσετε την ερωτική σας ζωή από το παρελθόν. Δεν θα δεχτείτε σε καμία των περιπτώσεων επιστροφές, που δεν έχουν κάτι καινοτόμο να σας πουν.
Ερωτική συμβατότητα: Σκορπιός και Ιχθείς

Σκορπιός: Πολλά τα αισθηματικά δέλεαρ που έρχονται στον δρόμο σας. Είσαστε από τους καλύτερους εραστές του ζωδιακού, και στο τώρα και κάτω από όλες αυτές τις προτάσεις, εσείς πρέπει να επιλέξετε την καλύτερη. Σχέσεις και συναισθήματα που έμειναν στον πάγο, θα ενεργοποιηθούν μέσα στον επόμενο μήνα και θα αποδώσουν την αλήθεια τους.
Ερωτική συμβατότητα: Ταύρος και Καρκίνος

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης: Οι κινήσεις ενός Κενταύρου, σίγουρα δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες. Είσαστε ιδιαίτερα άτομα, και μέσα στο επόμενο διάστημα μερικών εβδομάδων πολλά ζητήματα στην αισθηματική σας ζωή θα ξεκαθαρίσουν και θα σας λυτρώσουν. Οικονομικές ειδήσεις ή κάποια πώληση, θα σας δώσουν έναν αέρα αυτοπεποίθησης.
Ερωτική συμβατότητα: Λέων και Παρθένος

Αιγόκερως: Μια σειρά από νέα πρόσωπα και προτάσεις, θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Ο σταθερός σας χαρακτήρας είναι και αυτός που θα σας κρατήσει όρθιους, σε αποφάσεις που ακουμπούν χωρισμών και απομακρύνσεων. Οι ελεύθεροι είναι σε ένα σταυροδρόμι, με πολλές ερωτικές προκλήσεις που θα σας διορθώσουν την ψυχολογία.
Ερωτική συμβατότητα: Ζυγός και Σκορπιός

Ταίριασμα ζωδίων με Αρσενική ή Θηλυκή Πολικότητα

Υδροχόος: Όλα για έναν περίεργο λόγο, περνούν από τα χέρια σας. Αυτό είναι μια αίσθηση ασφάλειας, που χαροποιεί και τον άνθρωπο σας. Η πλειοψηφία των Υδροχόων φέτος θα περάσει σε δεσμεύσεις πιο ισχυρές και μόνιμες. Σε όλο αυτό, θα έχουν και την οικονομική ενίσχυση των δικών τους ανθρώπων.
Ερωτική συμβατότητα: Σκορπιός και Τοξότης

Ιχθείς : Ανήκετε σε αυτούς τους ανθρώπους που αν δεν αισθανθούν την αγάπη από τον σύντροφο τους, δεν λειτουργούν. Όλα αυτά είναι υποθέσεις που θα κληθείτε να λύσετε μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Αυτοί που θα ταξιδέψουν για να δουν τον άνθρωπο τους, ίσως και να αποφασίσουν εκεί για απομάκρυνση ο ένας από τον άλλον.
Ερωτική συμβατότητα: Κριός και Καρκίνος