Ταρωσοφική τράπουλα Khera για καρμικές σχέσεις

kartes-taro

Ταρωσοφική τράπουλα Khera για καρμικές σχέσεις

Η μοναδική μαντική Ταρωσοφική τράπουλα Κhera, με τα 125 διπλά φύλλα της, δίνει άμεσες και έγκυρες απαντήσεις σε θέματα καρμικών σχέσεων και μοιραίων γεγονότων. Πολύχρονες σχέσεις που δεν εξελίσσονται, τρίτες παρεμβολές και αδικαιολόγητες καθυστερήσεις, μπορούν να αποκαλύψουν τις αληθινές πηγές τους, έτσι ώστε να επέλθει η λύση.

Αν και οι Κάρτες της εν λόγω τράπουλας, είναι υπερβολικά πολλές και καλύπτουν ένα τεράστιο φάσμα πεδίων, μόνο 4-6 ερωτήσεις μπορούν να γίνουν στο Ταρωμάντη από τον Ενδιαφερόμενο

Προβλέψεις 2μήνου:

zodia-taro-45

Κριός : Κάρτα 26 –Το Χρυσό Πιθάρι

Καινούργια δεδομένα στον οικονομικό τομέα θα σας ανοίξουν πόρτες και στην αισθηματική σας ζωή, που έχει καθηλωθεί τους τελευταίους μήνες. Ζευγάρια που έχουν κρατήσει τα όνειρα τους στον πάγο, τώρα θα έχουν τις ευκολίες και τις ευκαιρίες για κάτι περισσότερο. Ημιτελείς καταστάσεις που έχουν αφεθεί στην τύχη τους, θα βγουν την επιφάνεια μέσα σε δύο εβδομάδες μετά την πρώτη πανσέληνο του έτους, για να ολοκληρωθούν.

Μοιραία Ημερομηνία: 15 Ιανουαρίου

Ταύρος : Κάρτα 23 – Οι 5 Μούσες του Αιθήρ

Διασχίζετε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο στον ερωτικό σας τομέα και αυτό είναι κάτι, που σας αποσπά την προσοχή από την υπόλοιπη σας ζωή. Πολλές οι νέες παρουσίες στην ζωή σας από τις 15/01, και ύστερα που θα σας δείξουν και άλλες πλευρές του έρωτα και της αληθινής αγάπης, σε εσάς τους αδέσμευτους και απογοητευμένους. Η αναποφαστικότητα στα ταίρια θα υποχωρήσει, και όλα θα ολοκληρωθούν –λόγια / έργα-, μέσα σε αυτόν τον μήνα.

Μοιραία Ημερομηνία: 22 Ιανουαρίου

Δίδυμοι : Κάρτα 111 – Το Άγαλμα των Εραστών

Σίγουρα πολλά αυτά που σας λείπουν από την προσωπική σας ζωή, αλλά δεν είναι μακριά η εκπλήρωση των ονείρων σας. Αυτοί που ήδη έχουν μια καινούργια σχέση που κινείτε με αργούς ρυθμούς… θα την δουν να εξελίσσεται πολύ πιο γρήγορα και σταθερά. Οι εραστές που έχουν πια απομακρυνθεί, αλλά το πάθος και η αγάπη, ακόμα τους ενώνουν, θα έχουν συναντήσεις και ευκαιρίες επανένωσης.

Μοιραία Ημερομηνία: 25 Ιανουαρίου

Καρκίνος : Κάρτα 98 – Το Κέρας της Αφθονίας

Η ξαφνική οικονομική εξέλιξη που θα έχετε τις προσεχείς ημέρες, θα σας κάνει αν αισθανθείτε, πολύ πιο ζωντανοί και σταθεροί στις επιδιώξεις σας. Αυτό σαν γεγονός θα δώσει και τις πρακτικές αφορμές, για να προτείνετε λύσεις στον σύντροφο σας, που θα τις αποδεχτεί. Οι έχοντες δεσμό με χιλιομετρική απόσταση και ελάχιστη φυσική παρουσία, θα προβούν σε διαδικασίες χωρισμού.

Μοιραία Ημερομηνία: 20 Ιανουαρίου

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Λέων : Κάρτα 65 –Το Μεγάλο Μυστικό

Δηλώσεις και υποσχέσεις που σας έδωσαν, θα καταπέσουν μπροστά στα μάτια σας, τις προσεχείς ημέρες. Οι καθυστερήσεις δεν θα συνεχιστούν, και οι περισσότεροι θα προχωρήσουν μόνοι και με ανεβασμένη ψυχολογία. Για όσους διατηρούν στην ζωή τους διπλή ερωτική κατάσταση, θα δεχτούν πρόταση για χωρισμό, ένεκα φόβου αποκαλύψεων σε τρίτα μάτια.

Μοιραία Ημερομηνία: 18 Ιανουαρίου

Παρθένος : Κάρτα 41 – Η Όρθια Κλεψύδρα

Μετριοπάθεια σας διακρίνει αυτές τις ημέρες, καθώς αναμένετε τις απαντήσεις – δηλώσεις από την πλευρά του συντρόφου σας. Τίποτα δεν είναι εύκολο, καθώς όλα είναι στα όρια τους… και από την δική σας πλευρά. Πολλά τα κρυφά και ένοχα μυστικά που θα αποδοθούν προς πληροφόρηση σας. Για τους αδέσμευτους, ίσως κάτι που θεωρείται παλιά σας γνωριμία, να φανερωθεί πριν την λήξη του Ιανουαρίου.

Μοιραία Ημερομηνία: 12 Ιανουαρίου

Ζυγός : Κάρτα 28 – Η Βίβλος της Ζωής

Το δικαίωμα των εξηγήσεων και των απολογιών θα το έχετε. Οι μέρες της μετριότητας έχουν παύσει και τα ζευγάρια, που είναι σε διαδικασίες χωρισμού – διαζυγίου. Οι αποφάσεις για αυτούς που συνδιαλέγονται για επανασύνδεση θα είναι άμεσες. Οι σχέσεις που είναι χωρίς υλική υπόσταση, ή μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις, ίσως και αυτές τερματιστούν.

Μοιραία Ημερομηνία: 30 Ιανουαρίου

αγαπη

Σκορπιός : Κάρτα 74 – Μαντάτα από μακρινό Δρόμο

Οι μέρες της άφεσης αμαρτιών θα κλείσουν, με ανάδειξη των λαθών και από τις δύο πλευρές μέσα στα ζευγάρια. Οι οικονομικές εξελίξεις που ήδη έχουν δρομολογηθεί εδώ και μήνες, θα δώσουν την άνεση σε ‘έτοιμες – ώριμες’ αγάπες να καρποφορήσουν, μέσα από γάμο, παιδιά, μετοίκηση. Επίσης, ιδανική είναι η περίοδος για μεγάλες αγορές – επενδύσεις.

Μοιραία Ημερομηνία: 28 Ιανουαρίου

Τοξότης : Κάρτα 56 – Το Τυχερό Κέρμα

Μοιραίες οι καταστάσεις που ζείτε και σας βάζουν στην ευθεία των τελεσίδικων αποφάσεων. Πολλοί οι χωρισμοί που θα δώσουν ερωτική απογοήτευση, αλλά και λύτρωση σε βάθος χρόν0οου. Ακόμα και μακροχρόνιες σχέσεις – γάμοι, θα μπουν στο μικροσκόπιο και θα ζυγιστούν αναλόγως της προσφοράς τους. Αυτοί που είναι μόνοι, η καλή του τύχη θα τους φέρει μπροστά σε αξιόλογη σχέση, μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Μοιραία Ημερομηνία: 29 Ιανουαρίου

Αιγόκερως : Κάρτα 85 – Ο Ζυγός της Δικαιοσύνης

Αποσαφηνίστε άμεσα τις θέσεις σας και αφήστε το ταίρι – σύντροφο σας, να πράξει αναλόγως. Εργασιακές δυσκολίες τυχόν να βάλουν εμπόδια σε σχέσεις και γάμους, που υπολόγιζαν σε αυτό για την πρακτική τους εξέλιξη. Οι έχοντες δεσμό που κατά καιρούς κάνει διαλείμματα θα δεχτούν πρόταση – πρόσκληση, από την άλλη πλευρά για επίσημη δέσμευση πριν την Άνοιξη.

Μοιραία Ημερομηνία: 21 Ιανουαρίου

tarw-wroskopio-4

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Υδροχόος : Κάρτα 93 – Τα Τρία Περιστέρια

Πολλές οι συναντήσεις που θα σας χαροποιήσουν. Αυτό ανάγεται σε παλιές σας γνωριμίες, αγαπημένα πρόσωπα, και οικογενειακές συναθροίσεις. Επίσης και σε άρρηκτο συνδυασμό με οικονομική ασφάλεια θα σας απογειώσει ψυχολογικά. Οι μέρες μέχρι την έναρξη του ζωδιακού σας μήνα, θα αποδώσουν ευκαιρίες σε όλους τους τομείς.

Μοιραία Ημερομηνία: 17 Ιανουαρίου

Ιχθείς : Κάρτα 17 – Το Μονοπάτι της Ερήμου

Υπέροχα νέα θα έχετε από μια πρόσφατη σας κατάκτηση, που πλέον είναι στην διάθεση σας! Οι υποσχέσεις που έχετε σε οικονομικό επίπεδο, πιθανόν να έχουν μια μικρή καθυστέρηση, αλλά σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, θα έχετε εξελίξεις που θα σας κάνουν να αισθανθείτε ασφαλείς! Οι ελεύθεροι, θα έχουν παλιές ερωτικές επισκέψεις, που θα τους κάνουν σοβαρές και πρακτικές προτάσεις επανένωσης.

Μοιραία Ημερομηνία: 31 Ιανουαρίου