Ταρω Ανώτερων Οδηγών VEGA, Αισθηματικά-Οικονομικά

kartes-taro

Ταρω Ανώτερων Οδηγών VEGA, Αισθηματικά-Οικονομικά

Η σπάνια VEGA, είναι ίσως η μοναδική τράπουλα Ευρωπαϊκής καταγωγής που κάνει ακριβή χρονική τοποθέτηση των ερχόμενων γεγονότων. Οι 39 κάρτες απαντούν σε ποικίλα ερωτήματα, που δίνουν το χρησμό τους και όλες τις λεπτομέρειες που πιθανόν και να κρύβουν το τελικό αποτέλεσμα.

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της σχέσης
Ως ζώδιο της σχέσης αναφέρεται η αστρολογική εποχή που δύο άνθρωποι ενώθηκαν και σε ερωτικό επίπεδο, σαν επόμενο στάδιο μετά από την προηγηθείσα συναισθηματική επικοινωνία – γνωριμία.
Πχ: Αν αυτό έγινε στις 15 Μαΐου, η σχέση είναι Ταύρος
Πχ: Αν αυτό έγινε 29 Ιανουαρίου, η σχέση είναι Υδροχόος

 

Κριός: Το κλειστό Σπίτι – Νο 34
Διασκεδάστε με την ψυχή σας. Είναι οι μέρες που μπορούν να σας φτιάξουν την ψυχολογία αλλά και την ερωτική ζωή. Από τις πρώτες κιόλας ώρες του Οκτωβρίου θα μπορέσετε να λύσετε διαφορές με τον παρόντα σύντροφο σας, και αυτός με το παρελθόν του.

zodia-taro-45

Ταύρος: Ο αγριεμένος Ταύρος – Νο 10
Η ένωση η απόλυτη που ζητάτε μέσα στον ερωτικό σας δεσμό, είναι ένα μόνο βήμα πριν γίνει πραγματικότητα. Έχετε πια αποδείξει αυτό που είστε, και απλά στο τώρα περιμένετε να σας δοθούν τα διαπιστευτήρια. Ακόμη και αυτός που απομακρύνθηκε, θα επιστρέψει.

Ταρω Ανώτερων Οδηγών VEGA, Αισθηματικά-Οικονομικά

Δίδυμοι: Το μακρύ Μονοπάτι – Νο 25
Δεν έχετε κανένα λόγο να ντρέπεστε για τις προσωπικές σας επιλογές. Όποιος δεν επιθυμεί να συσχετίζεται μαζί σας, ας βρει άλλο δρόμο. Μια έντονη εποχή, που μπορείτε πια να δείτε καθαρά ποιος αξίζει να μείνει στη ζωή σας… και ποιος πρέπει άμεσα να αποχωρήσει.

Καρκίνοι: Το Τετράφυλλο Τριφύλλι – Νο 02
Οι συντροφικές σχέσεις έχουν αυτό το διάστημα την τιμητική τους. Όλα μπορούν πια να γίνουν. Ακόμη και ένας γάμος, ένα παιδί. Διαζύγια και εκκρεμείς ιστορίες από το άτυχο παρελθόν, θα τερματιστούν υπέρ σας. Μην πιέσετε, θα γίνουν με την πρωτοβουλία του ανθρώπου σας.

Λέων: Η Άβυσσος – Νο 22
Προκαλείτε τα πλήθη εσείς. Όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αρκεί να το ζητήσετε. Ακόμη και εκείνο το άτομο που σας προβάλει τεχνητές δυσκολίες, θα σας πλησιάσει με διάθεση για συζήτηση και όχι μόνο. Σχέσεις που ταλαιπωρήθηκαν από απιστία, θα σταματήσουν.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος: Το Διαμάντι – Νο 15
Ότι και να βγει στο δρόμο σας, θα το παραμερίσετε. Αυτό που σας ενδιαφέρει αυτή την εποχή, είναι να κρατήσετε μια σταθερή αισθηματική σχέση με υγιή πορεία. Μόνοι που έχουν το βλέμμα στο παρελθόν, θα λάβουν ξαφνικές ειδήσεις για επανασύνδεση.

Ζυγός: Η Επανασύνδεση του Ζευγαριού – Νο 26
Στο κεφάλι σας υπάρχουν πολλά ζητήματα που κρίνονται επείγοντα. Δώστε μια παραπάνω προτεραιότητα σε αισθηματικές υποθέσεις που εκκρεμούν. Σε γενικές γραμμές, οι σχέσεις που ταλανίστηκαν από δυσκολίες και έλλειψη επικοινωνιών, θα βρουν και πάλι την ισορροπία τους, ίσως και να αγαπηθούν πολύ περισσότερο οι σύντροφοι.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Οκτωβριου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σκορπιός: Ο Πάπυρος – No 01
Οι εποικοδομητικές συζητήσεις που έχετε κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα, σας ανοίγουν τους δρόμους για να τα ξαναβρείτε με τον άνθρωπο σας. Αυτό θα έρθει, και θα σφραγίσει με μια προσεχή δέσμευση την κοινή σας αισθηματική πορεία.

Τοξότης: Το Καράβι με τα τρία κατάρτια – Νο 17
Οι ψυχικές σας αντοχές είναι μειωμένες πια, μετά από όλα αυτά που έχετε περάσει σε αισθηματικό αλλά και οικονομικό επίπεδο. Οι προσωπικές σχέσεις θα περάσουν από το μικροσκόπιο σας, και μόνο όποιος αποδείξει την αξία του θα συνεχίσει παράλληλα με εσάς.

Ταρω Ανώτερων Οδηγών VEGA, Αισθηματικά-Οικονομικά

Αιγόκερως: Η Φαρδιά Σκάλα – Νο 30
Θα κάνετε πράξη τις προθέσεις σας. Η μέρα που θα δείτε και τον άνθρωπο της καρδιάς σας να κάνει 180ο μοίρες στροφή, είναι κοντά. Η κοσμική θετική ενέργεια είναι υπέρ σας, και σας ανοίγει τις πόρτες για έναν καινούργιο μήνα, γεμάτο δώρα και πολλή αγάπη.

Υδροχόος: Η Ανοιχτή Πόρτα – Νο 28
Αποφύγετε συνέχεια να εμπλέκετε ξένο κόσμο μέσα στην προσωπική σας ζωή. Δεν θα σας βοηθήσει σε τίποτα μια τρίτη υποκειμενική γνώμη. Μόνοι που έχουν την ελπίδα του γυρισμού ενός πρώην συντρόφου, θα λάβουν μέσα στον Οκτώβριο… νέα!

Ιχθείς: Η Εργασία – Νο 39
Σκεφτείτε όλες τις πιθανές παραμέτρους πριν κάνετε τα βήματα σας. Ίσως να υπάρχουν δεδομένα που ακόμη δεν γνωρίζετε. Από τις πρώτες ημέρες του νέου μήνα, αυτοί που αναζητούν μια νέα αγάπη, θα την βρουν στο πρόσωπο ενός φίλου τους.