Ταρω Σαββατοκυριακο 08-09/10 Α

tarw-kosmos

ταρω  ερωτικες προβλέψεις Σαββατοκυριακο

ταρω κριός

Η Αυτοκράτειρα θα σας συντροφεύσει αυτο το Σαββατοκυριακο , μια κάρτα που σας κατευθύνει στην αγάπη, τη γονιμότητα και την αφθονία. Τα ζευγάρια θα απολαύσουν τον κοινό τους χρόνο, και η μέρα ενδείκνυται για να φροντίσετε τους εαυτούς σας με μασάζ ή ένα αφρόλουτρο για δύο.

Εναλλακτικά, περάστε το Σαββατοκυριακο  στο κρεβάτι, ευχαριστώντας ο ένας τον άλλο με όποιο τρόπο σκεφτείτε… Η ομορφιά και η προσωπική περιποίηση θα είναι σημαντικά σημεία σήμερα, καθώς θα θέλετε να είστε στα καλύτερά σας για το έτερό σας ήμισυ – και τούμπαλιν.

zodia-taro-45

Η μέρα της Αυτοκράτειρας δίνει επίσης εξαιρετικές ευκαιρίες για δημιουργία. Δεν αποκλείεται να έχετε τη διάθεση να βάψετε τους τοίχους σας μαζί με το ταίρι σας. Άλλος ένας τομέας που ευνοεί η εν λόγω κάρτα, είναι η οικογένεια και ειδικά η ενίσχυση των δεσμών μεταξύ γονέων και παιδιών. Μάλιστα ενίοτε η εμφάνιση της Αυτοκράτειρας, προμηνύει ευχάριστα νέα για μια εγκυμοσύνη.

Οι αδέσμευτοι θα δουν αρκετές ευκαιρίες ρομάντζου να τους προσεγγίζουν. Στις συζητήσεις θα επικρατήσουν θέματα αγάπης, σεξουαλισμού και άλλων αισθησιακών απολαύσεων, ακόμη και μεταξύ ατόμων του φιλικού ή του κοινωνικού σας κύκλου.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ταρω ταύρος

Η κάρτα σας  είναι ο Κρεμασμένος Αντεστραμμένος. Μπορεί στην ορθή της θέση αυτή η κάρτα να ευνοεί την εθελοντική προσφορά και την προσωρινή αναμονή, όταν είναι ανάποδη υποδεικνύει μια μείωση επιλογών και ελπίδας. Ο ένας από τους δύο στη σχέση σας νιώθει πικραμένο θύμα, γιατί φροντίζει ένα ταίρι που δεν εκτιμά την προσπάθειά του. Η σχέση η ίδια φαντάζει βαλτωμένη, χωρίς καμία ελπίδα αναπτέρωσης.

Άλλες δυσμενείς έννοιες αυτής της κάρτας, είναι ο εθισμός και οι ψευδαισθήσεις. Ενίοτε ο αντεστραμμένος Κρεμασμένος εμφανίζεται όταν ο ένας από τους δύο σε μια σχέση είναι σε απόλυτη άρνηση, επιλέγοντας να μην βλέπει μια εξάρτηση από ουσίες ή τυχερά παιχνίδια. Εμμένει να φορά τα ροζ γυαλιά του, αρνούμενος να αντιληφθεί τα ψέματα του άλλου.

Αυτή η κάρτα υποδεικνύει επίσης την ανάγκη εξόδου από την παθητικότητα, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να έχετε απώλειες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου απο τις καρτες Ταρω για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ταρω δίδυμοι

Ο Ερημίτης Αντεστραμμένος είναι η κάρτα σας για το Σαββατοκυριακο. Αυτό σημαίνει ότι τα θετικά στοιχεία του Ερημίτη έχουν μπλοκαριστεί, απορριφθεί ή έχουν διογκωθεί. Το ταίρι σας απομακρύνεται από εσάς, εξαιτίας ενός συναισθηματικού εμποδίου και δεν αποκλείεται να έχει την ανάγκη βοήθειας από έναν ειδικό. Είτε εσείς παραβλέπετε την ανάγκη να περάσετε χρόνο μόνοι, και εμπλέκεστε σε έντονη κοινωνική δραστηριότητα επειδή φοβάστε την ενδοσκόπηση.

Για να δεθείτε ουσιαστικά με τους άλλους, είναι απαραίτητο να έχετε πετύχει την επαφή με τον δικό σας εσώτερο εαυτό. Εσείς και το ταίρι σας έχετε χάσει την αίσθηση της επαφής, ο καθένας σας νιώθει εξατομικευμένα μόνος μέσα στη σχέση. Είναι πιθανό να μένετε σε μια νοσηρή σχέση, εξαιτίας του φόβου σας προς τη μοναξιά.

Αν είστε αδέσμευτοι, νιώθετε περισσότερο μόνοι παρά αυτάρκεις. Έχετε επίπονα συναισθήματα εγκατάλειψης, εξαιτίας εμπειριών του παρελθόντος που εμποδίζουν πλέον την ερωτική σας ζωή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ταρω καρκίνος

Το Άρμα είναι η κάρτα για εσάς , και αντιπροσωπεύει την προσωπική σας ισορροπία, τη σωματική ενέργεια και το πάθος. Το Άρμα σας κεντρίζει να πάρετε τα ηνία στη σχέση σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει να την οδηγήσετε εσείς σεξουαλικά – ίσως δοκιμάζοντας κάτι εντελώς καινούργιο σε αυτό τον τομέα. Επίσης μπορεί να κεντρίζει μια συζήτηση περί συναισθηματικών δεσμεύσεων, οικονομικών ή άλλων κοινών σας θεμάτων.

Αυτή η κάρτα συχνά δείχνει ότι επανακτάτε τον αυτοέλεγχό σας, μετά από μια περίοδο που οι σκοτεινές σας πλευρές πλήγωσαν τη σχέση σας. Αν είχατε παλαιότερα ενδοιασμούς να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση, το Άρμα σας ενθαρρύνει να μην κρύβετε πλέον τα συναισθήματά σας.

Όπως όλοι οι κάρτες ταρώ, έτσι και αυτή μπορεί να μεταφραστεί σε διάφορα επίπεδα – από συμβολικά μέχρι κυριολεκτικά. Κάποιες φορές το Άρμα δείχνει ότι εσείς και το ταίρι σας θα κάνετε ένα σύντομο ταξίδι.

zwdia-taro-astra

ταρω λέων

Η κάρτα σας  είναι η Εγκράτεια Αντεστραμμένη. Όταν εμφανίζεται έτσι αυτή η κάρτα, προειδοποιεί για την αποτυχία να εφαρμόσετε τα καλά στοιχεία της Εγκράτειας. Εσείς και το ταίρι σας σπαταλάτε χρόνο για να κατηγορήσετε ο ένας τον άλλο, αντί να αναζητάτε λύσεις. Είστε άρρηκτα κολλημένοι στα υπάρχοντα δεδομένα. Η κάρτα όμως σας δηλώνει ότι έχετε ακόμη περιθώριο να επουλώσετε ή να περισώσετε μια κατάσταση.

Η σχέση πρέπει να ωριμάσει ή να πεθάνει. Όμως η αλλαγή απαιτεί ελαστική και ανοικτόμυαλη οπτική. Αποδεχθείτε ότι οι παλιές πρακτικές δεν εξυπηρετούν πλέον τη σχέση σας και δοκιμάστε καινούργιες. Δράστε γρήγορα, γιατί όταν η Εγκράτεια προβάλει αντεστραμμένη, ενδέχεται να τελειώνει ο χρόνος σας. Η σχέση κινδυνεύει να βαλτώσει ή να γίνει τοξική.

Για τους αδέσμευτους, αυτή η κάρτα δείχνει μια κόπωση στη ρομαντική αρένα. Σκεφτείτε μήπως ακολουθείτε την ίδια ηττοπαθή τακτική στην αναζήτηση της αγάπης. Δοκιμάστε να βγείτε με άτομα που διαφέρουν από τα στερεότυπά σας.

zodia-99

ταρω παρθένος

Η κάρτα του Τρελού σας επηρεάζει το Σαββατοκυριακο . Ο Τρελός αντιπροσωπεύει τον αυθορμητισμό, το γέλιο και τη χαρά. Αφήστε την περιέργειά σας να σας βγάλει από το γνωστό σας μονοπάτι. Απελευθερωθείτε από παλιές πληγές ώστε να ανοίξει ο χώρος για καινούργια ευτυχία, αφεθείτε σε νέες ανακαλύψεις. Φλερτάρετε με το γοητευτικό άγνωστο άτομο που σας χαμογέλασε στην καφετέρια. Δεν αποκλείεται να σας έλξει ένα άτομο νεότερο ή πιο ανέμελο. Απολαύστε την εμπειρία χωρίς να προσπαθήσετε να την αναλύσετε, ζήστε τη στιγμή!

Η κάρτα του Τρελού συχνά σηματοδοτεί τη στιγμή που εσείς και το ταίρι σας ελευθερώνεστε από ευθύνες. Νιώθετε πιο νέοι και πιο πρόσχαροι, καθώς θέλετε να παίξετε ο ένας με τον άλλο. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε ένα μικρό ταξίδι ή μια ημερήσια απόδραση. Δοκιμάστε νέες δραστηριότητες που αρέσουν και στους δυο σας, ακόμη κι αν είναι ριψοκίνδυνες ή παιδαριώδεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου απο τις καρτες Ταρω για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot