Ταρω Σαββατοκυριακο 08-09/10 Β

taro-ilios

ταρω  ερωτικες προβλέψεις Σαββατοκυριακο

ταρω ζυγός

Ο Ερημίτης είναι η δική σας κάρτα , και η εμφάνισή της δηλώνει μια ανάγκη για ενδοσκόπηση. Οι περίοδοι που και οι δύο σε μια σχέση κάνουν μια ειλικρινή προσωπική έρευνα, βοηθούν στη διατήρηση μιας υγιούς σχέσης.

Θα ωφεληθείτε περνώντας λίγο χρόνο χώρια. Ο Ερημίτης έρχεται να θυμίσει σε εσάς και το ταίρι σας να εκτιμάτε τα θετικά στοιχεία ο ένας του άλλου, αντί να κριτικάρετε τα ελαττώματά του. Θέλετε να γίνει η σχέση σας πιο πνευματική.

zodia-taro-45

Αν είστε αδέσμευτοι, αυτή η κάρτα υποδεικνύει ότι είναι καιρός να εξετάσετε τις επιθυμίες σας. Αντί να συνεχίσετε να αναζητάτε σύντροφο, επανεκτιμήστε όσα θέλετε από μία σχέση.

Ο Ερημίτης μπορεί να αντιπροσωπεύει κάποιον που νιώθει αυτάρκης και δεν ενδιαφέρεται για ρομάντζο. Ενίοτε μπορεί να προμηνύει τη συνάντηση με ένα ταίρι από το παρελθόν. Μπορεί σπάνια να καταφέρνει μια τέτοια συνάντηση να αναβιώσει έναν έρωτα, ωστόσο δίνει απαντήσεις για τους λόγους που απέτυχε η τότε σχέση.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ταρω σκορπιός

Η κάρτα σας για το Σαββατοκυριακο  είναι ο Ιεροφάντης, και αφορά τις διδαχές, τα πιστεύω, τις παραδόσεις, τα ήθη και τις ομάδες. Αυτή η κάρτα μπορεί να σημαίνει ότι έχει έρθει η στιγμή να επισημοποιήσετε τη σχέση σας με μια γαμήλια τελετή. Επίσης μπορεί να σημαίνει ότι η σχέση θα ευεργετηθεί με μια ανανέωση των γαμήλιων όρκων σας.

Ο Ιεροφάντης ενδέχεται να υποδεικνύει την ανάγκη για διδαχή ή καθοδήγηση. Ίσως εσείς και το ταίρι σας θέλετε να επισκεφθείτε έναν κληρικό ή ένα θεραπευτή. Ωστόσο ίσως να σημαίνει ότι τώρα έχετε εσείς να διδάξετε το ταίρι σας κάτι ή το αντίστροφο.

Για τους αδέσμευτους, ο Ιεροφάντης συμβουλεύει να ενταχθείτε σε μια ομάδα προκειμένου να βρείτε ένα ταίρι που θα έχει τις ίδιες απόψεις με εσάς. Αυτή η ομάδα μπορεί να αφορά κοινωνική προσφορά, δημιουργική δραστηριότητα, διαλογισμό ή πολιτική.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου απο τις καρτες Ταρω για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ταρω τοξότης

Η κάρτα σας είναι ο Πύργος Αντεστραμμένος. Αυτή η κάρτα σας συμβουλεύει να μην στραφείτε στη διαφυγή ή την άρνηση. Ίσως να έχετε υποσυνείδητα την αίσθηση ότι κάποιο πρόβλημα καραδοκεί κάτω από την επιφάνεια της σχέσης σας, όμως φοβάστε να αντιμετωπίσετε τα δεδομένα. Ο Πύργος αντεστραμμένος σας προειδοποιεί ότι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να διαρκέσει επί μακρόν. Ο κεραυνός που θα πέσει θα προκαλέσει πολύ μεγαλύτερη φθορά, αν προσπαθήσετε να κρυφτείτε από κάτι ή να το καθυστερήσετε.

Ο Πύργος εμφανίζεται κάποιες φορές μετά από μια ανάλογη δραματική εμπειρία, και υποδηλώνει ότι ακόμη νιώθετε τις επιδράσεις της δόνησης. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο να γιατρευτεί από τον πόνο, επιτρέψτε του να θρηνήσει. Ωστόσο να θυμάστε ότι έχει σημασία να λάβετε τα μαθήματα που σας έδωσε ο κεραυνός. Τώρα έχετε την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τη ζωή σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι πολύ πιο δυνατό από αυτό που υπήρχε.

zwdia-fotia

ταρω αιγόκερως

Η κάρτα σας είναι το Αστέρι, και σας φέρνει το μήνυμα για μια ανανέωση στις ελπίδες και τους στόχους σας. Το Αστέρι σας ενθαρρύνει να κοιτάξετε το μέλλον και όχι το παρελθόν. Αποβάλετε πλέον τον κυνισμό σας όσο αφορά τα ραντεβού, και η αισιοδοξία σας χαρίζει μια μαγνητική έλξη. Είναι πολύ πιθανό να βρείτε τον έρωτα μέσα σε μια ομαδική δραστηριότητα ή μέσω διαδικτύου. Το νέο σας ρομάντζο μπορεί να ξεκινήσει ως φιλία, καθώς το να

μοιράζεστε τα ιδανικά σας στήνει πιο γερές βάσεις για μια σχέση, από το να μοιραστείτε το σεξουαλικό πάθος. Θα εκτιμάτε ο ένας τις ιδιοτροπίες του άλλου.

Αν είστε δεσμευμένοι, θα συγχωρήσετε ο ένας τον άλλο για παλαιότερα παραστρατήματα. Σας δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσετε νέα θεμέλια στην αγάπη και την εμπιστοσύνη. Μαζί θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε ξεπεράσει τους πρότερους κοινωνικούς σας κύκλους, και αρχίζετε να κάνετε παρέα με διαφορετικούς ανθρώπους. Αυτοί οι νέοι φίλοι σας αντιπροσωπεύουν και τη καινούργια σας έναρξη ως ζευγάρι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

 

ταρω υδροχόος

Η κάρτα σας  είναι ο Μάγος. Όταν εμφανίζεται αυτή η κάρτα, σημαίνει ότι σας δίνονται εξαιρετικές ευκαιρίες να κάνετε θετικές αλλαγές στη ζωή σας. Όμως δεν πρέπει να κάθεστε άπραγοι και να ονειροπολείτε. Αξιοποιήστε συνετά τις γνώσεις, τα ταλέντα και τα εργαλεία που έχετε στη διάθεσή σας. Να έχετε υπόψιν σας ότι σήμερα οι λέξεις έχουν δύναμη. Οι αποφασιστικές κινήσεις μπορούν να σας επιφέρουν πλούσιες ανταμοιβές. Κατευθύνετε συνειδητά τα λόγια και τις πράξεις σας προς την επίτευξη των στόχων σας.

Η εμφάνιση του Μάγου σηματοδοτεί και την ευκαιρία να βάλετε σε γοργή κίνηση την αισθηματική σας ζωή. Αν είστε αδέσμευτοι, οραματιστείτε το ιδανικό σας ταίρι και γράψτε μια λίστα με τα στοιχεία που αναζητάτε σε αυτό. Τώρα κατέχετε το χάρισμα να έλξετε την αγάπη που θέλετε, και σήμερα είναι στο απόγειό του μαζί με την αυτοπεποίθησή σας. Θα έλξετε τη ρομαντική περίπτωση που λαχταράτε, μέσω του μαγνητισμού σας.

Αν είστε δεσμευμένοι, η κάρτα σας δείχνει ότι έχετε την ευκαιρία να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα πιο κάτω – συναισθηματικά, σεξουαλικά ή πνευματικά. Αν έχετε αρκετά ερωτικά ταίρια, ο Μάγος σας συμβουλεύει να εστιάσετε τώρα μόνο σε ένα πρόσωπο.

zwdia-765

 

ταρω ιχθύες

Ο Μάγος Αντεστραμμένος είναι η κάρτα σας για το Σαββατοκυριακο  και η αντιστροφή αυτή αποτελεί μια προειδοποίηση. Σήμερα τα χαρίσματά σας και η δύναμη της πειθούς, θα μειωθούν. Οι προσπάθειές σας για φλερτ δεν αναμένεται να έχουν επιτυχία. Μην προσπαθήσετε να πείσετε το ταίρι σας να κάνετε πράγματα με τον δικό σας τρόπο. Η μέρα επίσης δεν ενδείκνυται, αν έχετε την πρόθεση να γνωρίσετε τους γονείς του έτερου ήμισύ σας. Η κάρτα ενδέχεται να σημαίνει ακόμη ότι εσείς και το ταίρι σας δεν επικοινωνείτε. Δεν αποκλείεται να έχετε κάποιον αντίπαλο, που επιζητά την προσοχή του άλλου σας μισού.

Για τους αδέσμευτους, αυτή η κάρτα υπονοεί ότι νιώθετε αμηχανία στις προσπάθειές σας να βρείτε ταίρι. Ίσως να πρέπει να αναθεωρήσετε την άποψή σας για την εντύπωση που δίνουν η εμφάνιση, τα λόγια και οι πράξεις σας. Ο Μάγος αντεστραμμένος προειδοποιεί ότι ίσως κάποιος σήμερα επιδιώξει να σας εκμεταλλευτεί, και θα είναι ένα γοητευτικό αλλά αναξιόπιστο άτομο που θα θελήσει να σας σαγηνεύσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου απο τις καρτες Ταρω για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia