Ταρω σήμερα 10/02 Τετάρτη

tarw-taro

Το 4 των Πεντακτινων Αντεστραμμένο

Αναρωτηθείτε τα εξής:
·    Πού υπάρχει αστάθεια ή αδυναμία που πρέπει να την προσέξουμε, να την ενισχύσουμε, να την θεραπεύσουμε;
·    Ενεργούμε με τον τρόπο που αποδίδει για εμάς ή μήπως μιμούμαστε είτε επαναλαμβάνουμε τον τρόπο που έχει ενεργήσει άλλος;
·    Πώς μπορούμε να αντικαταστήσουμε την εκμετάλλευση με εναρμόνιση;

Η παραμέληση της έγκαιρης επιδιόρθωσης είναι αυτή που καθιστά τελικά αναγκαία την ανακατασκευή

zodia-taro-45

Πρέπει να εστιάσουμε στο να διαχειριζόμαστε τα δικά μας θέματα με τον δικό μας τρόπο.
Πολλοί ζούμε σαν να είμαστε σε αυτόματη λειτουργία, κάνουμε τα πάντα με κινήσεις ρουτίνας και επανάληψης των τετριμμένων ή με τον τρόπο που είδαμε να τα κάνει κάποιος άλλος.

zwdia-tarw-zodia-19ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Αυτή η χρονική περίοδος ενδείκνυται για αναταράξεις των κατεστημένων προκειμένου να επέλθει πρόοδος, σχεδιασμός, οργάνωση, να τεθεί πλαίσιο με χρονοδιαγράμματα, επαγγελματικό σχέδιο που θα έχει το πιο άρτιο αποτέλεσμα για εμάς αντί να ακολουθούμε την πεπατημένη άλλων.

Είναι μια θετική περίοδος για να δράσουμε επιτέλους με το συνειδητό μας σε τομείς που βαλτώνει η αίσθηση της αστάθειας, εκεί που τα θεμέλια ή η κατασκευή δεν είναι στέρεη και ασφαλής και σίγουρη.

Μπορεί να αφορά τομείς του εαυτού μας ή φυσικούς χώρους που κατοικούμε ή εργαζόμαστε. Αν εντοπίσουμε τώρα τις αδυναμίες και τις ρωγμές τους, θα έχουμε κερδίσει την ευκαιρία να αναδυθούν τα θετικά, να ανασυνταχθούμε, να κάνουμε καλύτερη οργάνωση και να χτίσουμε ξανά όσα χρειάζονται και θα έχουν διάρκεια…

zodia-zvdia-oroskopio-11
Δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε πλέον σε κανέναν να είναι ο κουκλοπαίκτης που θα μας κινεί τραβώντας τις κλωστές μας όπως θέλει! Δεν θα πρέπει πλέον κανείς άλλος να μας επιβάλει τα πώς, τι και πότε της ζωής μας! Και δεν θα πρέπει ποτέ πλέον να επιτρέψουμε σε άλλους να μας προκαλούν, προκειμένου να λαμβάνουν αντιδράσεις και εκρήξεις που σε εμάς δεν προσφέρουν κάτι υποβοηθητικό, συνετό ή υγιές.

 

Ταυτόχρονα, πρέπει κι εμείς να αρχίσουμε να προσέχουμε τους τομείς που πρέπει να κινήσουμε κάποια νήματα, να ελιχθούμε σε κάποιες καταστάσεις, να ωθήσουμε άλλους να συνεργαστούν με τον δικό μας τρόπο αντί να συμβιβαζόμαστε με την θεωρία ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι να επιτευχθεί το ζητούμενο ή το απαραίτητο.