Ταρώ και ερωτική Αριθμολογία Άνοιξη 2016

tarw-krisi

Ταρώ και ερωτική Αριθμολογία Άνοιξη 2016

Η καινούργια περίοδος ξεκινάει με θετικές αστρολογικές όψεις στα περισσότερα ζωδια, που θα ευνοηθούν σε θέματα γάμου, σχέσεων και οικονομικών. Ενισχυμένος ο οίκος των γήινων ζωδίων, που θα δει τις προσδοκίες να ολοκληρώνονται γρήγορα. Τα ζωδια της φωτιάς θα έχουν την πρωτιά σε χωρισμούς αλλά και νέους μοιραίους έρωτες. Όλοι που ανήκουν σε αέρινο ζωδιο, θα μπορέσουν να επιτύχουν τις αλλαγές και να ξεφύγουν από το δύσκολο παρελθόν τους. Οι Καρκίνοι- Ιχθείς και Σκορπιοί, είναι και αυτοί που θα χρειαστεί να περιμένουν το Καλοκαίρι, για να έρθουν πιο κοντά σε ερωτικές δεσμεύσεις.

Αναλυτικά τα ζωδια:

Κριός:
Σχέσεις και συναισθήματα: Ο χρόνος που πέρασε σας έδειξε, ποιος είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να οδεύσετε μαζί σε μια κοινή πορεία. Οι πρώτες ημέρες της νέας περιόδου… σας φανερώνουν συμπεριφορές που θα σας πείσουν για την επιλογής σας. Σύζυγοι που συναίνεσαν , για απομάκρυνση και διαζύγιο, ίσως να το καθυστερήσουν.

zodia-taro-45

Οικονομικά και Τύχη: Νέος κόσμος εισέρχεται στο μαγαζί –επιχείρηση σας, και νέες προοπτικές θα ανοίξουν για αυτούς που ψάχνουν για δουλειά. Όσοι σκέφτονται το εξωτερικό και μετακίνηση εκεί, ας το σκεφτούν και μια δεύτερη φορά.
Άριστος συνδυασμός με: Καρκίνος και Λέων
Τυχερά νούμερα περιόδου: 02, 08, 10
Sex Life: ****/*

Ταύρος:
Σχέσεις και συναισθήματα: Έντονες οι διαβουλεύσεις που θα ξεκινήσουν πριν την αλλαγή του νέου ζωδίου, του Κριού, που θα κορυφωθούν και θα καταλήξουν σε ολοκλήρωση αισθημάτων και δράσεων. Μια πολλή ευχάριστη εποχή που όλοι, θα δουν τους κόπους, την ενέργεια τους και την υπομονή τους να επιβραβεύονται, από τον σύντροφο τους.

Οικονομικά και Τύχη: Η δυναμική που έχει αναπτυχθεί, μέσα από την επίμονη επιχειρηματική σας προσπάθεια θα έχει αίσιο τέλος. Αυτοί που ψάχνουν για δουλειά θα την έχουν, και αυτοί που ξεκινούν ή επεκτείνουν κάτι δικό τους, θα το δουν να καρποφορεί άμεσα.
Άριστος συνδυασμός με: Αιγόκερως και Ιχθείς
Τυχερά νούμερα περιόδου: 02, 09, 11
Sex Life: *****

Δίδυμοι:
Σχέσεις και συναισθήματα: Κυνηγάτε το λάθος άτομο. Αυτό σας έχει βάλει σε μια κακή ψυχολογία και ίσως και αντιδραστικές συμπεριφορές. Μετριάστε την ένταση, και εξηγήστε πια τις αληθινές σας προθέσεις στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Επιρροές θετικές θα υπάρξουν σε όσους αποζητούν την επανένωση.

Οικονομικά και Τύχη: Είσαστε μοιρασμένοι σε πολλά και διαφορετικά μέτωπα, που προσπαθείτε να τα ισορροπήσετε όλα. Οι μέρες του Μαρτίου, μετά την νέα σελήνη, σας φωτίζουν για να ακολουθήσετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο.
Άριστος συνδυασμός με: Κριός και Καρκίνος
Τυχερά νούμερα περιόδου: 05, 14, 19
Sex Life: **/***

Καρκίνος:
Σχέσεις και συναισθήματα: Οι επικοινωνίες από τις αρχές του χρόνου, αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα στις τάξεις των Καρκίνων. Πολλές υποθέσεις γάμων – διαζυγίων θα διευθετηθούν, όχι όμως προς την κατεύθυνση της επανένωσης. Οι νέοι έρωτες θα έχουν μεγαλύτερη τύχη από την πανσέληνο και ύστερα.

Οικονομικά και Τύχη: Τα οικονομικά σας ζητήματα, θα βρουν τον στόχο τους. Μπορεί να έχετε αγχωθεί, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι χρήμα και εξελίξεις θα τρέξουν από το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου. Και θα σας δικαιώσουν.
Άριστος συνδυασμός με: Λέων και Ζυγός
Τυχερά νούμερα περιόδου: 03, 05, 08
Sex Life: ****/*

tarw-wroskopio-4

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Λέων:
Σχέσεις και συναισθήματα: Πολλές οι αντιπαραθέσεις που έχετε δημιουργήσει, για να δείτε ποιος τελικά είναι ικανός να σταθείς το πλάι σας. Αφήστε τις καταστάσεις να εξελιχθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Αυτοί που αναζητούν κάτι νέο στην ερωτική τους πραγματικότητα…θα το εντοπίσουν μέσα στις κοινωνικές τους συναναστροφές.
Σχέσεις και συναισθήματα:

Οικονομικά και Τύχη: Οικονομικά ζητήματα που είχατε αφήσει σε εκκρεμότητα, τώρα πια θα έχετε την δυνατότητα να τα τακτοποιήσετε και να τα ολοκληρώσετε με σχετικά εύκολο τρόπο. Αυτοί που είναι σε φάση μεγάλων αλλαγών, θα έχουν οφέλη από αυτήν τους την δράση.
Άριστος συνδυασμός με: Καρκίνος και Παρθένος
Τυχερά νούμερα περιόδου: 07, 06, 17
Sex Life: ***/**

Παρθένος:
Σχέσεις και συναισθήματα: Όλη την εποχή του Κριού, θα έχετε την εύνοια του αστρολογικού γίγνεσθαι, προκειμένου να πάρετε τις αποφάσεις που θα σας οδηγήσουν σε μια νέα ζωή. Πολλοί οι γάμοι και οι εγκυμοσύνες που θα προκύψουν στον εν λόγω ζωδιο μέσα σε αυτό το έτος.
Σχέσεις και συναισθήματα:

Οικονομικά και Τύχη: Πολύς ο κόσμος που θα σας τάξει, αλλά τελικά ίσως και μην ανταποκριθεί. Κρατήστε μικρό καλάθι. Αυτοί που θα τολμήσουν μεγάλες αλλαγές, ας στηριχτούν στις δικές τους – πραγματικές δυνάμεις.
Άριστος συνδυασμός με: Ταύρος και Λέων
Τυχερά νούμερα περιόδου: 02, 08, 15
Sex Life: ****/*

Ζυγός:
Σχέσεις και συναισθήματα: Σχέσεις και συναισθήματα: Διαφυλάξτε σχέσεις και συναισθήματα από τα μάτια και τα λόγια των τρίτων. Αυτοί που απογοητεύτηκαν από χωρισμούς στην προσωπική τους ζωή, από τις 10 του Μαρτίου, και ύστερα, θα τύχουν θετικών εξελίξεων όπου και θα καταφέρουν να δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις – συνθήκες για να ισορροπήσουν το παλιό με το νέο.

Οικονομικά και Τύχη: Είσαστε εν αναμονή μεγάλων αλλαγών. Οι εβδομάδες του νέου μήνα, θα είναι γεμάτες από εκπλήξεις και νέες προτάσεις. Καλό θα ήταν πριν αποφασίσετε, να φιλτράρετε τα πάντα. Οι καιροί είναι πονηροί.
Άριστος συνδυασμός με: Κριός και Ζυγός
Τυχερά νούμερα περιόδου: 04, 14, 20
Sex Life: **/***

 

Σκορπιός:
Σχέσεις και συναισθήματα: Πολλοί εκ των Σκορπιών, θα δεχτούν ξαφνικά πλήγματα απιστίας και προδοσίας. Όλα τα υδάτινα ζωδια με την κίνηση του Άρη, στο επόμενο πύρινο ζωδιο, θα δουν τις αλήθεια και τα κρυμμένα μυστικά να αναδύονται σε όλους τους τομείς. Για όσους έχουν σοβαρή δέσμευση… οι ευκαιρίες για επισημοποίηση ή συμβίωση θα είναι υποστηριγμένες και οικονομικά.

Οικονομικά και Τύχη: Μόνο μέσα από την δική σας προσπάθεια, θα ανατρέψετε την επαγγελματική σας πραγματικότητα. Αν τελικά χρειάζεστε περισσότερα, κινητοποιηθείτε και θα δείτε τις ευκαιρίες να σας παρουσιάζονται.
Άριστος συνδυασμός με: Λέων και Σκορπιός
Τυχερά νούμερα περιόδου: 06, 17, 21
Sex Life: *****

Τοξότης:
Σχέσεις και συναισθήματα: Όλοι οι Τοξότες, που είναι οι ταλαιπωρημένοι των τελευταίων μηνών, θα αισθανθούν σε πρακτικό – ψυχολογικό επίπεδο την μερική απομάκρυνση του δασκάλου Κρόνου από την πλάτη τους. Για τους εν σχέση – γάμο… όλα θα ισορροπήσουν και οι διαξιφισμοί επιτελούς θα σταματήσουν. αφήνοντας όμως κάποιες μνήμες, που θα πρέπει πάντα να θυμίζουν την μη επανάληψη των τότε λαθών.

Οικονομικά και Τύχη: έχετε αποκτήσει μεγάλη εμπειρία και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, άρα μπορείτε πια να κινηθείτε για μεγαλύτερους σκοπούς. Μια προσοχή στα μέσα του Μαρτίου, που ίσως παραπληροφόρηση…σας κάνει να δράσετε απερίσκεπτα.
Άριστος συνδυασμός με: Παρθένος και Ιχθείς
Τυχερά νούμερα περιόδου: 03, 09, 12
Sex Life: ****/*

Αιγόκερως:
Σχέσεις και συναισθήματα: Πολλοί οι γήινοι, που δεν κατάφεραν να δείξουν την αληθινή τους ερωτική διάθεση και το πραγματικό πρόσωπο, στον άνθρωπο που τους ενδιαφέρει. Οι μέρες από τις αρχές του Κριού, θα έχουν κάτι ρομαντικό στην ατμόσφαιρα όπου θα δοθούν οι ευκαιρίες μέσα από νέες επαφές και γνωριμίες για σχέσεις με ποιοτικό μέλλον. Όλα σας ευνοούν.

Οικονομικά και Τύχη: Δηλώστε αυτό που θέλετε και αφήστε τους ικανούς να σας προτείνουν. Αυτοί που έχουν μείνει αρκετό εκτός επαγγελματικού στίβου, θα εισπράξουν ευχάριστη είδηση, για αποκατάσταση.
Άριστος συνδυασμός με: Σκορπιός και Τοξότης
Τυχερά νούμερα περιόδου: 08, 19, 23
Sex Life: ***/**

tarw-taro-xartomanteia

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Υδροχόος:
Σχέσεις και συναισθήματα: Οι πλειοψηφία των Υδροχόων, θα υποδεχτούν νέο έρωτα μέχρι τα μέσα του Μαρτίου. Οι μέρες της εποχής του Κριού, θα αποδώσουν καρμικές ευκαιρίες, για ουσιαστικό διάλογο σε όλα τα επίπεδα για τους δεσμευμένους. Οι χωρισμοί που συντελέστηκαν τον Χειμώνα μέχρι και ανατραπούν, μέσω συζητήσεων και συναντήσεων με ελπίδες επανένωσης.

Οικονομικά και Τύχη: Έχετε πολλές καθυστερήσεις μέχρι τώρα. Αυτό πρόκειται να αλλάξει άρδην. Οι ευκαιρίες και οι προτάσεις για δουλειά θα πολλαπλασιαστούν. Τυχόν πωλήσεις ή αποπληρωμές…θα προωθηθούν. Επίσης πολλές και οι προτάσεις για συνεργασία.
Άριστος συνδυασμός με: Ταύρος και Τοξότης
Τυχερά νούμερα περιόδου: 03, 17, 20
Sex Life: *****

Ιχθείς:
Σχέσεις και συναισθήματα: Αυτοί που ακόμα δεν έχουν εγκαταλείψει την ιδέα της κατάκτησης ιδιαίτερου προσώπου, από το παρελθόν τους… θα δικαιωθούν ανάμεσα. Για τους δεσμευμένους πολλά, από τις αρχές του Μαρτίου, θα τροποποιηθούν και θα γίνουν πιο δεδομένα. Είτε αυτό λέγεται συναισθήματα είτε ιδιαίτερος τρόπος ζωής. Οι όψεις του κυβερνήτη σας με την Αφροδίτη, θα δώσουν τις λύσεις για το ευτυχές παραπέρα.

Οικονομικά και Τύχη: Είσαστε από τα ζώδια που κόπιασαν περισσότερο. Αυτό σαν πρακτικό αποτέλεσμα θα το δείτε από τις πρώτες κιόλας ημέρες του Μαρτίου. Όσοι αναζητούν την τύχη τους, σε άλλη περιοχή ή χώρα, θα λάβουν ενθαρρυντικές ειδήσεις.
Άριστος συνδυασμός με: Καρκίνος και Παρθένος
Τυχερά νούμερα περιόδου: 04, 11, 18
Sex Life: ****/*