Ταρώ Express Εβδομάδας- άμεσες προβλέψεις Αγάπης

taro-mythoi-alitheies

Ταρώ Express Εβδομάδας- άμεσες προβλέψεις Αγάπης

Η μέθοδος Ταρώ Express είναι ο πιο έγκυρος τρόπος, που χρησιμοποιείται από όλους τους Ευρωπαίους επαγγελματίες Χαρτομάντες – Αναλυτές Ταρώ τα τελευταία χρόνια, για να δώσει άμεσες απαντήσεις, για το τι ακριβώς συμβαίνει σε υποθέσεις έρωτα και επαγγελματικών. Τρία μόνο ερωτήματα και τρεις αντίστοιχα απαντήσεις, μπορούν να ερμηνεύσουν τωρινά συναισθήματα, και πάθη, ανολοκλήρωτες επιθυμίες, και αν αυτές τελικά θα πραγματοποιηθούν το άμεσο μέλλον.

Οι εν λόγω ερμηνείες σαν χρονική πρόβλεψη, αφορούν το μέγιστο 4-6 ημέρες.

 

 

Ζητήστε από το τμήμα των Χαρτομαντών, να σας κάνουν την πρόβλεψη με τα Ταρώ Express… και πάρτε τις άμεσες απαντήσεις σας, μέσα σε λίγα λεπτά.

zodia-taro-45

Κριός: Το Έξι των Σπαθιών και Ο Ερημίτης
Η τάση σας η ζωδιακή, να κυνηγάτε και μετά εύκολα να εγκαταλείπετε, θα συνεχιστεί και το επόμενο χρονικό διάστημα. Το αποτέλεσμα θα είναι να κακό- χαρακτηριστείτε, πάλι, και μετά να μείνετε με τα χέρια σας άδεια. Αυτοί που έχουν πολλές και ταυτόχρονες περιπέτειες εν εξελίξει, ας κάνουν κάτι για να μην καταναλώνονται έτσι και αδίκως.
Ερωτική Τύχη: 08/10

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Ταύρος: Το Δέκα των Κυπέλλων και Ο Ήλιος
Πρέπει να μείνετε αμίλητοι αυτό το διάστημα. Έχετε κάνει μια σειρά από λάθη που δεν έχουν αφήσει περιθώρια ελιγμών, από την δική σας πλευρά, για να φέρετε πιο κοντά τον άνθρωπο που σας γοητεύει. Αφήνετε τον καλό εαυτό σας στο περιθώριο, με το να βγάζετε προς τα έξω το ταυρίσιο πείσμα σας. Αυτοί που έχουν χωρίσει, καλύτερα να τραβήξουν μπροστά την ζωή τους.
Ερωτική Τύχη: 10/10

Δίδυμοι: Ο Άσος των Πεντάκτινων και Το Αστέρι
Θα καταφέρετε τελικά να πάρετε αυτό όπου και δικαιούστε. Οι μέρες που πέρασαν, ήταν ιδιαίτερα σκληρές πάνω στο ζώδιο σας, και πιθανόν να σας ανάγκασαν σαν οπισθοχώρηση. Αυτό από τις επόμενες ημέρες θα εξισωθεί μέσα από πλησίασμα που θα προκύψει, από καινούργιο άτομο. Τα καλύτερα είναι μπροστά σας.

Καρκίνοι: Ο Άσος των Ράβδων και Το Άρμα
Πολλά οικογενειακά θέματα θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην ερωτική σας ζωή. Προσπαθήστε, με καλό και διπλωματικό τρόπο, να μιλήσετε και να επιλύστε τις αντιρρήσεις και τις διαφορές που έχουν προκύψει. Αυτοί που ψάχνουν τις σωστές λύσεις και προσεγγίσεις, θα τις βρουν μέσα από διάλογο.
Ερωτική Τύχη: 09/10

Λέων: Το Δύο των Σπαθιών και Η Σελήνη
Η υπόθεση είναι εκ των προτέρων κερδισμένη, σε αυτά που επιθυμείτε να κάνετε. Όλοι οι στόχοι της ερωτικής σας ζωής, αν και καθυστέρησαν στο να συμβούν, τώρα θα σας αποδώσουν τα καλύτερα. Συμβουλευτικά, κρατήστε τον Βασιλικό εγωισμό σας, μακριά και δώστε την αγάπη σας, χωρίς να περιμένετε κάτι σαν αντάλλαγμα.
Ερωτική Τύχη: 07/10

Παρθένος: Το Εννέα των Πεντάκτινων και Η Αυτοκράτειρα
Έχετε υποπέσει στο λάθος του να μπλέξετε τα οικονομικά και τα ερωτικά σας. Άσχημος συνδυασμός. Οι μέρες μέχρι και τις 10-04, σας τροφοδοτούν με την θετική σκέψη και τάση που ούτως η άλλως έχετε, σαν ζώδια, για να τερματίσετε τις εχθροπραξίες με άτομα, που επιθυμείτε να είναι στην ζωή σας.
Ερωτική Τύχη: 10/10

Ζυγός: Το Έξι των Ράβδων και Ο Αυτοκράτορας
Κάποιοι σας αποπροσανατολίζουν με τα λεγόμενα τους. Δεν χρειάζεται να ακούτε τους τρίτους, και να μπερδεύεστε. Δηλώστε στον άνθρωπο σας τις προθέσεις σας και απομακρυνθείτε. Να είστε σίγουροι ότι θα σας πλησιάσει σύντομα με προτάσεις για κοινή πορεία.
Ερωτική Τύχη: 07/10

Σκορπιός: Το Πέντε των Κυπέλλων και Ο Τροχός της Τύχης
Πολλές υποθέσεις που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα. Η θέση σας σίγουρα είναι δύσκολη. Και το ποιο πιθανόν είναι σε αυτό να μην φταιτε εσείς. Οι δοκιμασίες του προηγούμενου διαστήματος θα τελειώσουν. Οι μέρες είναι δημιουργικές και θα σας σπρώξουν σε βήματα συμβιβασμού. Το πιο πιθανόν είναι να γεφυρώσετε τις διαφορές σας.
Ερωτική Τύχη: 08/10

Τοξότης: Το Τέσσερα των Κυπέλλων και Ο Κόσμος
Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό. Άτομο από το ξεχασμένο παρελθόν σας, θα σας προσεγγίσει με διπλωματικό τρόπο, για να σας ξανακερδίσει. Πολλά αυτά που θα σας φανερωθούν. Μια εποχή που θα σας δώσει το αποτέλεσμα που τόσο επιθυμείτε.
Ερωτική Τύχη: 09/10

zwdia

Αιγόκερως: Το Τρία των Πεντάκτινων και Η Πάπισσα
Φροντίστε καλύτερα τον εαυτό σας. Οι μέρες που έρχονται θα φέρουν μαζί και έναν νέο έρωτα. Πολλά είναι αυτά που σας περιμένουν από την καλή σας τύχη. Αυτό έχει και την ιδιαίτερη βαρύτητα του, και για τους χωρισμένους και τις πρακτικές προσπάθειες τους.
Ερωτική Τύχη: 08/10

Υδροχόος: Το Τέσσερα των Σπαθιών και Ο Τρελός
Είσαστε σε εκπληκτική φόρμα. Όλα πηγαίνουν σύμφωνα με τα προγράμματα σας. Αυτό σας κάνει ακόμη καλύτερους σε όλες τις επικοινωνιακές σας εκφάνσεις και σίγουρα στους σκοπούς σας, να κατακτήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ιδανική και η εποχή για την οικονομική σας πορεία
Ερωτική Τύχη: 09/10

Ιχθείς: Το Οχτώ των Σπαθιών και Ο Μάγος
Είσαστε σε θέση πια, να κατευθύνετε τις εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Τα οικογενειακά – περιουσιακά σας θέματα, θα βγουν στην επιφάνεια και θα σας δικαιώσουν πανηγυρικά. Αυτοί που προσπαθούν να βρουν κάτι νέο στην προσωπική τους ζωή, θα το εντοπίσουν μέσα από τους κοινωνικούς – φιλικούς τους κύκλους.
Ερωτική Τύχη: 10/10

· Ζητήστε από το τμήμα των Χαρτομαντών, να σας κάνουν την πρόβλεψη με τα Ταρώ Express… και πάρτε τις άμεσες απαντήσεις σας, μέσα σε λίγα λεπτά.