Τα άστρα μιλούν για έρωτες και χωρισμούς!

erwtika-mystika-zwdiwn

Τα άστρα μιλούν για έρωτες και χωρισμούς!

Ο καινούργιος μήνας, είναι γεμάτος, από καταπληκτικές αστρολογικές όψεις και γεγονότα, που θα επηρεάσουν θετικά το σύνολο του ζωδιακού κόσμου. Οι Καλοκαιρινοί και οι πιο χαλαροί ρυθμοί, θα βοηθήσουν όλες τις αισθηματικές και οικονομικές καταστάσεις, που είχαν παγώσει, να έρθουν και πάλι στην επιφάνεια, με λύσεις που θα δικαιώσουν όλες τις πλευρές.

Προβλέψεις για τον Ιούλιο

 

Εσείς οι Καρκίνοι είστε και αυτοί, που έχετε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, σε αισθηματικό ζητήματα, που σας έχουν ζορίσει, αλλά δεν θα επιτρέψετε σε καμία περίπτωση να συνεχίσουν και μέσα στο υπόλοιπο Καλοκαίρι.
Αστρολογική εύνοια : *** / **

zodia-taro-45

Οι Λέοντες και οι Τοξότες, έχουν πάρει καταλυτικές αποφάσεις τους, γύρω από την προσωπική τους ζωή, θα τις ανακοινώσουν στον άνθρωπο τους, και το πιο πιθανόν είναι να λάβουν άμεσες και θετικές ανταπαντήσεις.
Αστρολογική εύνοια : **** / *

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τα παιδιά που όλοι αγαπούν, οι Δίδυμοι, έχουν πολλά να υποδεχτούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Το πιο σημαντικό είναι, ότι η πλειοψηφία του ζωδίου, θα καταφέρει να επανασυνδεθεί με κάποιο άτομο αγαπημένο, από το παρελθόν και να προχωρήσει σε μόνιμες δεσμεύσεις.
Αστρολογική εύνοια : *****

Ο σκοπός όλων των Ταύρων και των Σκορπιών, είναι να καταφέρουν μέσα από το πείσμα και την δράση τους, να ισορροπήσουν σχέσεις και συνεργασίες, που το προηγούμενο διάστημα είχαν διαταραχτεί.
Αστρολογική εύνοια : *** / **

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όλα τα άστρα σας δίνουν τις καλύτερες τους όψεις, εσάς των Παρθένων και των Ιχθύων, για να στρώσετε αυτά που μέχρι τώρα σας απασχολούν. Κάντε για τελευταία φορά τις προτάσεις σας, στον άνθρωπο σας, και αφήστε τον, να πάρει τις αποφάσεις του. Μάλλον θα ταυτιστείτε.
Αστρολογική εύνοια : *** / **

Οι ευχές των Υδροχόων και των Αιγόκερων έχουν εισακουστεί. Πολύς κόσμος θα βρεθεί στο πλάι σας, κάτι που θα κάνει την ψυχολογία σας να ανέβει επίπεδα. Οι εκκρεμότητες κάθε τύπου, ερωτικές ή επαγγελματικές μέσα στο 1ο δεκαήμερο του Ιουλίου, θα έχουν ξεπεραστεί.
Αστρολογική εύνοια : **** / *

Οι Κριοί και οι Ζυγοί, αυτό το Καλοκαίρι θα ζήσουν μεγάλες στιγμές… στον ερωτικό τους τομέα. Παρελθόν και παρόν θα σας κάνουν προτάσεις, που δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους. Είστε τα ζώδια, που θα έχετε τις περισσότερες δεσμεύσεις μέσα στους επόμενους μήνες.
Αστρολογική εύνοια : *** / **

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00