Τα ερωτικά των ζωδίων ΑΥΓ. Τα άστρα συμβουλεύουν.

erwtiko-wroskopio-kalokairi-2014-zwdia

Τα ερωτικά των ζωδίων ΑΥΓ. Τα άστρα συμβουλεύουν.

Ο τελευταίος και πιο δυναμικός μήνας, του Καλοκαιριού, πλησιάζει
και ξεκαθαρίζει το τοπίο σε σχέσεις και όλων των τύπων τις φιλίες, συνεργασίες. Οι δύο εκλείψεις, δεν θα αφήσουν περιθώριο για ακόμη μεγαλύτερες πιστώσεις χρόνου και νέες δικαιολογίες.

Αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

 

Κριός: Θέση αλλαγών
Υπάρχουν κάποια θέματα, μέσα στην σχέση σας, που έχουν πια φτάσει σε ένα σημείο, που θα πρέπει να διευθετηθούν άμεσα. Σίγουρα η παθητική σας στάση, δεν βοηθά κανένα, ίσως και να σας βολεύει λίγο.
Όσοι έχουν μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι τους, ίσως και να πρέπει να φύγουν από τους ίδιους και τους ίδιους… κύκλους και ανθρώπους.
Αστρολογική εύνοια: 4/5

zodia-taro-45

Ταύρος: Εξελίξεις στον έρωτα
Δεν είστε από τα παιδιά, που θα κάτσουν με τα χέρια σταυρωμένα, ενώ η σχέση τους, περνάει από προβλήματα. Στο πρώτο 10ημερο του Αυγούστου, θα έχετε σοβαρές διαβουλεύσεις με τον άνθρωπο σας, που θα τις καταλήξετε σε λύσεις.
Οι εργένηδες και οι καιρό χωρισμένοι, πιθανόν και να πλησιαστούν, από φιλικά τους πρόσωπα, με σκοπό κάτι περισσότερο… αισθηματικό.
Αστρολογική εύνοια: 5/5

Δίδυμοι: Δυναμικά ξεκινήματα
Εσείς είστε από τα ελάχιστα ζώδια, που αυτήν την εποχή απολαμβάνουν την ζωή τους, σε όποια συναισθηματική φάση, και να βρίσκεστε. Ακόμη και παρατεταμένης μοναξιάς.
Έχετε τις καλύτερες αστρολογικές όψεις του Ερμή, της Αφροδίτης και του Δία, που ότι και να ζητήσετε, χρήμα, νέο έρωτα, καλές παρέες… απλά θα σας εμφανιστούν.
Αστρολογική εύνοια: 5/5

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Καρκίνος: Ερωτικές εξομολογήσεις
Είσαστε μέσα σε μια αισθηματική αγωνία, για το τι θα γίνει τελικά, με αυτήν την πολύπαθη σχέση σας, που μόνο πια σας στεναχωρεί. Αυτό όμως είναι και κάτι… που βαραίνει και την άλλη πλευρά.
Οι μέρες του νέου μήνα, θα σας δώσουν αρκετές ευκαιρίες, έτσι ώστε να μιλήσετε πιο ανοιχτά, και να εκθέσετε τα όποια προβλήματα σας.
Αστρολογική εύνοια: 3/5

Λέων: Προτάσεις δέσμευσης
Εσείς είστε οι απόλυτοι πρωταγωνιστές των ημερών. Όλα τα άστρα και τα μάτια… είναι επάνω σας. Αυτό είναι και κάτι που στους μόνους του ζωδίου, θα δώσει και καινούργιες αγάπες.
Όλα έχουν μια σειρά …για να γίνουν. Ακόμη και η επανασύνδεση που προσπαθείτε, θα χρειαστεί λίγο ακόμη χρόνο.
Αστρολογική εύνοια: 5/5

Παρθένος: Πιθανότητα επανασύνδεσης
Αν δεν έχετε κάποιον … αυτήν την εποχή στο πλάι σας, μην στεναχωριέστε. Από την πανσέληνο του Αυγούστου και μετά, θα υπάρξουν καινούργια πρόσωπα, που θα σας δελεάσουν.
Οι σχέσεις, που έχουν πλέον αποδείξει την σοβαρότητα και την αξία τους, θα μπορέσουν πριν το Φθινόπωρο, να περάσουν σε πιο σοβαρές δεσμεύσεις.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζυγός: Απελευθέρωση από τα παλιά
Είναι μια εποχή που η ερωτική σας ζωή, θα ξεκαθαρίσει και αυτό θα έχει μόνιμο χαρακτήρα. Αυτοί που δεν σας αγαπούν, απλά θα περάσουν στο παρελθόν σας.
Κάποιες ερωτοφιλίες, σχέσεις από απόσταση, και αυτές θα μπουν στο μικροσκόπιο σας, και ότι δεν αξίζει …θα τερματιστεί.
Αστρολογική εύνοια: 4/5

Σκορπιός: Σκέψεις για επισημοποίηση
Εσείς απλά περιμένετε κάτι… κάποιον. Ότι και να είναι αυτό, στην πρώτη εβδομάδα, του νέου μήνα, θα το έχετε. Πολλές και οι καινούργιες προσωπικότητες, που θα σας πλησιάσουν.
Κάποια χρήματα – οικονομικές ειδήσεις, που αναμένετε σας, έρχονται και σας δίνουν τις καλύτερες δυνατές διακοπές… με τον άνθρωπο σας.
Αστρολογική εύνοια: 5/5

Τοξότης: Έρωτας και Χρήμα
Όλα έχουν την δική σας σφραγίδα. Υπάρχει μια γνωριμία, που κρατάει μήνες – χρόνια, και σίγουρα αυτόν τον Αύγουστο, θα κάνει την πιο επιθετική – ερωτική της κρούση.
Οι αλλαγές, που έχετε ζητήσει, στα εργασιακά σας θα γίνουν. Η γενικότερη οικονομική σας κατάσταση, θα καλυτερεύσει.
Αστρολογική εύνοια: 4/5

zwdia-fotia

Αιγόκερως: Αισθηματικές αλλαγές
Σίγουρα αυτόν τον καιρό, και ηθελημένα, έχετε βάλει στον πάγο όλες τις σχέσεις σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να φέρετε σε μια αρμονία και τα υπόλοιπα κομμάτια της καθημερινότητα σας.
Από τις αρχές του Αυγούστου, οι επικοινωνίες, με μια καινούργια γνωριμία θα γίνουν πολύ πιο έντονες και θα σας διορθώσουν την διάθεση.
Αστρολογική εύνοια: 5/5

Υδροχόος: Δράσεις και εξέλιξη
Αν εσείς κάνετε μια παραπάνω προσπάθεια, έστω και επικοινωνιακή, θα δείτε πολλαπλάσια ανταπόκριση, από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ίσως και να περιμένει κάτι τέτοιο.
Αυτοί, που θα ταξιδέψουν για να βρουν – συναντήσουν τον άνθρωπο τους, ίσως και να χρειαστεί, να κρατούν προκαταβολικά… μικρό καλάθι.
Αστρολογική εύνοια: 3/5

Ιχθείς: Παραγωγικές ημέρες
Είσαστε με την διάθεση στο 100% και το μόνο σίγουρο, είναι ότι οι έρωτες, τα καλύτερα οικονομικά και οι εκπλήξεις, θα είναι κάτι που θα πρέπει να το συνηθίσετε.
Οι σχέσεις, που είχαν χάσει το ερωτικό τους χρώμα, τώρα, θα βρουν τους τρόπους, για να περάσουν ένα απολαυστικό Καλοκαίρι.
Αστρολογική εύνοια: 5/5

zwdia-zodia-astrologia-65