Τα 12 ζωδια. Οι χρυσοί κανόνες στο ερωτικό παιχνίδι

Τα 12 ζωδια. Οι χρυσοί κανόνες στο ερωτικό παιχνίδι

Με την Αφροδίτη να έχει προχωρήσει αρκετά μέσα στον ερωτικό Σκορπιό, όλα δείχνουν τον μονόδρομο του έρωτα και της δέσμευσης. Έκαστο ζώδιο έχει τα χαρακτηριστικά του, τα κουμπιά του, που αν το ταίρι του βρει τον τρόπο της αποκωδικοποίησης τους, θα έχει κατακτήσει σε δεύτερο βαθμό και την καρδιά του… ίσως και για πάντα.

Έξυπνα ερωτικά tips για κάθε ζώδιο:

 

Ζώδια της Φωτιάς:

zodia-taro-45

Κριός: Αφήστε τον να έχει, ή έστω να νομίζει ότι έχει, τον έλεγχο της σχέσης σας. Άλλωστε είναι το μωρό του ζωδιακού και σε όλα «πρέπει» να έχει δίκιο. Εσείς κρατήστε τα μυστικά σας, μην του λετε πολλά, και αφήστε τον να τα αποκαλύψει. Όσο πιο δύσκολα και περίπλοκα, τόσο μεγαλύτερη και η ένταση του.

Λέων: Μην πείτε κουβέντα. Αφήστε τον Βασιλιά να πιστεύει ότι όλα περνάνε από το χέρι του και κινούνται σύμφωνα με τους δικούς του ρυθμούς. Εσείς το μόνο που μπορείτε να κάνετε για να έχετε την αισθηματική του προσοχή στο 100%, είναι να περιποιείστε τον εαυτό σας και σίγουρα να συμφωνείτε πάντα μαζί του, λέγοντας όσο το δυνατόν λιγότερα.

Τοξότης: Σίγουρα σε αυτούς τους καιρούς και με τον Κρόνο πάνω από το κεφάλι τους, πρέπει και εσείς από την πλευρά σας να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τις συμπεριφορές σας. Το παραμικρό μπορεί να παρεξηγηθεί και να οδηγήσει στο τέλος. Χαμογελάστε και προσπεράστε τις εντάσεις.

Τα 12 ζωδια. Οι χρυσοί κανόνες στο ερωτικό παιχνίδι

Ζώδια της Γης:

Ταύρος: Η σημαντική πλευρά ενός γήινου ζωδίου, είναι η υλική και αισθηματική ασφάλεια που μπορούν να του παρέχουν οι σύντροφοι του. Σίγουρα τα οικονομικά τα έχουν λύσει, και το μόνο που τους απομένει είναι να βρουν στο πρόσωπο ενός συνοδοιπόρου, την αληθινή αγάπη και μακριά πια από εκπλήξεις και ανατροπές. Αν είναι δυνατόν και για πάντα.

Παρθένος: Ενθαρρύνετε τον άνθρωπο σας μέσα από την δική σας – διαφορετική ζωή, να κάνετε πράματα μαζί που θα τον ενθουσιάσουν και θα του ανοίξουν διαφορετικούς ορίζοντες. Είναι τα ζώδια που αν δουν κάτι που μπορεί να τους τραβήξει την δύσκολη προσοχή, θα το υιοθετήσουν.

Αιγόκερως: Στον δύσκολο τύπο του ζωδιακού, απαιτείται σεβασμός και προτεραιότητα. Ακόμη και σε νεαρές ηλικίες θα δείτε μια παραπάνω εγκράτεια και ολιγολογία. Απομακρυνθείτε από υπερβολές και νεωτερισμούς, που πιθανόν να τους τρομάξουν και να τους βγάλουν έξω από τα νερά τους.

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια του Αέρα:

Δίδυμοι: Φορέστε ένα κράνος. Εδώ οι καταστάσεις είναι απρόβλεπτες. Άτομα που δεν μπορείτε σε καμία των περιπτώσεων να προβλέψετε τις κινήσεις ή τις σκέψεις τους. Δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά, απλά να είστε χαμογελαστοί και ευχάριστοι, όλα τα άλλα θα τα αναλάβουν οι ίδιοι.

Ζυγός: Αν είστε στην κατηγορία έξω καρδιά και μέσα σε όλα, τότε είστε το ιδανικό ταίρι για τον Ζυγό. Άνθρωποι που αποζητούν την χαρά και τις νέες προκλήσεις. Δεν απαιτούν πολλά, παρά μόνο να τους ακολουθείτε στις περίπλοκες διαδρομές τους.

Υδροχόος: Η ανάγκη για σταθερότητα και χάραξη κοινής πορείας, είναι το αιτούμενο κάθε γηραιού. Δεν έχουν διάθεση για παιχνιδάκια και ιστορίες ερωτευμένων. Θέλουν να δουν από τις πρώτες κιόλας επαφές, τον τρόπο σκέψης της άλλης πλευράς.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζώδια του Νερού:

Καρκίνος: Πραγματικά μόνο αγάπη. Είναι τα μοναδικά ζώδια που δεν αποζητούν κάτι ούτε σε ύλη ή απόλαυση. Αν του δείξετε από τις πρώτες στιγμές ότι μπορεί να σας εμπιστευτεί και είστε καθαρός στις δηλώσεις σας, το εν λόγω άτομο θα σας υποσχεθεί παντοτινή και αποκλειστική αγάπη.

Σκορπιός: Όλα τίθενται υπό αμφισβήτηση στην συγκεκριμένη περίπτωση. Από τα πιο περίπλοκα και δύσκολα ζώδια, που δεν μπορούν ποτέ να γίνουν αντιληπτά από τους οικείους τους. Σίγουρα το ενδιαφέρον τους δεν θα φύγει εύκολα από κάτι που συνεχώς είναι ερωτικό και μυστικιστικό.

Ιχθείς: Με έναν γιό του Ποσειδώνα, όλα είναι περίπλοκα. Διασκεδάστε με την ψυχή σας μαζί του, πείτε του το παρελθόν σας, ανοίξτε την καρδιά σας, αλλά μην σκεφτείτε ούτε για ένα λεπτό να τον κάνετε να ζηλέψει. Αυτό θα ήταν και το τέλος. Ποιοτικοί και ρομαντικοί άνθρωποι σε όλα τους.

Τα 12 ζωδια. Οι χρυσοί κανόνες στο ερωτικό παιχνίδι