Τελευταία Πανσέληνος ζωδιακού έτους. Έρωτας και Χρήμα!

Τελευταία Πανσέληνος ζωδιακού έτους. Έρωτας και Χρήμα!

Στις 12/03, μια ιδιαίτερη Πανσέληνος συντελείται στην Παρθένο. Είναι το τελευταίο αστρολογικό φαινόμενο Πανσελήνου, για το τρέχον ζωδιακό έτος. Όλα τα ζώδια επηρεάζονται άμεσα. Μια σειρά από μοιραία γεγονότα ξεκινάει και εκτίνεται μέχρι και τα μέσα του φετινού Καλοκαιριού. Συμπεριλαμβάνονται ευχάριστες ανατροπές στον αισθηματικό τομέα, αλλά και ξαφνικές ευκαιρίες στα οικονομικά.

Αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

 

Κριός: Κοντοσταθείτε λίγο και ακούστε τι σας λέει η καρδιά σας. Σίγουρα έχει πολλά παράπονα από τους τελευταίους σας χειρισμούς. Αυτές τις μέρες, και πριν σας επισκεφτεί ο Ήλιος, εσείς πρέπει να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις, γύρω από το παρελθόν, που κατά καιρούς σας επισκέπτεται και χωρίς λόγο σας αναστατώνει.
Ιδιαίτερα ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 25/03 και 06/04

zodia-taro-45

Ταύρος: Χαμογελάστε, είστε το μοναδικό ζώδιο, που μένει αμέτοχο σε αυτήν την δύσκολη Πανσέληνο. Υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες, που θα πρέπει και εσείς με την σειρά σας, μέχρι να φύγει αυτός ο δύσκολος Μάρτιος, να τις λύσετε. Το πιο πιθανόν, είναι να καταφέρετε κάποια επανασύνδεση αλλά και να φέρετε χρήμα στις τσέπες σας.
Ιδιαίτερα ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 30/04 και 09/05

Δίδυμοι: Είσαστε στην μέγγενη για αποφάσεις ζωής. Μπλεγμένο το συναίσθημα και η λογική πάνω σε ερωτικές ιστορίες. Αυτό που έχει την σημασία του για εσάς, είναι να κρατήσετε την ισορροπία σας και χωρίς πια δράματα. Επίσης, να έχετε πάντα στο μυαλό σας, ότι αυτός που σας θέλει, θα βρει τον τρόπο να σας προσεγγίσει.
Ιδιαίτερα ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 01/06 και 10/06

Καρκίνος: Κάθε Πανσέληνος είναι για εσάς μια καλή ημέρα, που μπορείτε πραγματικά να πετύχετε τους σκοπούς σας και ειδικά τους αισθηματικούς. Αυτοί που είναι μόνοι, δεν αποκλείεται να βρεθούν σε ερωτική πολιορκία από φιλικό πρόσωπο, αλλά και οι χωρισμένοι να έρθουν σε επικοινωνία με το παρελθόν τους.
Ιδιαίτερα ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 26/06 και 08/07

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων: Ειδικά σήμερα, μην βάζετε στοιχήματα. Είναι μια μέρα που θα έχει πολλές ανατροπές αλλά και συναντήσεις, που θα σας αλλάξουν την άποψη. Οι σχέσεις που έχουν χάσει την ερωτική τους ένταση, θα βρουν τα ταίρια εκείνους τους τρόπους, για να επανενωθούν. Ερωτοφιλίες, ίσως και να τερματιστούν, ένεκα εγωισμού.
Ιδιαίτερα ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 29/07 και 06/08

Παρθένος: Φυσικά και είστε οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της ημέρας και όχι μόνο. Όλα τα μάτια και οι καρδιές είναι στραμμένα επάνω σας. Να είστε μια αφύπνιση, καθώς θα παρελάσει πολύς κόσμος από μπροστά σας. Εσείς πάντα κρατήστε χαμηλό προφίλ και μόνο ακούστε. Πολλά και τα καλά λόγια από τους φίλους και την οικογένεια σας.
Ιδιαίτερα ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 02/09 και 09/09

Ζυγός: Δεν χρειάζεται να μακρηγορείτε. Αυτά που θέλατε να δείτε, τα έχετε δει αλλά και ακούσει. Αυτό που απομένει, είναι μετά την Πανσέληνο να εκφράσετε και τις δικές σας θέσεις….και σε όποιους αρέσει. Μέχρι τότε, επικεντρωθείτε στις εργασιακές σας ασχολίες, που λίαν συντόμως θα σας αποδώσουν ύλη και ασφάλεια.
Ιδιαίτερα ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 29/09 και 10/10

Τελευταία Πανσέληνος ζωδιακού έτους. Έρωτας και Χρήμα!

Σκορπιός: Από αυτά που ακούτε, μην πιστέψετε τίποτα. Το αστρολογικό σκηνικό κάτω από την μεγάλη ένταση στο συναίσθημα, που προσδίδει η Πανσέληνος αλλά και οι τόσοι ανάδρομοι πλανήτες δεν σας επιτρέπουν να δείτε καθαρά προθέσεις και αισθήματα. Λίγη υπομονή και θα έχετε όλες τις αληθινές απαντήσεις.
Ιδιαίτερα ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 29/10 και 12/11

Τοξότης: Έχετε πολλά καλά να περιμένετε. Ιστορίες από το παρελθόν, έχουν αναζωπυρωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα και σας πολιορκούν. Νέες γνωριμίες σας κεντρίζουν το μυαλό. Εσείς στη μέση που θα πρέπει να επιλέξετε πραγματικά τι είναι καλύτερο για εσάς και την ερωτική σας ζωή… που την έχετε παιδέψει αρκετά το τελευταίο διάστημα.
Ιδιαίτερα ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 28/11 και 05/12

Διαβαστε  το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαρτιου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Μην ακούτε τι σας λένε οι άλλοι, και ειδικά για τον άνθρωπο που υπάρχει στην αισθηματική σας ζωή. Εσείς σίγουρα ξέρετε καλύτερα. Μετά την επήρεια του εν λόγω αστρολογικού φαινομένου, μπορείτε να σκεφτείτε πιο καθαρά και ειλικρινά και να πάρετε τις αποφάσεις σας. Μέχρι τότε ενεργοποιηθείτε πιο έντονα στα οικονομικά σας.
Ιδιαίτερα ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 26/12 και 03/01

Υδροχόος: Δεν έχετε καμία αμφιβολία, για αυτά που σας λέει το αγαπημένο σας ταίρι. Κάτω από το φως της Πανσελήνου, όλα θα γίνουν πιο ρομαντικά, και ίσως κάποιοι από εσάς, να εισπράξετε και πιο γενναία πρόταση αγάπης. Σε αυτό το καλό κλίμα, θα υπάρξουν και πολλές επανασυνδέσεις κάποιων ζευγαριών.
Ιδιαίτερα ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 06/02 και 17/02

Ιχθείς: Όλα γίνονται μέσα στον ζωδιακό σας μήνα, κάτι που θα πρέπει να σας κάνει και πολύ πιο προσεχτικούς στα λόγια και στις πράξεις. Μείνετε μακριά από καταστάσεις, που δεν είναι κάτω από τον απόλυτο έλεγχο σας, αλλά και κόσμο που δεν τον γνωρίζετε και τόσο καλά. Απολαύστε τις μέρες, με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Ιδιαίτερα ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 05/03 και 17/03

Τελευταία Πανσέληνος ζωδιακού έτους. Έρωτας και Χρήμα!