Τελευταιο Τεταρτο Σελήνης 18/05 – Μια Νεα Αρχη

erwtas-vres-agapi-zwdia

Τελευταιο τεταρτο της Σεληνης στο ζωδιο του Υδροχοου

Πέμπτη, 18 Μαΐου

Δύο μέρες πριν μπει ο Ήλιος στους Διδύμους σχηματίζει τετράγωνο με την Σελήνη στον Υδροχόο. Τα τετράγωνα σηματοδοτούν την αλλαγή και έχουν να κάνουν με νέες οδηγίες.

Ας κοιτάξουμε το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στον Ταύρο που συνέβη την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, καθώς αυτή ήταν η αντίστροφη όψη της σημερινής (με τον Ήλιο στον Υδροχόο και τη Σελήνη στον Ταύρο). Τότε ήταν ο Ταύρος που μας γείωνε, μας έδινε πολύτιμη σταθερότητα μέσα στον ανεμοστρόβιλο του εσωτερικού ή εξωτερικού ταξιδιού μας.

zodia-taro-45

 

Από τον Ταύρο μαθαίνουμε την τέχνη της άνεσης και της φιλοξενίας. Από τον Υδροχόο μαθαίνουμε να είμαστε ριζοσπαστικοί, ευφάνταστοι. Το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στον Ταύρο ήταν απίστευτα φιλόξενο. Αυτή η διέλευση είχε να κάνει με την καλή παρέα, το καλό φαγητό, την εκλεπτυσμένη αισθητική – οτιδήποτε μας κάνει να αισθανόμαστε σαν στο σπίτι μας. Τώρα είναι ο Υδροχόος που μας καλωσορίζει. Ο Υδροχόος μας ωθεί να είμαστε πιο δραστήριοι και ανοιχτοί.

Ο Υδροχόος είναι ο επαναστατικός εαυτός μας, τρέχει μέσα στη ζωή με ηλεκτρική διάνοια, αποκομμένος με επιτυχία από τις προσδοκίες της κοινωνίας. Πάνω απ’ όλα, αναζητά την αρχαία σοφία. Το μόνο δυνητικό εμπόδιο εδώ είναι τα διαφορετικά επίπεδα ενέργειας. Στον Ταύρο αρέσει να αποφεύγει τις μάζες, καθώς δεν είναι πολύ κοινωνικό πλάσμα.

zwdia-66

Ο Ταύρος μένει συχνά κολλημένος στο κρεβάτι ή στον καναπέ του και περιβάλλεται από βιβλία και γάτες, αλλά όχι  ο Υδροχόος! Ο νεροκουβαλητής θα μας σύρει έξω, αλλά μην γκρινιάζετε! Να είστε δεκτικοί στις κοινωνικές εμπειρίες. Βλέπω καλούς φίλους να μαθαίνουν ο ένας από τον άλλο και να συνομιλούν με ακτινοβόλο γέλιο.

Η Σελήνη περνά στους Ιχθύες αργά το βράδυ της 18ης Μαΐου. Ακριβώς 24 ώρες αργότερα σχηματίζει μια σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Αυτό σημαίνει ότι εάν μπορούσαμε να δούμε τον Ποσειδώνα με γυμνό μάτι, θα μπορούσαμε να σχεδιάσουμε μια τέλεια, κατακόρυφη γραμμή από το κέντρο της Σελήνης μέχρι το κέντρο των Ιχθύων. Οι σύνοδοι είναι όψεις κατά τις οποίες οι πλανήτες συνεργάζονται και ενισχύουν τις αρετές του άλλου.

Ο Ποσειδώνας είναι ο μυστικιστής και ο ονειροπόλος, ουσιαστικά θηλυκός στην ουσία του, όπως και η Σελήνη. Όταν η Σελήνη περνά από πάνω του, η επικοινωνία με τις γυναίκες είναι απαραίτητη. Μιλήστε από καρδιάς, εξομαλύνετε τα κύματα. Μπορεί, όμως, να είναι μια συναισθηματικά ασταθής ημέρα.

zwdia - love

Αυτή η σύνοδος εμφανίζεται στον αστερισμό των Ιχθύων και οι Ιχθύες ευδοκιμούν στην αλλαγή και στην κίνηση. Ο Ιχθύες είναι επίσης το τελευταίο ζώδιο στον Ζωδιακό κύκλο και συνεπώς αντιπροσωπεύουν τα τελειώματα, οπότε πρέπει να ξέρετε ότι σε ό,τι εμπλέκεστε μπορεί να έρθει στο τέλος του.

Η Σελήνη προσγειώνεται στον Κριό στις πρωινές ώρες της 21ης Μαΐου, σηματοδοτώντας τη μηνιαία αναγέννηση και ένα νέο ρεύμα ενέργειας. Θα νιώσετε διαφορετικά όταν ξυπνήσετε – όχι μόνο πιο ενεργοποιημένοι, αλλά πιο ανοιχτοί, πιο ζωντανοί, έτοιμοι να κινηθείτε. Το πρωί της 22ης Μαΐου, η Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με τον πλανήτη της θεάς Αφροδίτης. Αυτή είναι μια πραγματικά ευχάριστη όψη – σκεφτείτε ουράνια καθοδήγηση, ενσυναίσθηση, υγιή ευαισθησία και ένα κύμα κοσμικών οιστρογόνων να καλλωπίζουν όλα όσα αγγίζει.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Καθώς η όψη αυτή συμβαίνει στον Κριό και όχι στους Ιχθύες, χαρακτηρίζεται από μια ξεχωριστή ενέργεια της φωτιάς και από ενεργή εξερεύνηση αυτού που ενθουσιάζει την ψυχή. Σκεφτείτε περιπέτεια, φιλικές κοινωνικές σχέσεις και ένα καθαρό συναίσθημα, μέσα και έξω.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα στις 23 Μαΐου, η Σελήνη σχηματίζει άλλη μια σύνοδο με τον Ουρανό, τον Θεό του Απροσδόκητου. Οι σύνοδοι με τον Ουρανό υποδηλώνουν απότομα γεγονότα με τη μορφή ατυχημάτων, πτώσεων, συντριβών, ακόμη και βίαιων ονείρων – ή, από την άλλη πλευρά, υπέροχες εκπλήξεις, όπως την ανακάλυψη αγαπημένων σημείων ή ριζοσπαστικών εμπειριών που επεκτείνουν το μυαλό.

zwdia

Το πρωί της 23ης Μαΐου, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο. Το ίδιο βράδυ, σχηματίζει μια σύνοδο με τον Ερμή, τον Αγγελιοφόρο Θεό.

Αυτή είναι μια θαυμάσια όψη όπου το συναισθηματικό σώμα (η Σελήνη) είναι σε αρμονία με την επικοινωνία και το μυαλό (ο Ερμής). Αυτό δείχνει υγιή επικοινωνία με τον εαυτό μας και με άλλους. Αποφασίζουμε μαζί πού θέλουμε να πάμε, τι θέλουμε να κάνουμε. Επισημαίνει επίσης σημαντική συναισθηματική επικοινωνία.

Αν και μπορεί να μην φαίνεται ομαλή και ανώδυνη από την αρχή, δεν θα πρέπει να κλείσουμε μέσα μας αυτό που νιώθουμε. Μοιραστείτε ό,τι βρίσκεται στην καρδιά σας. Πείτε το, το τσάκρα του λαιμού είναι πλήρως ανοιχτό.

zwdia-3-zodia

Η Σελήνη τελικά περνάει στους Διδύμους νωρίς στις 25 Μαΐου, ώρες πριν από την νέα Σελήνη. Όταν θα ξυπνήσετε θα αισθανθείτε πραγματικά το αίμα σας να βράζει…

Αυτό το τέταρτο της Σελήνης είναι μια αρχή και ένα σημείο ελέγχου και ένα αποκορύφωμα ταυτόχρονα. Βρισκόμαστε στο δρόμο προς την ανακάλυψη. Μείνετε ευέλικτοι και απαλλαγμένοι από σκέψεις που λένε τι είναι πώς. Αν και τα μέρη που κατοικούμε είναι αρκετά οικεία, υπάρχει πάντα κάτι νέο, κάτι απρόβλεπτο, κάτι που αστράφτει ακριβώς κάτω από τον ορίζοντα.

Διαβαστε αναλυτικα το Καρμικο ωροσκοπιο δεσμων σεληνης για καθε ζωδιο 

ζωδια φωτιας  ζωδια γης  ζωδια νερου  ζωδια αερα

zwdia