Τι κάνει τα ζώδια να αισθάνονται ευτυχισμένα?!

Τι κάνει τα ζώδια να αισθάνονται ευτυχισμένα?!

‘Όλα τα ζώδια έχουν κάποιον διαφορετικό τρόπο – τρικ – μυστικό, που τους ανοίγει τον δρόμο, προς την ευτυχία … όπως και αυτά να την εννοούν.

Πιο αναλυτικά για όλους :
Αν το ζώδιο που σας απασχολεί είναι … τότε:

 

Αν έχετε σχέση με Κριό ή με Τοξότη, το μόνο που μπορείτε να του προσφέρετε είναι την καλή σας παρουσία και χωρίς πολλά λόγια. Συνήθως δεν ακούν, απλά παρατηρούν … και αν αυτό τους ενδιαφέρει, τότε θα μπει στο ερωτικό τους στόχαστρο.

zodia-taro-45

Οι Ταύροι και οι Σκορπιοί, που έχουν στο αίμα τους την αγάπη σε όλες της εκφάνσεις της, έλκονται σε υψηλό επίπεδο από άτομα που είναι καλόβουλα και στον λόγο και στις πράξεις τους. Κρατήστε την ευγένεια και τους χαμηλούς σας τόνους, και οι προτάσεις θα σας έρθουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τα αγαπημένα Διδυμάκια αλλά και οι Ζυγοί, έχουν ένα μοναδικό τρόπο, να πλησιάζουν αυτοβούλως ότι γυαλίζει, ότι κινείται, ότι εκπέμπει κάτι διαφορετικό. Αν σας ενδιαφέρει ένας Δίδυμος ή Ζυγός… λοιπόν, απλά βγείτε από το πλήθος, να σας δει να σας παρατηρήσει… και τα επόμενα βήματα θα σας έρθουν… άμεσα.

Οι βαθυστόχαστοι Καρκίνοι και τα τρυφερά Ψαράκια, έχουν ένα σημείο που αν καταφέρετε και το ακουμπήσετε, σίγουρα τους έχετε κερδίσει στο 100%. Μιλήστε τους πρώτα φιλικά, αφήστε τους να εκφραστούν, να σας εμπιστευτούν… και τα άλλα θα έρθουν.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι Λέοντες δεν έχουν ανάγκη να τους επιλέξετε. Αν αυτούς τους τραβήξετε την δύσκολη του προσοχή, σίγουρα θα σας πλησιάσουν πρώτοι. Να είστε έτοιμοι για πολλά και δύσκολα τεστ… αλλά αξίζει τον κόπο να έχετε έναν καλό Βασιλιά δίπλα σας.

Με έναν Παρθένο ή έναν Αιγόκερω … τα πράγματα είναι δύσκολα και περίεργα. Δεν ξέρουν τι θέλουν και αυτό εκπορεύεται από την λίγη συνήθως εμπειρία, που έχουν στον αισθηματικό τομέα. Γίνεται πρώτα καλοί τους φίλοι, και στην πορεία τα πιο ιδιαίτερα θέματα, θα τα ξεκινήσουν αυτοί.

Δύσκολα τα πράγματα με τους Υδροχόους, που είναι και αυτοί, που μάλλον τίποτα πάνω σε αυτόν τον πλανήτη, δεν τους ικανοποιεί. Η επιστήμη της Αστρολογίας μιλά με επιφύλαξη για καταστάσεις που πιθανόν να τους τραβήξουν το ερωτικό ενδιαφέρον. Μια γνωριμία νέα και πρόθυμη, να ακούσει αυτά που θα τους πει… ή κάτι πρωτοποριακό που θα τους εκπλήξει!

zwdia