Τρίτη και 13. Τύχη σε ερωτικές–οικονομικές υποθέσεις

eytyxia

Τρίτη και 13. Τύχη σε ερωτικές–οικονομικές υποθέσεις

Πολλά έχουν ακουστεί για αυτήν την ‘γρουσούζικη’ ημέρα, που όμως αστρολογικά συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Μια μέρα πριν την πανσέληνο στις 14/12, η ενέργεια του σύμπαντος είναι στο μέγιστο της και αυτό μπορεί να σπρώξει τις σταματημένες υποθέσεις, για να ολοκληρώσουν τον σκοπό τους.

Μια δόση τυχερού 13 για όλους:

 

Για τους ρομαντικούς Καρκίνους και τα ευαίσθητα Ψαράκια, είναι μια μέρα που μπορεί να δώσει αρκετές ευκαιρίες μέσα από σοβαρό διάλογο, με τους οικείους, αλλά και με τον σύντροφο, για να λυθούν οριστικά εκκρεμότητες.
Τυχερό νούμερο: 05

zodia-taro-45

Οι δεσποτικοί Λέοντες και οι αέρινοι Ζυγοί, έχουν όλη αυτήν την καλή εποχή και μέχρι την αλλαγή του ζωδίου, για να οργανώσουν, τα πλάνα τους για το επόμενο έτος, που αναμένεται ιδιαίτερα ευνοϊκό, σε όλους τους τομείς.
Τυχερό νούμερο: 05

Οι Ταύροι και οι μονίμως ευδιάθετοι Δίδυμοι, από σήμερα και μέχρι τις 28/12, θα έχουν πάμπολλες ανατροπές ευχάριστες, όπως σε ερωτικά ζητήματα, που μέχρι τώρα έμεναν άλυτα. Πολλοί και οι νέοι έρωτες, που θα προκύψουν στους αμετανόητους εργένηδες.
Τυχερό νούμερο: 03

Ο ουρανός και τα άστρα Τοξότες, έχουν ακούσει τις επιθυμίες σας και να είστε βέβαιοι, ότι προσεχώς θα δείτε και τον πρακτικό αντίκτυπο στην ζωή σας. Οι σχέσεις και οι σύντροφοι, που είναι τώρα μέσα σε προβληματικές επικοινωνίες, θα μιλήσουν και θα έρθουν και πάλι στην ισορροπία τους.
Τυχερό νούμερο: 04

Δίδυμοι και Παρθένοι, έχουν την εύνοια του Ερμή μέχρι να φύγει το 2016, για να λύσουν τα αισθηματικά τους προβλήματα. Η άλλη πλευρά έχει ακούσει αυτά που θέλετε, άρα δεν υπάρχει και κανένα λόγος, να επιμένετε. Δώστε χρόνο, και θα δείτε ότι όλα θα βελτιωθούν.
Τυχερό νούμερο: 02

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι σκέψεις σας Αιγόκεροι, είναι πάνω σε μια παλιά σας αγάπη, που ακόμη την καρτερείτε για να έλθει στην ζωή σας και να ξαναγίνετε ζευγάρι. Σε αυτήν την αναμονή σας όμως, θα πρέπει να βάλετε κάποιο χρονικό όριο. Μην χάσετε και τον 2017, αναμένοντας…!
Τυχερό νούμερο: 08

Τυχερές αυτές οι ημέρες για τους Κριούς και τους Υδροχόους, που κάνουν τις φιλότιμες προσπάθειες τους, για να ισορροπήσουν οικονομικά και αισθηματικά. Οι συνεργάτες και το ιδιαίτερο άτομο της καρδιάς σας, έχουν καταλάβει τι θέλετε, άρα αφήστε τους να δράσουν στους δικούς τους χρόνους.
Τυχερό νούμερο: 09

Εσείς οι Σκορπιοί, που κοιτάτε και παρακολουθείτε, τα πάντα από την χαραμάδα, θα χρειαστεί να εξαντλήσετε την υπομονή σας, καθώς το άτομο που αγαπάτε, απλά σας κάνει ερωτικά παιχνίδια. Προσεχώς θα βρίσκεται στην αγκαλιά σας.
Τυχερό νούμερο: 06

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις