Τσικνοπέμπτη και ο Έρωτας περνάει από το στομάχι

Τσικνοπέμπτη και ο Έρωτας περνάει από το στομάχι

Μια γιορτή που πολλά από τα ζώδια θα την βάλουν σαν πρόσχημα, για να εκπλήξουν ευχάριστα στον άνθρωπο τους, ίσως και κάποιον…που επιθυμούν να τον γνωρίσουν καλύτερα. Ένα γεύμα με καλή παρέα και ακόμη καλύτερη διάθεση, σίγουρα μπορεί να φέρει ανθρώπους και σχέσεις κάθε μορφής, πιο κοντά.

Πιο αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

 

Για τους Ταύρους και τους Αιγόκερους, που είναι λάτρεις του καλού και ποιοτικού φαγητού, σίγουρα μια σχετική πρόσκληση δεν θα περνούσε αδιάφορη. Όχι μόνο για την Τσικνοπέμπτη, αλλά για κάθε φορά που θέλετε να πείτε κάτι ή να περάσετε διακριτικά κάποια μηνύματα σας, σίγουρα ένα γεύμα, θα βοηθούσε την κατάσταση κατά πολύ.
Εύνοια με ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

Για τους Διδύμους και του Υδροχόους, που είναι όπου γης και παρών, είναι εύκολα να τους παρασύρετε σε ένα ποιοτικό περιβάλλον, ακόμη και το σπίτι σας, και να τους περιποιηθείτε. Όλα περνάνε από το αναλυτικό τους σκάνερ και το μόνο βέβαιο, είναι ότι αν μείνουν ικανοποιημένοι, από την φροντίδα και την μαγειρική σας ικανότητα, όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους.
Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τα ασταμάτητα Κριαράκια και οι αριστοκράτες τους ζωδιακού οι Ζυγοί, δεν έχουν καμία αντίρρηση για ένα λουκούλλειο γεύμα, που θα συνοδεύεται από καλή παρέα και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Ακόμη και αν όλο αυτό εσωκλείει μόνο εσάς και το άτομο που σας ενδιαφέρει.
Εύνοια με ζώδια του Αέρα

Και εσείς γνωρίζετε ότι ένας Βασιλιάς και ένας Ιχθείς, σίγουρα μπορούν να γοητευτούν από ένα περιβάλλον, που θα επικρατεί θετική ενέργεια, καλό φαγητό και ερωτική ατμόσφαιρα. Βάλτε τα δυνατά σας και το αποτέλεσμα, λίγο πιο μετά, θα σας δικαιώσει.
Εύνοια με ζώδια του Νερού

xartomanteia

Για τους καλοκάγαθους Καρκίνους αλλά και τα ήσυχα Παρθενάκια, όποια κίνηση και να κάνετε για αυτούς, θα σας ευχαριστήσουν ποικιλοτρόπως. Αν αυτό συμπεριλαμβάνει και ένα ευχάριστο τραπέζωμα, τότε θα έχετε πολλά να σας προσφέρονται σε δεύτερο τόνο.
Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

Οι Σκορπιοί και οι ατρόμητοι Τοξότες που είναι μέσα σε όλα, θα δεχτούν άμεσα και ευχάριστα μια πρόταση σας για γεύμα – παρέα και ψυχαγωγία. Θα σκοράρετε στο μυαλό και στην καρδιά τους, αν μείνουν ικανοποιημένοι και θα έχετε άμεσα μια επόμενη αντίστοιχη κίνηση, που θα σας γοητεύει.
Εύνοια με ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις