Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά. Ευκαιρίες για επικοινωνία

monoi-14-fevroyarioy

Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά. Ευκαιρίες για επικοινωνία

Ανέκαθεν τα Χριστούγεννα, η Πρωτοχρονιά αλλά και κάθε γιορτή, είναι μια ιδανική ευκαιρία για τους ερωτευμένους να έρθουν ακόμη πιο κοντά. Επίσης και για τους απόμακρους συντρόφους, να βρουν τον τρόπο για διπλωματικές επικοινωνίες. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και αυτή την εποχή, όπου και όλα τα αστρολογικά είναι υποστηρικτικά γύρω από κάθε ειλικρινή προσπάθεια για αποκατάσταση σχέσεων και πάσης φύσεως δεσμού.

Προβλέψεις για όλους:

 

Κριός: Οι συνθήκες που επικρατούν μέσα στη σχέση σας, δεν είναι αυτές που είχατε ονειρευτεί. Όμως τώρα τις γιορτές που και το κλίμα είναι χαρούμενο και γεμάτο με ευκαιρίες και πιθανές συναντήσεις, εσείς σίγουρα μπορείτε να περιμένετε κάτι που θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Ίσως και από τα παλιά και ωραία!
Τύχη στην αγάπη: ***/**

zodia-taro-45

Ταύρος: Από την στιγμή που ο Ήλιος θα περάσει στον αδελφό Αιγόκερω, εσείς μπορείτε να περιμένετε τα πάντα. Νέα συναισθήματα, οικονομικές ευκολίες αλλά και αναζωπύρωση παλιών εραστών, είναι μέσα στο μενού που θα σας σερβιριστεί! Σε όλα αυτά τα καλά που σας πλησιάζουν, θα υπάρξει μέσα από απροσδόκητα γεγονότα μια πολλή πιο καλή ψυχολογία.
Τύχη στην αγάπη: ****/*

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Δίδυμοι: Περιμένετε εσείς πως και πως τις γιορτές… η χαρά του παιδιού. Αυτό είναι και κάτι που επίσης το περιμένουν και κάποιοι άλλοι. Να είστε έτοιμοι, καθώς αυτή την “πονηρή σκέψη” την έχει ήδη κάνει κάποιος που σας έχει ερωτευτεί, αλλά μόνο τώρα είναι έτοιμος και τα περιβάλλοντα ώριμα για να σας το εξομολογηθεί. Ο χρόνος θα αλλάξει με νέο σύντροφο.
Τύχη στην αγάπη: ***/**

Καρκίνος: Όλα είναι έτοιμα για να σας αποδώσουν χρήμα και αγάπη. Όλα τα άλλα μπορείτε να τα καταφέρετε μόνοι σας. Από τις 20-12 και μετά, μπορείτε να κάνετε πιο αναλυτικές συζητήσεις με το σύντροφο σας, για όλα αυτά που επιθυμείτε να συμβούν μέσα στο νέο χρόνο. Αυτοί που έχουν μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι τους, κάποιο δώρο αισθηματικό θα τους φέρει η περίοδος των εορτών.
Τύχη στην αγάπη: ****/*

Λέων: Είσαστε λίγο συνοφρυωμένοι με όλα αυτά που έχετε περάσει μέσα στην ερωτική σας σχέση. Σίγουρα σας βγαίνει μια παραπάνω κούραση και εκνευρισμός. Κάντε λίγη παραπάνω υπομονή και θα δείτε ότι ο σύντροφος σας – που μόνο τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να σας αντιλαμβάνεται – θα προσπαθήσει για να βελτιώσει το κλίμα στο μεταξύ σας.
Τύχη στην αγάπη: ***/**

Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά. Ευκαιρίες για επικοινωνία

Παρθένος: Η μόνιμη σας ανασφάλεια είναι μήπως μείνετε μόνοι. Αυτό δεν θα συμβεί. Οι μέρες θα σας αποδείξουν μέσα από τις πράξεις του ανθρώπου σας, ότι εσείς έχετε χτίσει μέσα του μια πραγματική αγάπη που θα σας την ανταποδώσει στο πολλαπλάσιο. Χωρισμένοι και τσακωμένοι σύζυγοι – σύντροφοι, μέσα από τις προτροπές των τρίτων θα βρεθούν, θα συνομιλήσουν και θα αποφασίσουν να είναι και πάλι μαζί, και υπό νέους όρους και προϋποθέσεις.
Τύχη στην αγάπη: *****

Ζυγός: Έχετε στείλει τα προειδοποιητικά σας μηνύματα στον άνθρωπο σας, πως αν δεν αλλάξει σκέψη και αντίληψη για τη σχέση σας, σίγουρα εσείς θα απομακρυνθείτε… πάλι. Τα αστρολογικά δεδομένα είναι υπέρ των αέρινων ζωδίων, άρα είναι πιθανό να υπάρξει και συμβιβασμός τελικά. Αυτοί που θα κάνουν ταξίδι – εκδρομή, ίσως στον προορισμό να βρουν κάποιον που να τους τραβήξει το ενδιαφέρον.
Τύχη στην αγάπη: */***

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο του Χειμωνα 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιοςτοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σκορπιός: Πολλά τα περιστατικά που προκύπτουν στην αισθηματική σας ζωή, για να είναι τυχαία. Είσαστε στον ερωτικό κυκλώνα παλιών και καινούργιων ατόμων, που θα βρουν τις κατάλληλες ευκαιρίες να σας πλησιάσουν… και να σας συστηθούν, ή μάλλον για να σας ξανα-συστηθούν. Σκεφτείτε, απολαύστε την εποχή και πάρτε τις αποφάσεις σας στο δικό σας χρόνο.
Τύχη στην αγάπη: ***/**

Τοξότης: Τώρα που ακόμη ο Ήλιος σας φωτίζει σε κάθε πλευρά της ζωής σας, εσείς πραγματικά μπορείτε να καταφέρετε πολλά. Σχέσεις που είχαν επικοινωνιακά προβλήματα, τρίτα πρόσωπα να τις ενοχλούν και όχι μόνο, τώρα θα καταφέρουν να λύσουν τις αντιθέσεις και να ισχυροποιήσουν τα συναισθήματα. Πολλά και τα ευχάριστα για τους μοναχικούς, που θα δεχτούν πληθώρα νέων φλερτ.
Τύχη στην αγάπη: **/***

Αιγόκερως: Ουδείς μπορεί να περιορίσει ένα τόσο δυναμικό ζώδιο σαν το δικό σας. Αυτό σημαίνει ότι όλα θα περιστραφούν και στην πράξη, γύρω από εσάς. Μπορείτε αυτή την περίοδο να περάσετε σε πιο σοβαρές κουβέντες με τον άνθρωπο σας, για την επόμενη φάση της σχέση σας. Ακόμα και οι νέοι έρωτες έχουν την αστρολογική υποστήριξη, για να αποκτήσουν καλύτερα θεμέλια!
Τύχη στην αγάπη: ***/**

Υδροχόος: Η στάση που κρατάτε είναι… αυτή της αναμονής. Αυτό σημαίνει ότι έχετε κάνει τις επιλογές και τις προτάσεις σας, και το μόνο που απομένει είναι να περιμένετε από την άλλη πλευρά να σας πλησιάσει. Πολλές και οι επανασυνδέσεις που θα προκύψουν μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Ετοιμαστείτε και για αρκετό χρήμα.
Τύχη στην αγάπη: **/***

Ιχθείς: Είσαστε τα αγαπημένα παιδιά των ημερών. Πολύς ο νέος κόσμος που θα σας πλησιάσει και θα ζητήσει να σας γνωρίσει σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο. Ίσως και κάποια φιλία – γνωριμία να εξελιχτεί, με τρόπο που ποτέ δεν είχατε φανταστεί. Σχέσεις και συναισθήματα που είχαν παγώσει, με λίγη καλή συζήτηση θα έχουν και πάλι την ισορροπία που απαιτείται.
Τύχη στην αγάπη: ****/*

Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά. Ευκαιρίες για επικοινωνία