Ψυχολογία. Βγάλτε τα φαντάσματα από την ντουλάπα!

Ψυχολογία. Βγάλτε τα φαντάσματα από την ντουλάπα!

Όλοι έχουν εμμονές αλλά και ελπίδες, για μια παρελθοντική αγάπη. Έναν χαμένο έρωτα και μια ανολοκλήρωτη αισθηματική υπόθεση. Πολλές φορές, όμως αυτά θα γίνουν και η ψυχολογική αιτία, να υπάρξει μόνιμος εγκλωβισμός… με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πρόοδος στον εν λόγω τομέα, ακόμη και αν προκύπτουν αξιόλογες νέες γνωριμίες.

Πιο συγκεκριμένα για όλα τα ζώδια:

 

Οι ασταμάτητοι Δίδυμοι και οι πύρινοι Τοξότες, είναι από τα λίγα ζώδια, που δεν έχουν μονομανίες με το παρελθόν τους. Έχουν την ικανότητα, να σβήνουν σχετικά γρήγορα τις άσχημες αναμνήσεις και να συνεχίζουν μπροστά την ζωή τους, ακόμη και τελείως μόνοι. Ελάχιστες είναι οι φορές, που θα δώσουν ευκαιρίες για επανασύνδεση ή κάποια μικρή πίστωση χρόνου.

zodia-taro-45

Τα ζωδιακά παιδιά που τα κάνουν όλα δραματικά, είναι οι ευαίσθητοι Καρκίνοι και οι γηραιοί Ιχθείς. Αν δυνατόν να έχουν μια σχέση, για όλη τη ζωή τους. Αυτό είναι ιδανικό για όλους αλλά σε ανθρώπινο επίπεδο, δεν είναι κάτι που συντελείται πάντα. Συμβουλευτικά, πάντα μπορείτε να δίνετε ευκαιρίες, αλλά όχι τόσες που θα θίξουν το συμφέρον σας.

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι Κριοί και οι Αιγόκεροι, είναι οι σκληροτράχηλοι του ζωδιακού κύκλου. Δεν κολλάνε πολύ σε καταστάσεις, του παρελθόντος. Μπορεί να πονούν αλλά τα κρατάνε μέσα τους και μέχρι να διαγραφούν. Με τον καιρό επανέρχονται και ψάχνουν το επόμενο καλό συντροφικό ταίρι.

Οι ιδιαίτεροι Παρθένοι και τα δύσκολα Ταυράκια, ανήκουν και αυτά στα τυχερά τα ζώδια, σε υποθέσεις χωρισμών και σχέσεων. Πάντα δίνουν ευκαιρίες σε άτομα που αγαπούν και θέλουν. Μετά από αυτό το χρονικό σημείο, απομακρύνονται μόνιμα. Δεν πιστεύουν στις ερωτικές επανασυνδέσεις.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου 11/05  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

Οι ανέμελοι Λέοντες και οι αεράτοι Ζυγοί, έχουν την ευλογία να ελίσσονται με τρόπο, που πάντα βγαίνουν καθαροί και χωρίς ψυχολογικές ανατροπές, μέσα από χωρισμούς. Οι καταστάσεις, λήγουν ειρηνικά και για τα δύο μέρη, και το πιο πιθανόν είναι να μείνουν καλοί φίλοι.

Λίγα τα μποφόρ για τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους, που δεν ζορίζουν το μυαλό και την καρδιά τους, για αισθηματικές σχέσεις. Δύσκολα ζώδια στην αγάπη. Επιλέγουν με βάση το ένστικτο τους, που συνήθως δεν τους βγάζει σε λάθος δρόμους. Ακόμη και αν χωρίσουν με οποιονδήποτε τρόπο, κάνουν τον πόνο τους δύναμη και συνεχίζουν.