Ψυχολογία: Ποια ζώδια είναι τα πιο άπιστα;

Ψυχολογία: Ποια ζώδια είναι τα πιο άπιστα;

Το Καλοκαίρι συνεχίζεται, και η ερωτική ατμόσφαιρα γίνεται όλο και πιο καυτή. Αυτό σίγουρα δεν αφήνει ασυγκίνητα κάποια ζώδια, που από το dna τους είναι πιο εκδηλωτικά από ότι τα άλλα… και πολλές φορές και πιο… παρορμητικά!

Πιο αναλυτικά:

 

Κριός: Είναι το ζώδιο, που σε απόλυτη συνεργασία με τον ασταμάτητο – ερωτιάρη κυβερνήτη τους, αν δουν κάτι και τους αρέσει, ακόμη και εμφανισιακά… δεν θα το αφήσουν να πάει “χαμένο”!

zodia-taro-45

Ταύρος: Ευτυχώς ένα βαρύ ζώδιο, που αν έχει την ερωτική ασφάλεια από τον σύντροφο του, δεν θα ψάξει… ούτε καν θα κοιτάξει … για κάτι νέο. Ίσως οι πιο πιστοί του αστρολογικού κύκλου.

Δίδυμοι: Εδώ τα πράματα είναι απλά και εμφανή. Είναι αυτοί, που με όλους μπορούν να κάνουν παρέα, να βρεθούν ερωτικά, να μιλήσουν επί παντός στητού και όχι μόνο… να φέρουν καταστάσεις από το παρελθόν στο παρόν και όχι μόνο. Χάος.

zwdia - love

Καρκίνος: Η καρδιά πάει μπροστά και μετά ακολουθεί η λογική. Αν ένας Καρκίνος αγαπήσει, σίγουρα θα βάλει παρωπίδες και δεν θα ψάξει καθόλου και για τίποτα καινούργιο. Βαθιά συναισθηματικά ζώδια.

Λέων: Δεν έχουν ανάγκη από ερωτικές περιπέτειες, καθώς είναι χορτάτα ζωδια και ξέρουν τι θέλουν. Ο άνθρωπος που είναι δίπλα τους, είναι σίγουρα η προτεραιότητα τους, και αυτό είναι μόνιμο. Δεν ψάχνονται γενικότερα.

Παρθένος: Σταθεροί στις απόψεις και στα αισθήματα τους, δεν θα δώσουν ποτέ αφορμή για ανασφάλεια και ζήλια στον τον άνθρωπο τους. Είναι τα ζώδια που στα στατιστικά, έχουν τα υψηλότερα ποσοστά μεγάλων και σταθερών δεσμών.

Ζυγός: Σαν παιδιά της Αφροδίτης και με κύριο στοιχείο τον αέρα, σίγουρα και να θέλουν να αυτό – περιοριστούν από τους πειρασμούς, δεν είναι και κάθε φορά εύκολο. Σίγουρα έχουν στο αίμα τους την απιστία και σε όλες τις ηλικίες.

Σκορπιός: Έχει ένα κακό όνομα το ζώδιο, και σίγουρα αυτό τελικά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Κάνουν παθιασμένου δεσμούς που συνήθως καταλήγουν σε εντάσεις και ακραίες παρεξηγήσεις. Αποζητούν την ποιότητα.

Τοξότης: Δυναμικές προσωπικότητες, που αποσπούν εύκολα την προσοχή όλων. Αυτό πολλές φορές τους βάζει και στον πειρασμό, να κάνουν ακατάλληλες γνωριμίες που έχουν μέτρια συνέχεια. Δεν διαθέτουν πάντα σωστό κριτήριο στα ερωτικά τους θέματα.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αιγόκερως: Εδώ υπάρχει μια παρατεταμένη ησυχία, έως ότου κάτι εμφανιστεί μπροστά τους, και να τους τραβήξει την ερωτική προσοχή… ίσως και με μια πιο έντονη πρόσκληση. Δεν ψάχνουν, δεν αναζητούν, δεν το έχουν και πολύ αυτό το σπορ.

Υδροχόος: Ο δυσεξήγητος του ζωδιακού. Ξέρει καλά να κρύβει τα αισθήματα και την ερωτική του διάθεση. Αν κάτι του αρέσει, δεν θα κάνει κίνηση, παρά μόνο αν αυτό του ανάψει το πράσινο φως. Δεν είναι άπιστοι, πάρα μόνο, δύσκολοι και μέχρι να βρουν το ταιριαστό τους έτερο ήμισυ.

Ιχθείς: Είναι τα πιο αγαπητά ζώδια και σε όλα τα επίπεδα. Κάνουν παρέα με όλους, παλιούς καινούργιους και όχι μόνο. Αυτό είναι και κάτι που πολλές φορές μπορεί να τους παρεξηγήσεις. Ωστόσο αγαπούν βαθιά τον εκάστοτε σύντροφο τους.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις