Ωροσκοπια Σεληνιακης Εκλειψης 07/08

genia-paidiwn-indigo

Παρθένος

Ηρεμήστε και χαλαρώστε όσο περισσότερο μπορείτε στη διάρκεια αυτής της έκλειψης, γιατί οι επιπλέον εντάσεις δεν θα ωφελήσουν την πορεία σας ούτε την υγεία σας.

Κάποια προβλήματα μπορεί να προκύψουν – να επανέλθουν για την ακρίβεια! Είναι βέβαιο ότι θα είναι περαστικά, όμως αρχικά θα σας φοβίσουν και θα σας απογοητεύσουν. Να είστε προσεκτικοί και για πιθανά ατυχήματα, στα οποία αυτή η περίοδος έχει μια ροπή. Εργασιακά και οικονομικά θέματα μπορεί να προβληματίσουν εσάς ή το ταίρι σας, γι’ αυτό να είστε σε επαγρύπνηση και να τα χειριστείτε με ψυχραιμία.

zodia-taro-45

 

Ζυγός

Αυτή η έκλειψη θα κυλήσει εξαιρετικά ομαλά για εσάς, επηρεάζοντας σχεδόν αποκλειστικά την ερωτική σας ζωή – και όχι απαραίτητα με αρνητικό τρόπο. Αν είστε δεσμευμένοι, τώρα θα βγουν στην επιφάνεια όποια προβλήματα αφορούν τη σχέση σας. Αν τα χειριστείτε ήρεμα και με ανοικτό μυαλό, θα δείτε μεγάλη βελτίωση στη ζωή σας.

Αν η σχέση σας δεν είναι αρκετά δυνατή ή ουσιαστική, θα γίνει εμφανές ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί… Όσο κι αν λυπηθείτε γι’ αυτό αρχικά, είναι κάτι θετικό για εσάς μακροπρόθεσμα. Για τους αδέσμευτους, η έκλειψη θα φέρει ένα νέο ταίρι ή το επόμενο βήμα – αρραβώνα ή γάμο – σε μια υπάρχουσα ανέμελη σχέση.

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Σκορπιός

Θα είναι καλό για εσάς να μην φορτώσετε το πρόγραμμά σας στις μέρες γύρω από αυτή την έκλειψη. Προτιμήστε να περάσετε ήσυχες ώρες στο σπίτι σας, να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Αποφύγετε τώρα τα ταξίδια και τις μετακινήσεις, και δώστε έμφαση στη βελτίωση της υγείας σας. Ακόμα και στο στενό σας περιβάλλον ωστόσο, θα προκύψουν κάποιες εντάσεις ή βλάβες που θα χρειαστούν επισκευές. Άτομα μεγαλύτερης ηλικίας θα είναι κάπως εριστικά ή νευρικά, γι’ αυτό θα είναι καλύτερα να τα χειριστείτε με υπομονή ή να τα αποφύγετε αυτή την περίοδο.

Η μαθησιακή πορεία πολλών ενδέχεται να υποστεί αλλαγές ή παραιτήσεις από το αντικείμενο μελέτης. Αυτό μπορεί να αφορά και τη γενικότερη φιλοσοφία σας για τη ζωή ή τη σχέση σας με το ανώτερο σύμπαν. Παράλληλα, να είστε προσεκτικοί στο εργασιακό σας περιβάλλον και να μην λειτουργήσετε παρορμητικά, γιατί θα ρισκάρετε να χάσετε τη δουλειά σας.

Διαβαστε το Ωροσκοπιο της Πανσεληνου και Εκλειψης Σεληνης  07/08  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-tarw

Τοξότης

Η επιρροή αυτής της έκλειψης πάνω σας, θα είναι περισσότερο έμμεση. Αυτό σημαίνει ότι αδέλφια, συνέταιροι, σύντροφοι, στενοί φίλοι και γονείς θα βιώσουν κάποιες εντάσεις που θα μοιραστούν με εσάς. Αν έχετε παιδιά, προσπαθήστε να είστε περισσότερο προστατευτικοί απέναντί τους. Το κλίμα θα είναι εξαιρετικά φορτισμένο, με έντονες ενέργειες που δεν θα είναι αρμονικές.

Ο οικονομικός τομέας θα δεχθεί επίσης κάποια επιρροή, γι’ αυτό μην υπογράψετε τίποτα και μην καταλήξετε σε συμφωνίες τώρα. Να είστε σε επαγρύπνηση για απάτες που μπορεί να στήνονται εις βάρος σας και να αποφύγετε ο,τιδήποτε αφορά τζόγο. Ίσως να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία αλλά και τα μέσα επικοινωνίας αυτές τις μέρες, γι’ αυτό ας είστε φειδωλοί και στη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

zwdia-fotia

Αιγόκερως

Τα οικονομικά σας και ο προϋπολογισμός σας θα είναι τα σημεία που θα κεντριστούν πιο πολύ από αυτή την έκλειψη, όμως περισσότερο με θετικό τρόπο αντί για προβληματικό. Κάποια απρόβλεπτα έξοδα που θα προκύψουν, θα είναι για βελτίωση θεμάτων ή βλαβών στο περιβάλλον του σπιτιού. Τα άτομα του στενού σας κύκλου θα είναι λίγο ασταθή και νευρικά, όμως η δική

σας κατανόηση και φροντίδα θα βοηθήσει να διανύσουν πιο εύκολα αυτή την περίοδο. Ακόμη κι αν προκύψουν διαφωνίες ή συγκρούσεις, να ξέρετε ότι θα είναι μικρής διάρκειας και θα βελτιώσουν τελικά τις σχέσεις σας.

Υδροχόος

Αυτή η έκλειψη αναμένεται να εγείρει κάποιους φόβους για θέματα υγείας, που όμως θα είναι αβάσιμοι και δεν πρέπει να σας παρασύρουν. Θα είναι αρκετό να κάνετε μικρές αλλαγές στις διατροφικές σας συνήθειες και/ή την άσκησή σας για να νιώσετε καλύτερα. Να είστε προσεκτικοί όταν οδηγείτε, γιατί η περίοδος αυτή ενέχει μια ροπή στα ατυχήματα.

Η εμφάνισή σας θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας, όπου η ανάγκη για αλλαγή συμβολίζει τις εσωτερικές σας «αλλαγές» που θέλετε να κάνετε – ή θα προκύψουν έτσι κι αλλιώς… Αν βρίσκεστε σε φάση αυτοβελτίωσης, η έκλειψη θα ενισχύσει με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθειά σας. Αν δεν είστε τύποι των αλλαγών, να ξέρετε ότι θα βιώσετε κάποιες που θα είναι για το καλό σας, γι’ αυτό μην αντισταθείτε. Στηρίξτε αυτές τις μέρες τους εφήβους, που τους είναι πιο δύσκολο να προσαρμοστούν στις μεταβολές.

zwdia

Ιχθύες

Εξαιρετικά σημαντική φάση στην πνευματική σας πορεία, θα είναι αυτή η έκλειψη για εσάς! Θα προκύψουν καίριες και σπουδαίες αλλαγές, ακόμη κι αν δεν σας φανούν ως τέτοιες αρχικά. Το σύμπαν είναι στο πλευρό σας και η ωρίμανση θα επέλθει, με ήρεμο τρόπο ή όχι.

Ο οικονομικός τομέας θα δεχθεί επίσης κάποια επιρροή τώρα. Ίσως άτομα του περιβάλλοντός σας να έχουν οικονομικά προβλήματα που θα έχουν επίπτωση και σε εσάς, ενώ δεναποκλείεται να προκύψουν απρόβλεπτα έξοδα ή μια περικοπή των εσόδων σας. Προσπαθήστε να υιοθετήσετε μια καλύτερη διαχείριση των πόρων σας και σας προσεγγίζουν πιο αίσιες μέρες – ενίοτε χάρη στο μάθημα της καλύτερης διαχείρισης!

Διαβαστε το Ωροσκοπιο της Πανσεληνου και Εκλειψης Σεληνης  07/08  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia