Ωροσκοπιο Πανσεληνου Προβλεψεις ζωδιων Α

tetragwno-ilios-poseidwnas-28-5

ωροσκοπιο Έκλειψη Σελήνης στους Ιχθύες 

Οι καθημερινές ρουτίνες συγκρούονται με τα μεγάλα οράματα στην Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου

Η ονειρική Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 16 Σεπτεμβρίου, 2016, είναι μια Σεληνιακή Έκλειψη, απαιτώντας από εμάς να εφαρμόσουμε την πρακτικότητα του Ήλιου στην Παρθένο στις μη πρακτικές ιδέες. Η σκιά της Γης σκοτεινιάζει τη Σελήνη αυτή τη στιγμή, υπενθυμίζοντάς μας να σταματήσουμε να φαντασιωνόμαστε και να επιλέξουμε ένα μόνο σχέδιο στο οποίο θα επικεντρωθούμε.

Η πολικότητα μεταξύ του Ήλιου στην Παρθένο, που είναι προσανατολισμένος στην λεπτομέρεια και την απέραντη περιπλάνηση της Σελήνης στους Ιχθύες, αυξάνει την πολυπλοκότητα της λήψης αποφάσεων.

zodia-taro-45

 

Οδηγούμαστε να αναλάβουμε άμεσα δράση – δεδομένου ότι αυτή η Έκλειψη της Πανσελήνου σχηματίζει τετράγωνο με τον ηρωικό Άρη – και δεν μπορούμε άπραγοι να περιμένουμε την ένταση να επιλυθεί από μόνη της. Κάτι από το παρελθόν μας μπορεί να εμποδίζει την πρόοδό μας και πρέπει να σκάψουμε στις αναμνήσεις μας για να ανακαλύψουμε την πηγή ώστε να μπορέσουμε να το αφήσουμε και να προχωρήσουμε.

Αλλά ο κατηγορηματικός Άρης στον οραματιστή Τοξότη είναι το πλανητικό κλειδί για οποιαδήποτε διαρκή λύση. Ευτυχώς, η παρορμητική εφευρετικότητα του τριγώνου μεταξύ Άρη και Ουρανού έρχεται επίσης να μας βοηθήσει καθώς αντιμετωπίζουμε την πρόκληση να εξισορροπήσουμε τους συνεπείς ρυθμούς της καθημερινής ρουτίνας μας, με το εφήμερο δυναμικό των ελπίδων και των ονείρων μας.

zwdia-66

Κριός Ωροσκόπιο (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ασφυκτιάτε από τον γνωστό ρυθμό της ζωής σας και θέλετε να ταρακουνήσετε λίγο τα πράγματα. Ωστόσο, πρέπει να προσέχετε τι εύχεστε επειδή η έκλειψη της Πανσελήνου στους Ιχθύες, πέφτει στον 12ο Οίκο σας, του πεπρωμένου και θα μπορούσε να φέρει περισσότερη αναταραχή από αυτή που ζητάτε. Είναι προς το συμφέρον σας να διατηρήσετε την καθημερινή σας ρουτίνα, χωρίς να εγκαταλείψετε το κανονικό σας πρόγραμμα. Αντιδράστε με προσοχή στην πλήξη, ειδικά αν σκέφτεστε να εγκαταλείψετε τη δουλειά σας. Αντί να τρέξετε μακριά, βρείτε τρόπους να ενσωματώσετε τις ξαφνικές μεταφυσικές ιδέες που θα λάβετε, για να δημιουργήσετε τον ενθουσιασμό που ποθείτε.

Διαβαστε το Ωροσκοπιο Πανσεληνου Προβλεψεις ζωδιων αναλυτικα

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταύρος Ωροσκόπιο (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Οι φίλοι και οι συνεργάτες σας μπορεί να δείξουν αδιαφορία για τις ανάγκες σας και να αλλάξουν τους κανόνες του παιχνιδιού. Εκεί που πιστεύετε πως όλοι είναι στο ίδιο μήκος κύματος, ξαφνικά συνειδητοποιείτε ότι δεν είστε καν στον ίδιο ωκεανό, καθώς η Σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθύες εγείρει προβλήματα στον 11ο Οίκο σας, των Ομάδων. Η συνεργασία με τους άλλους είναι δύσκολη? Παρ’ όλα αυτά μπορεί να σας περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη αν κάποιος νέος μπει στη ζωή σας, φέρνοντας τη διασκέδαση πίσω στον εργασιακό σας χώρο. Κρατήστε ανοικτό το μυαλό σας γύρω από τους ανθρώπους που λειτουργούν με πολύ διαφορετικό τρόπο από ότι εσείς, εάν οι βασικοί στόχοι σας είναι ευθυγραμμισμένοι, υπάρχει περιθώριο για συμβιβασμό.

zwdia-zodia-astrologia-65

Δίδυμοι Ωροσκόπιο (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Σας τρώει για μια πιο προκλητική δουλειά και αγωνιάτε να προχωρήσετε σε νέο έδαφος. Απότομες αλλαγές στη διαχείριση ή ακόμα και αναδιοργάνωση της εταιρείας σας, μπορεί να αλλάξει την κατεύθυνση της επαγγελματικής σας ζωής, όταν η έκλειψη της Πανσέληνου στου Ιχθύες στέλνει λεπτά, αλλά ισχυρά σοκ μέσω του 10ου Οίκου, της καριέρας σας.

Κατά τρόπο ειρωνικό δεν σας πειράζει η αβεβαιότητα, επειδή είστε σίγουροι ότι θα είστε σε θέση να επωφεληθείτε από την κάθε πιθανή ευκαιρία. Η ψυχική σας ευκινησία σας δίνει τη δυνατότητα να χορεύετε σε κύκλους γύρω από όλους τους άλλους, ενώ αναρωτιέστε τι θα κάνετε. Μια στιγμή δισταγμού μπορεί να σας κάνει να μετανιώνετε για το υπόλοιπο της ζωής σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Καρκίνος Ωροσκόπιο (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Μπορεί να ετοιμάζετε τις βαλίτσες σας για να πάτε σε ένα απροσδόκητο ταξίδι, καθώς η Σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθύες κουδουνίζει τον 9ο Οίκο σας, των μεγάλων ταξιδιών. Ωστόσο, βλέποντας ένα οδοιπορικό ή διαβάζοντας ένα καλό βιβλίο, μπορεί να είναι αρκετό για να καταλύσει μια σημαντική αλλαγή στη ζωή σας.

Ευτυχώς, μπορείτε να βιώσετε τα μακρινά μέρη χωρίς να αφήσετε την άνεση του σπιτιού σας – μια σημαντική λεπτομέρεια για εσάς που θέλετε την ασφάλεια σας. Τα ψυχική αξιοθέατα είναι εξίσου σημαντικά με τα φυσικά, όταν πρόκειται για την επέκταση των οριζόντων σας. Το να ονειρευτείτε το απίθανο όνειρο, είναι ένα κρίσιμο βήμα για την επίτευξη της ευτυχίας.

Διαβαστε το μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Φθινοπωρο 2016  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Λέων Ωροσκόπιο (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Τα έντονα συναισθήματα ταράζονται, καθώς η υποβλητική έκλειψη της Πανσελήνου στους Ιχθύες ανεβάζει την ενέργεια στον 8ο οίκο σας, των βαθιών αισθημάτων. Οι επιθυμίες σας μπορεί να είναι έτοιμες να βράσουν καθώς βασανίζεστε με μια πάλη για την εξουσία μέσα σε μια σχέση. Το γεγονός είναι ότι σας τελειώνει η υπομονή και είστε μάλλον πρόθυμοι να ταράξετε τα νερά, προκειμένου να αποκτήσετε κάποια οικονομική ανεξαρτησία. Ωστόσο, μπορεί να έχετε δεύτερες σκέψεις, που σας ζητούν να γίνετε πιο προσεκτικοί σχετικά με την εκτέλεση των σχεδίων σας. Ο Μπεν Φράνκλιν έγραψε, «η δυσπιστία και η επιφυλακτικότητα, είναι οι γονείς της ασφάλειας.”

Διαβαστε το Ωροσκοπιο Πανσεληνου Προβλεψεις ζωδιων αναλυτικα

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις