Ωροσκοπιο Πανσεληνου Προβλεψεις ζωδιων Β

astrologia-anadromoi-planites

ωροσκοπιο Έκλειψη Σελήνης στους Ιχθύες 

Παρθένος Ωροσκόπιο (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Η ελευθερία είναι ένα θέμα για εσάς, παρόλο που μπορεί να την αισθάνεστε περισσότερο σαν αβεβαιότητα. Η έκλειψη της Σελήνης στους Ιχθύες πολώνει τον 7ο Οίκο σας, των σχέσεων, φέρνοντας σημαντικές αλλαγές στο εγγύς μέλλον.

Μια τρέχουσα σχέση μπορεί να αποσταθεροποιηθεί από κάποιον που δεν θέλει να παίξει με τους κανόνες σας ή από τη δική σας έρευνα για κάτι νέο. Χαλαρώστε και απολαύστε αυτόν τον νέο κόσμο δυνατοτήτων, έτσι ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε το ταξίδι χωρίς να ανησυχείτε τόσο πολύ για τον προορισμό σας.

zodia-taro-45

 

Ζυγός Ωροσκόπιο (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Το να ξυπνάτε από το φως της επίγνωσης δεν είναι πάντα μια εύκολη διαδρομή και μερικές φορές το να μείνετε αναίσθητοι είναι λιγότερο περίπλοκο. Ωστόσο, η Σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθύες ταράζει τον 6ο οίκο της ρουτίνας σας, απελευθερώνοντας κατασταλμένες εντάσεις με ξαφνική δύναμη.

Μπορεί να είστε συναισθηματικά «τρελοί», αν έχετε κρύψει τα αληθινά σας συναισθήματα. Αλλά αντί αυθόρμητα να τρέξετε για να ακολουθήσετε το όνειρο σας, μετατρέψτε το αυτό σε μια στιγμή ήσυχης ενδοσκόπησης και πνευματικής περισυλλογής. Αυτά που μπορεί να μάθετε μπορεί να είναι μια προσωρινή μετάβαση, αντί για μια μόνιμη λύση.

zwdia shmera

Σκορπιός Ωροσκόπιο (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Στιγμές ακραίας αυτοπεποίθησης μπορεί να σας κάνουν να βαδίσετε επιδεικτικά πάνω στη σκηνή, τυφλώνοντας του άλλους με την άγρια φαντασία σας και το παιχνιδιάρικο πνεύμα σας. Η έκλειψη της Πανσελήνου στους Ιχθύες στον 5ο οίκο σας, του έρωτα, μπορεί να αναφλέξει την καρδιά σας στη στιγμή, καθώς κάποιος που μόλις και μετά βίας γνωρίζετε, σας γίνεται εμμονή, ή η φωτιά ενός τωρινού σας φλερτ αναζωπυρώνεται. Ωστόσο, μπορεί επίσης να αντιδράσετε υπερβολικά σε όλη αυτή τη ξαφνική προσοχή, πηγαίνοντας πίσω και κλείνοντας τους ανθρώπους έξω στην ανάγκη σας για ιδιωτικότητα. Σύμφωνα με τα λόγια του Thoreau, “Είναι ένα χαρακτηριστικό σοφίας το να μην κάνουμε απελπιστικά πράγματα.”

Διαβαστε το Ωροσκοπιο Πανσεληνου Προβλεψεις ζωδιων αναλυτικα

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης Ωροσκόπιο (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Αν ένα σύννεφο αμφιβολίας για τον εαυτό σας, βασισμένο σε προηγούμενες αποτυχίες σας, συσκοτίσει τον Ήλιο, απλά αφήστε το να παρασυρθεί. Η Σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθύες αποκαλύπτει θαμμένα μυστικά που κρύβονται στο 4ο οίκο σας, των βάσεων. Παρά το γεγονός ότι μπορεί να βιώσετε ένα συναισθηματικό σεισμό στο εσωτερικό σας, είστε σε θέση να εμφανιστείτε ψύχραιμοι και με αυτοπεποίθηση στο εξωτερικό σας. Η ικανότητά σας να ανταποκρίνεστε στις κρίσεις είναι εξαιρετική, καθώς ενστικτωδώς καταλαβαίνετε που χρειάζεται η προσοχή σας, αντί να αποσπάται από απαιτητικά, αλλά λιγότερο σημαντικά ζητήματα. Έχετε πάντα χρόνο για τα πράγματα που βάζετε πρώτα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αιγόκερως Ωροσκόπιο (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Μπορεί να αισθανθείτε κάπως συγκλονισμένοι από το πόσες πληροφορίες ρέουν μέσα στη συνείδηση σας, τόσο από την συμβατική μάθηση, όσο και από την απευθείας σοφία της διαίσθησής σας. Η ονειροπόλα έκλειψη της Σελήνης στους Ιχθύες εντείνει τον 3ο οίκο σας, των περισπασμών, φέρνοντας μια απρόβλεπτη ποιότητα στον κόσμο σας. Ωστόσο, αυτή η κοσμική αναταραχή μπορεί να προσελκύσει μια ευτυχή σύμπτωση, ακόμη και αν εξακολουθείτε να ανησυχείτε για την έλλειψη της σταθερότητας σας. Η καλύτερη στρατηγική είναι να παραιτηθείτε από τον έλεγχο – όχι κάτι εύκολο για σας – και απλά να αφήσετε τον εαυτό σας να είναι ευτυχισμένος.

Διαβαστε το μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Φθινοπωρο 2016  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

Υδροχόος Ωροσκόπιο (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Η έμφυτη αστάθεια της απόκοσμης Έκλειψης της Πανσελήνου στους Ιχθύες, προσγειώνεται στον 2ο οίκο σας, των αξιών, ρίχνοντας σας σε έναν κόσμο θολών ονείρων και ασαφούς πραγματικότητας. Ωστόσο, σας αρέσει η αλήθεια, ακόμη και αν η εμπιστοσύνη δεν σας έρχεται εύκολα. Και αν και είστε αρκετά επινοητικοί από τη φύση σας, μπορεί να ενεργήσετε ορμητικά και έτσι να θέσετε σε κίνδυνο το ανίκητο της αυτοεκτίμησης σας ή ακόμα και τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Η πίστη μπορεί να κινήσει βουνά, αλλά η υπερβολική αμφιβολία τα δημιουργεί.

zodia-zvdia-75

Ιχθύες Ωροσκόπιο (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Η ζωή της σχέσης σας είναι σε τρεμάμενο έδαφος, ενώ η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σας πλημμυρίζει τον 1ο οίκο σας, του Εαυτού και τον 7ο Οίκο σας, των άλλων. Είτε αυτή η έκλειψη στο ζώδιό σας δημιουργήσει μια άμεση ενεργειακή αλλαγή, είτε όχι, πιθανότατα θα υπάρξουν φήμες κάτω από την επιφάνεια που θα αλλάξουν τον τρόπο που συνδέεστε με τους ανθρώπους. Η πλήξη έρχεται γρήγορα, ακόμη και αν η κατάσταση ήταν κάποτε ζεστή και άνετη. Μπορείτε να χειριστείτε καλύτερα κάθε εμπειρία που σας αναταράζει, προσαρμοζόμενοι με χάρη στις μεταβαλλόμενες συνθήκες. Διαισθητικά κινείστε προς τη σωστή κατεύθυνση, ακόμα και αν δεν γνωρίζετε ακόμη τον προορισμό σας.

Διαβαστε το Ωροσκοπιο Πανσεληνου Προβλεψεις ζωδιων αναλυτικα

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις