Ωροσκοπιο 20/06 Δυο Οψεις για Τολμηρους

genia-paidiwn-indigo

Ωροσκοπιο 20 Ιουνίου – Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό (Διδύμους / Κριός)

Υπάρχει δυνατότητα για λαμπρότητα και ενθουσιασμό στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης. Μπορεί να είστε πιο αυθόρμητοι, αισιόδοξοι και εκκεντρικοί από ό,τι συνήθως.

Αν έχετε συνηθίσει σε ένα αρκετά προβλέψιμο τρόπο ζωής, είναι μια εποχή που μπορεί να εμπνευστείτε να πειραματιστείτε με κάτι που είναι έξω από τον χαρακτήρα σας. Αν είστε φανταχτεροί, αστείοι και παρορμητικοί, αυτή η διέλευση μπορεί να προσφέρει ευκαιρίες για να εκφράσετε αυτά τα χαρακτηριστικά σας.

 

Μπορεί να έχετε αυξημένη ικανότητα να σκέφτεστε έξω από τα συνηθισμένα, αν επεκτείνετε το μυαλό σας λίγο και υπάρχει η δυνατότητα να έχετε μια εμπειρία συνειδητοποίησης, όπου απαντήσεις και επιτεύγματα παίρνουν τη θέση τους. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να είστε διανοητικά ανήσυχοι και να σας είναι δύσκολο να επιβραδύνετε τις σκέψεις σας ή να πάρετε στα σοβαρά τις ευθύνες σας. Τα επίπεδα προσοχής σας μπορεί να είναι λίγο λειψά για μια-δυο μέρες.

zodia-taro-45

Αυτή η ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εξετάσετε νέες ιδέες που φαίνονταν αλλόκοτες ή αδύνατες πριν, και να δείτε νέες δυνατότητες σε αυτές.

zwdia-66

Ωροσκοπιο  20 Ιουνίου – Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Χείρωνα (Διδύμους / Ιχθύες)

Η ψυχική σας εστίαση και η αντίληψη σας μπορεί να μοιάζουν κάπως τεταμένες τώρα. Μπορεί να βρεθείτε χωμένοι σε έναν αγώνα αναποφασιστικότητας, που προέρχεται από το δίλλημα του ποτηριού μισοάδειου, εναντίον του ποτηριού μισογεμάτου.

Μπορεί να είναι δύσκολο να μείνετε αντικειμενικοί και ισορροπημένοι στην προοπτική σας, αλλά δουλεύοντας με αυτό θα μπορούσατε επίσης να βρείτε μια νέα ψυχική εστίαση που σας δίνει μεγαλύτερη σαφήνεια. Μπορεί να είναι δελεαστικό να βυθιστείτε στον κυνισμό, ως έναν τρόπο για να ασχοληθείτε με αυτό που φαίνεται σαν μια κατάσταση που δεν μπορείτε να νικήσετε.

Διαβαστε αναλυτικα το Καρμικο ωροσκοπιο δεσμων σεληνης για καθε ζωδιο 

ζωδια φωτιας  ζωδια γης  ζωδια νερου  ζωδια αερα

Από την άλλη πλευρά, αυτή η διέλευση θα μπορούσε να φέρει την ψυχική προοπτική σας σε ένα είδος «θεραπευτικής κρίσης» που θα σας αναγκάσει να αρπάξετε πιο σφιχτά τις ιδέες, την επικοινωνία και την διάθεση που είναι προβληματικές για σας.

Αντί να φτάσετε στα άκρα (στην ελπίδα ότι αυτό θα ξεκαθαρίσει το δρόμο μπροστά σας), θα σας βοηθήσει περισσότερο αν μπορείτε να κάνετε μερικά βήματα πίσω για να επιτρέψετε σε όλα τα συγκρουόμενα και τα ασυγχρόνιστα στοιχεία να συνυπάρξουν μαζί – σαν ένα δημιουργικό παράδοξο. Εάν ήσασταν σε άρνηση για κάτι, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημείο καμπής που θα σας επιτρέψει να παλέψετε με τη σύνθετη πραγματικότητα της κατάστασής σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις Κλοκαιρι 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia