Ωροσκοπιο 21/06 Μια Ξεχωριστη Ημερα

zwdia-erwtikes-22-7-14

Ωροσκοπιο 21 Ιουνίου – Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή ( Καρκίνο)

Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης η αίσθηση του εαυτού και του σκοπού σας μπορεί να συγχωνευτεί με αυτά που σκέφτεστε, αντιλαμβάνεστε και λέτε.

Από τη μία πλευρά, αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο για την εύκολη ροή των ιδεών και της επικοινωνίας μέσα από το μυαλό σας στον εξωτερικό κόσμο. Μπορεί επίσης να αυξήσει την αντίληψη και την παρατήρηση του κόσμου, καθώς τα αρχειοθετείτε όλα σε μια εσωτερική βάση δεδομένων.

 

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας λίγο σιωπηλό, καθώς μπορεί να είναι δύσκολο να διαχωρίσετε αρκετά την αίσθηση του εαυτού σας από τις αντιλήψεις και τις ιδέες σας για να βρει τις λέξεις να τις εκφράσετε επαρκώς. Σε αυτή την περίπτωση, απλά παρατηρείστε και αφεθείτε στη ροή, οι λέξεις θα έρθουν αργότερα. Μπορεί επίσης να είναι μια εποχή που δεν είναι εύκολο να μείνετε αντικειμενικοί, ειδικά για τον εαυτό σας και πώς φέρετε τον εαυτό σας στον κόσμο γύρω σας.

zodia-taro-45

Είναι σαν το είσαι σας να εκφράζει αυτόματα και να θέτει σε κίνηση τα πράγματα που σκέφτεται, αντιλαμβάνεται και θέλει να πει. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αισθάνεστε ότι η αίσθηση του εαυτού σας λάμπει αβίαστα, αλλά αν οι σκέψεις και οι αντιλήψεις σας είναι σε σύγκρουση με άλλα μέρη σας (π.χ. τα συναισθήματα, τις ανάγκες, την αντικειμενικότητα), τότε μπορεί να γίνει μια εποχή που ενεργείτε γρήγορα και με παρωπίδες. Προσπαθήστε να βρείτε την ισορροπία και την ειλικρίνεια του εαυτού σας πριν δράσετε.

zwdia-66

Ωροσκοπιο 21 Ιουνίου –Ο Ήλιος μπαίνει στον Καρκίνο (μέχρι τις 22 Ιουλίου)

Ευτυχής Ηλιακή Επιστροφή σε όλους όσους έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου! Όταν ο Ήλιος εισέρχεται στον Καρκίνο, σηματοδοτεί επίσης το θερινό ηλιοστάσιο (στη Βόρεια Αμερική, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη και άλλα μέρη στο βόρειο ημισφαίριο.

Ή το χειμερινό ηλιοστάσιο στην Αυστραλία και σε άλλα μέρη στο νότιο ημισφαίριο). Αυτή είναι η στιγμή που όλοι καλλιεργούμε και γαλουχούμε την πλευρά του Καρκίνου της φύσης μας. Αυτό περιλαμβάνει τα συναισθήματα, τις ανάγκες και τα μητρικά ένστικτα, καθώς και τη σύνδεσή σας με το σπίτι και την οικογένεια και την πιο αρχέγονη αίσθηση του ανήκειν. Για να εξερευνήσετε αυτή την περιοχή της ζωής σας, σκεφτείτε την οικογένειά σας – είστε στενά συνδεδεμένοι με την οικογένεια σας (αυτή που σας μεγάλωσε), ή έχετε επιλέξει μια οικογένεια στην ενήλικη ζωή σας;

zwdia

Ποιος είναι μέρος του συστήματος υποστήριξης σας (τα άτομα που γνωρίζετε ότι μπορείτε να απευθυνθείτε όταν τα χρειάζεστε); Ποιοι άνθρωποι, ομάδες, μέρη ή εμπειρίες ικανοποιούν την ανάγκη σας να ανήκετε, πράγμα που ο καθένας έχει μέσα του;

Ο Καρκίνος έχει να κάνει με το μακρινό παρελθόν μας (την παιδική ηλικία, την καταγωγή, τις αναμνήσεις) που επηρεάζει την τρέχουσα συμπεριφορά, τα κίνητρα και τις μεθόδους που χρησιμοποιούμε για να ικανοποιήσουμε τις συναισθηματικές ανάγκες μας.

Αξιοποιείστε αυτή την περίοδο για να βρείτε νέους τρόπους να γαλουχήσετε τον εαυτό σας, να μοιραστείτε αυτή τη γαλούχηση με άλλους και να διασφαλίσετε το ότι δεν θα δώσετε στους άλλους, εις βάρος αυτών που εσείς χρειάζεστε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Ωροσκοπιο 21 Ιουνίου – Ο Ερμής μπαίνει στον Καρκίνο (μέχρι τις 05 Ιουλίου)

Η διαίσθηση, η ευαίσθητη αντίληψη και η επικοινωνία των συναισθημάτων ρέουν πιο εύκολα κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Η ενσυναίσθηση σας μπορεί να βαθύνει τώρα, καθώς μπορείτε να είστε περισσότερο σε θέση να φανταστείτε και να πιάσετε τα συναισθήματα των άλλων και τις ανάγκες τους.

Εξαιτίας αυτού, μπορεί επίσης να βρείτε ότι σας είναι πιο εύκολο να πείτε δύσκολα πράγματα, με έναν ευαίσθητο και στοργικό τρόπο. Ωστόσο, η ανοικτή σας σύνδεση με τους άλλους θα μπορούσε επίσης να αυξήσει τον κίνδυνο της επικοινωνίας με έναν οδυνηρό ή σκληρό τρόπο, εάν δεν είστε συνηθισμένοι στο να φέρεστε απαλά. Η δημιουργική σας φαντασία είναι επίσης πιο προσιτή τώρα.

Για να επωφεληθείτε από αυτό, προσπαθήστε να κρατήσετε ημερολόγιο, να αναπτύξετε τη συναισθηματική ευαισθητοποίηση σας, να διασκεδάσετε δημιουργικά ή να σκεφτείτε τρόπους για να κάνετε το περιβάλλον σας πιο φιλόξενο και άνετο.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις Καλοκαιρι 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia