Ωροσκόπιο 2017 Όσα θα φέρει η νέα χρονιά A

18-20-aprilioy-14-erwtas-afthonia

Ωροσκόπιο 2017

Εν αναμονή λοιπόν της αφίξεως του νέου έτους σε μερικές εβδομάδες. Το τρέχον 2016 σίγα – σιγά, παραδίδει την σκυτάλη και αποδίδει αστρολογικές όψεις, που θα επηρεάσουν τουλάχιστον ένα εξάμηνο μπροστά σχέσεις, εργασία και γενικότερα τις ανθρώπινες σχέσεις, σε κάθε επίπεδο.

Τα πάντα – όλα για τα ζώδια:

Κριός: Μια υπερδραστηριότητα που θα σας δικαιώσει και θα σας φωτίσει στα μάτια των τρίτων. Η Αγάπη σας προκαλεί.

zodia-taro-45

Ελεύθεροι: Έχει έρθει πια το χρονικό εκείνο σημείο, που θα πρέπει να αφήσετε οριστικά πίσω σας, υποθέσεις που όσο και αν τις παλέψατε δεν ολοκληρώθηκαν. Δεν έχει σημασία, αν δεν ήταν γόνιμες οι συνθήκες, ή η άλλη πλευρά δεν ήθελε… παρά μόνο, το αντικειμενικό γεγονός, ότι δεν επανασυνδεθήκατε. Τώρα είναι πια στο χέρι του άλλου συντρόφου, η οποιαδήποτε νέα κίνηση.

Σε Σχέση: Αυτοί που θα καταφέρουν και θα κόψουν την κορδέλα του νέου έτους μαζί, είναι και αυτοί που μέσα στο πρώτο τρίμηνο θα προτιμήσουν μια πιο δεσμευτική κατάσταση στο μεταξύ τους. Ακόμη και αν στο τώρα, υπάρχουν εκκρεμή διαζύγια – τρίτα παιδιά – περιουσιακά… εύκολα θα ξεπεραστούν.

Οικονομικά: Είσαστε από τώρα σε άψογη κατάσταση και αυτό θα συνεχιστεί τουλάχιστον, όλο το πρώτο 6μηνο του νέου έτους. Όσοι αναζητούν νέα εργασία, θα την έχουν από τις πρώτες εβδομάδες του Ιανουαρίου, και αυτοί που σκέφτονται να πάνε εξωτερικό, θα το κάνουν με περισσή ευκολία.

Τυχεροί μήνες: Φεβρουάριος και Απρίλιος

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ταύρος: Ανοίξτε την αγκαλιά σας και υποδεχτείτε, όλα τα μεγάλά δώρα και τις εκπλήξεις του σύμπαντος που σας πλησιάζουν γοργά.

Ελεύθεροι: Ζυγίστε την υπομονή σας, και θα δείτε ότι από τις πρώτες κιόλας ημέρες του καινούργιου έτους, θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες όχι μόνο για να ξανασμίξετε με έναν πρώην σύντροφο σας και σχετικά εύκολα, αλλά να αλλάξετε και την οικονομική σας κατάσταση. Θα συμβούν και τα δύο ταυτόχρονα.

Σε Σχέση: Είσαστε πια με τα χέρια σηκωμένα ψηλά. Όλες οι προσπάθειες σας, έχουν γίνει και σε κάθε επίπεδο, για να κάνετε το ταίρι σας, να έρθει στους δικούς σας – σωστούς δρόμους. Ο Δίας σε όψεις πάνω σας από τον Ζυγό, μόνο σε επιτυχία θα σας φέρει, λίγη υπομονή. Τίποτα δεν έχει χαθεί.

Οικονομικά: Μπορεί οι μήνες που πέρασαν να σας ζόριζαν οικονομικά όμως το νέο έτος, και μέσα από την ξαφνική βοήθεια ατόμου κύρους, θα σας

αποδώσει αυτά που ζητάτε, ίσως και περισσότερα. Στο πρόγραμμα είναι ταξίδια και αγορές.

Τυχεροί μήνες: Ιανουάριος και Μάρτιος

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Δίδυμοι: Ο δρόμος είναι ανοιχτός από τώρα και αυτό θα συνεχιστεί σε αισθηματικό και οικονομικό επίπεδο για μεγάλο διάστημα.

Ελεύθεροι: Σίγουρα όλα τα έχετε πια προσμετρήσει, με απόλυτη ωριμότητα και σε βάθος. Με τον Κρόνο από τον πύρινο οίκο απέναντι σας, όλα αλλάζουν και έρχονται στις δικές σας προδιαγραφές και διαστάσεις. Μέσα από τα περιβάλλοντα σας θα σας προσεγγίσει νέα αγάπη τον πρώτο μήνα του ’17, και θα σας αναστατώσει, όπως ποτέ άλλοτε.

Σε Σχέση: Θα συνεχίσετε να απολαμβάνετε την καλή σας ερωτική σχέση, και αυτό μέσα στο πρώτο 2μηνο δεν αποκλείεται να σας αποδώσει γάμο, παιδί, αλλαγή σπιτιού. Οι διπλές σχέσεις, που συνεχίζουν ίσως να πάρουν μια ξαφνική τροπή, που θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε άμεσα σκέψεις αλλά τις τελικές σας αποφάσεις.

Οικονομικά: Όλο αυτό που έχετε φτιάξει, ίσως να χρειαστεί να το τροποποιήσετε. Υπάρχει η πιθανότητα, την αποχή των Ιχθύων να σας γίνει μια σημαντική πρόταση για αλλαγή εργασίας, ίσως και πόλης. Χρήματα από κληρονομιές είναι κοντά στο να σας αποκαλυφθούν και να σας λύσουν τα χέρια.

Τυχεροί μήνες: Φεβρουάριος και Μάιος

Καρκίνος: Είσαστε σε κάθε τομέα ελεύθεροι, να πράξετε και να αρπάξετε όλες τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Λίγη υπομονή ακόμη.

Ελεύθεροι: Αντιλαμβάνεστε τον εαυτό σας πια λυτρωμένο, από κάθε παλιό πόνο. Αυτό που περάσατε το προηγούμενο διάστημα, σας έχει γίνει μάθημα και σίγουρα το έχετε πετάξει πίσω σας. Νέες καταστάσεις υγιείς, θα σας κυκλώσουν και είναι πιθανόν μέχρι και σε γάμο να φτάσετε, μέσα στον πρώτο εξάμηνο του 2017.

Σε Σχέση: Μετά από συνεχόμενες διαπραγματεύσεις και υποχωρήσεις, φυσικά και θα έχετε το αποτέλεσμα που ζητάτε, στα χέρια σας. Αυτός ο άνθρωπος που τόσο αγαπάτε, θα γίνει δικός σας στο 100%. Από την πρώτη Πανσέληνο του έτους, θα δείτε τεράστιες και θετικές αλλαγές – βελτιώσεις στην συμπεριφορά τους προς εσάς.

Οικονομικά: Ακολουθείτε τον δικό σας δρόμο, και αυτός θα σας οδηγήσει μόνο στην οικονομική ευρωστία και ανάπτυξη. Επενδύσεις, επιχειρήσεις, αγορές, όλα θα αρχίσουν να σας αποδίδουν αρκετό χρήμα και πολλή φήμη.

Τυχεροί μήνες: Ιανουάριος και Απρίλιος

Λέων: Η ζωή σας θα αλλάξει κάθετα και όλα αυτά που τόσο καιρό επιθυμήσατε θα έρθουν μπροστά σας και θα ζητήσουν την αποδοχή σας.

Ελεύθεροι: Ξεκινάει το νέο έτος, με πολλά – διαφορετικά μέτωπα στους περισσότερους τομείς της ζωής σας. Αυτό είναι καλό γιατί οι αστρολογικές όψεις του Ερμή τότε, θα σας δώσουν τα κίνητρα για να κάνετε τις αλλαγές σας. Μέσα σε όλη αυτήν την ευχάριστη κατάσταση, εσείς θα βρείτε και το ιδανικό σας ταίρι. Ή μπορεί να σας βρει αυτό πρώτο.

Σε Σχέση: Η σχέση – γάμος σας, θα ομαλοποιηθεί από την εποχή του Υδροχόου και μετά. Θα αντιληφθείτε ότι το ταίρι σας, έχει πια καταλάβει το μέγεθος της αληθινής σας αγάπης και θα σας αποδώσει συζητήσεις, που έπρεπε να έχουν γίνει, να σας δώσει απαντήσεις, αλλά και πάνω από όλα να σας αγκαλιάσει με τα συναισθήματα του.

Οικονομικά: Είσαστε αρκετά τυχεροί, σε ότι και να κάνετε. Η εργασία η υπάρχουσα, σας δίνει πιστώσεις και επιπλέον χρήμα – προαγωγή. Αυτοί που ψάχνουν θα έρθουν αντιμέτωποι με το όνειρο τους. Αρκετοί και αυτοί θα επιστρέψουν στην γενέτειρα τους.

Τυχεροί μήνες: Φεβρουάριος και Μάρτιος

zwdia

Παρθένος: Μπορεί να υπάρξει μια μεγάλη αλλαγή, που θα τροποποιήσει προς το πολύ καλύτερο την ερωτική σας ζωή. Ίσως μια δέσμευση – ένα παιδί.

Ελεύθεροι: Τα σημάδια της ανάκαμψης, είναι ορατά και σας κάνουν σινιάλο. Τελείωσαν οριστικά οι άσχημες καταστάσεις, που ταλαιπώρησαν την καρδιά και το μυαλό σας. Τέλος Ιανουαρίου, σας έρχεται μια νέα αγάπη που μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε συναισθήματα πρωτόγνωρα και ασφάλεια σε όλο το εύρος τους. Προμηνύονται αρραβώνες και συγκατοικήσεις.

Σε Σχέση: Έχετε αυτό που ζητάτε και όχι μόνο. Είσαστε από τους πιο τυχερούς στην αγάπη, και σε ότι συσχετίζεται με αυτό. Δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά. Όλο το πρώτο τρίμηνο, και με την υποστήριξη των γοργών πλανητών, θα δεχτείτε ισχυρή… αλλά ευχάριστη πολιορκία για δέσμευση ή κάτι περισσότερο.

Οικονομικά: Σίγουρα έχει έρθει η ώρα να κάνετε αυτά που θέλετε και σε πρακτικό επίπεδο. Τυχερά λεφτά, αλλαγή εργασίας, άνοιγμα καινούργιων δραστηριοτήτων σας αποδίδουν άνεση και καλύτερη ψυχολογία. Όσο θα τρέχει το έτος, αυτό θα πολλαπλασιάζεται.

Τυχεροί μήνες: Μάρτιος και Ιούνιος

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-erwtoskopio