Αιγόκερως- ερωτικες προβλεψεις για ζωδιο και ωροσκοπο

miniaies-erwtikes-zwdio-aigokerws

Αιγόκερως- ερωτικες προβλεψεις για ζωδιο και ωροσκοπο

Οκτώβριος 2015

ΓΕΝΙΚΑ:  Οι μέρες του Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν πολύ καλά και ιδιαίτερα μετά τις 13/10 με την νέα Σελήνη, όλα θα εκτοξευθούν σε κάτι περισσότερο. Όλα τα γήινα ζωδια έχουν την τιμητική τους καθώς ο Δίας από τις 15 και ύστερα κάνει καταπληκτικές όψεις που θα εξελίξουν στατικές καταστάσεις προς την ολοκλήρωση τους.

 

Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις:  27/12, 03/01, 12/01, 19/01

zodia-taro-45

Προσοχή στους γεννημένους στις:  28/12, 02/01, 07/01, 15/01

 

Αν είστε… με ωροσκοπο  …  τότε:

 

ζωδια –  Αιγόκερως   με ωροσκοπο  Κριό: Δεχτείτε να ακούσετε τους τριγύρω σας για την καλή και εποικοδομητική κριτική που σας ασκούν.  Ακόμα και ο άνθρωπο σας κάτι θα έχει να σας προσθέσει ή και να διορθώσει. Οι μέρες που πέρασαν σας ταλαιπώρησαν πολύ και σας έβγαλαν το άσχημο – επιθετικό εαυτό σας.

Ερωτικές ημέρες: 06 και 19 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 10 και 21 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Κριός και Ταύρος

SEX LUCK: 85%

 

ζωδια –  Αιγόκερως   με ωροσκοπο  Ταύρο: Μόνο τελικά τον εαυτό σας μπορείτε να εμπιστευτείτε. Σας έχουν συμβεί μια πλειάδα από πολλά και δύσκολα γεγονότα που σας έχουν  αποκαρδιώσει. Οι μέρες μετά τις 14 του Οκτωβρίου θα σας ισχυροποιήσουν σε όλα τα επίπεδα. Αλλαγές θα υπάρξουν και στον αισθηματικό τομέα.

Ερωτικές ημέρες: 11 και 30 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 12 και 30 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Παρθένος και Ζυγός

Προσοχή με : Σκορπιός και Ιχθείς

SEX LUCK: 95%

 

ζωδια –  Αιγόκερως   με ωροσκοπο  Δίδυμοι: Έντονα σας απασχολεί το τελευταίο χρονικό διάστημα η σκέψη του πιθανού χωρισμού και οι όποιες αρνητικές συνέπειες πάνω σε εσάς και τον σύντροφο σας. Πολλά αυτά που έχουν διαδραματιστεί τις τελευταίες εβδομάδες που σας έχουν κάνει να είστε τελικά κοντά σε μια τέτοια απόφαση. Οτιδήποτε και αν θελήσετε να κάνετε, πράξτε το μετά τις 10 Οκτωβρίου που οι όψεις του Άρη είναι πιο θετικές.

Ερωτικές ημέρες: 04 και 09 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 11 και 25 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Κριός και Τοξότης

Προσοχή με: Αιγόκερως και Ιχθείς

SEX LUCK: 90%

 

ζωδια –  Αιγόκερως   με ωροσκοπο  Καρκίνος: Ο πλανήτης της  επικοινωνίας κάνει πολλές και καλές όψεις με τον ζωδιακό σας οίκο. Αυτό είναι ένα γεγονός που θα συνεχίσει μέχρι τις 11 του μήνα, όπου και πρέπει να αδράξετε για να εξελίξετε παγιωμένες καταστάσεις που σας δυσκολεύουν στην λήψη αποφάσεων. Αφήστε το ένστικτο σας να λειτουργήσει χωρίς πίεση και θα βρεθούν οι πρακτικές λύσεις.

Ερωτικές ημέρες: 09 και 12 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 11 και 23 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Παρθένος και ΣΚορπιός

Προσοχή με: Τοξότης και Ιχθείς

SEX LUCK: 100%

 Διαβαστε αναλυτικα τις συναστριες Οκτωβριου για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια –  Αιγόκερως  με ωροσκοπο  Λέων: Έχετε βάλει σε δεύτερη ή μπορεί και πιο κάτω, μοίρα / προτεραιότητα, την προσωπική σας ζωή. Οι όψεις του Άρη με την Αφροδίτη μεταξύ 09-17 του Οκτωβρίου θα  φέρουν μπροστά στην ανάγκη της συντροφικότητας. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να επιστρέψετε στα παλιά ή να βρείτε οτιδήποτε πρόχειρο υπάρχει στην καθημερινότητα σας.

Ερωτικές ημέρες: 14 και 20 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 12 και 31 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Ταύρος και Σκορπιός

Προσοχή με: Κριός και Τοξότης

SEX LUCK:80%

 

ζωδια –  Αιγόκερως   με ωροσκοπο  Παρθένος: Παρόρμηση και ένταση θα δώσει αυτός ο νέος μήνας του Οκτωβρίου από τις 07 και μετά. Ακόμα και οι δεσμευμένοι ετών / παντρεμένοι θα χρειαστεί να βάλουν νερό στο κρασί τους προκειμένου να ισορροπήσουν με το ταίρι τους. Αυτοί που είναι ελεύθεροι ακόμα, ίσως μπουν σε μια ανάλαφρη λογική που θα οδηγήσει σε περιπέτειες και ανάλαφρες καταστάσεις που ίσως να είναι και χωρίς σοβαρό μέλλον.

Ερωτικές ημέρες: 17 και 28 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 14 και 22 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Σκορπιός και Ιχθείς

Προσοχή με: Καρκίνος και Παρθένος

SEX LUCK: 75%

 

ζωδια –  Αιγόκερως  με ωροσκοπο  Ζυγός: Τίποτα δεν σας φτιάχνει τελικά το κέφι. Ακόμα και η συντροφική σας σχέση δεν σας ικανοποιεί όπως τότε! Μην απογοητεύεστε όμως… από τις 08 του Οκτωβρίου θα έχετε μεγάλη αστρολογική εύνοια και τύχη, όπου πολλές μπλοκαρισμένες σας υποθέσεις θα βρουν την πρακτική τους λύση. Μέχρι τότε μην εγκαταλείπετε την εξωτερική σας εμφάνιση.

Ερωτικές ημέρες: 07 και 14 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 14 και 25 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Κριός και Καρκίνος

Προσοχή με: Τοξότης και Αιγόκερως

SEX LUCK: 85%

 tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια –  Αιγόκερως  με ωροσκοπο  Σκορπιός: Ζείτε μια ουτοπία καθώς δεν δύνασθε να δείτε την αλήθεια. Ο συνδυασμός σας έχει πληγεί έντονα από τις όψεις του Κρόνου στον Τοξότη, με αποτέλεσμα να έχετε χάσει τον προσανατολισμό και την καλή σας διάθεση για εξέλιξη. Αφήστε τις μέρες να περάσουν και μην πιέζετε τον εαυτό σας για αποτελέσματα. Ας κάνουν και οι άλλοι την προσπάθεια τους.

Ερωτικές ημέρες: 05 και 26 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 06 και 29 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Ταύρος και Ζυγός

Προσοχή με: Σκορπιός και Τοξότης

SEX LUCK:95%

 

ζωδια –  Αιγόκερως  με ωροσκοπο  Τοξότης: Τα καλύτερα είναι μπροστά σας. Οι όψεις της Αφροδίτης με τον ανάδρομο  Ερμή μέχρι της 08 του μήνα σας φωτίζουν και σας προσδίδουν γοητεία που θα φέρει κοντά το πρόσωπο που τόσο πολύ επιθυμείτε. Απομακρυνθείτε εντούτοις από τυχόν δεύτερες και τρίτες γνωριμίες που μόνο σας αποσπούν την προσοχή. Για τους ήδη σε σχέση, μια προσοχή παραπάνω, καθώς οι επικοινωνιακές εξάρσεις στις 15/10 πιθανόν να σας κοντράρουν με τον άνθρωπο σας.

Ερωτικές ημέρες: 08 και 27 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 06 και 23 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Ζυγός και Σκορπιός

Προσοχή με: Λέων και Ιχθείς

SEX LUCK: 85%

 

ζωδια –  Αιγόκερως  με ωροσκοπο  Αιγόκερως: Τα λόγια και οι δράσεις που εισπράττετε πια δεν σας είναι αρκετά. Αποφασίστε μέσα σε αυτόν τον μήνα τι ακριβώς επιθυμείτε και μην το καθυστερείτε στην ανακοίνωση τους. Αν σας προλάβει ο επόμενος μήνας, που τα αστρολογικά είναι δύσκολα στον οίκο σας, πάλι θα είστε στην ίδια στατική κατάσταση

Ερωτικές ημέρες: 04 και 25 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 06 και 18 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Λέων και Ζυγός

Προσοχή με: Καρκίνος και Τοξότης

SEX LUCK: 90%

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια –  Αιγόκερως   με ωροσκοπο  Υδροχόος: Δεχτείτε να δώσετε λίγο χρόνο μοναξιάς  και απομόνωσης στον άνθρωπο σας που τυχόν να την χρειάζεται για να αποκαταστήσει τον ψυχικό τους κόσμο, και ιδίως αν ανήκει σε υδάτινο ζωδιο. Οι όψεις του Κρόνου που πλέον αποχωρεί από τον συγγενικό Τοξότη  σας παρουσιάζει την πλήρη αλήθεια σε όλο της το μεγαλείο… και οι αποφάσεις δικές σας.

Ερωτικές ημέρες: Αιγόκερως και Ιχθείς

Προσοχή στις : Σκορπιός και Τοξότης

Εύνοια με : Ζυγός και Ιχθείς

Προσοχή με: Ταύρος και Λέων

SEX LUCK: 75%

 

ζωδια –  Αιγόκερως   με ωροσκοπο  Ιχθείς: Πίσω στην ρουτίνα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η επάνοδος σας στην φθινοπωρινή καθημερινότητα. Στο ίδιο μοτίβο κινείται και η προσωπική σας ζωή…που την έχετε αφήσει σε μια απάθεια. Όσοι έχουν σοβαρή σχέση θα πρέπει να κάνουν κάτι περισσότερο για να μην επέλθει η ανία στο μεταξύ τους. Οι όψεις του ονειρικού Ποσειδώνα είναι συμμαχικές.

Ερωτικές ημέρες: 04 και 26 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 08 και 11 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Κριός και Ταύρος

Προσοχή με: Λέων και Ζυγός

SEX LUCK: 80%

Διαβαστε αναλυτικα τις συναστριες Οκτωβριου για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις