Ανανέωσε τη σχεση σου

rantevoy-neoi-antres

Ανανέωσε τη σχεση σου

Είτε βρίσκεσαι σε μια ευτυχισμένη σχέση, είτε είσαι προς αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου, αγάπη σημαίνει να είσαι πάντα ανοιχτή στο να βρίσκεις τρόπους να δημιουργείς ρομαντικές συνθήκες. Άφησε το ζώδιό σου να γίνει ο οδηγός σου ώστε αυτή η χρονιά να είναι η χρονιά του έρωτα.

Ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων και Τοξότης)
Σαν ζώδιο της φωτιάς, μπορείς να ανάψεις τη φωτιά στην ερωτική σου ζωή, λαμβάνοντας υπόψη σου τα ενδιαφέροντα του συντρόφου σου.

Εάν έχεις βρει το ταίρι σου: Μήπως έχεις βρει την αληθινή αγάπη σε έναν άνθρωπο ό οποίος ζει για να τρέχει, όμως εσύ σιχαίνεσαι το τρέξιμο; Πρότεινέ του να γραφτείτε μαζί στο γυμναστήριο ή να κάνετε κάποια μαθήματα μαζί, ή απλά ξεκινήστε να περπατάτε μαζί ή να κάνετε κάποιο σπορ. Παίξτε μαζί και θα μείνετε μαζί. Δείξε το ενδιαφέρον σου για τα θέλω του συντρόφου σου. Ίσως χρειαστεί να αφήσεις την βολή σου, όμως η ανανέωση της σχέσης σου θα είναι τόσο μεγάλη που πραγματικά αξίζει τον κόπο.

zodia-taro-45

Εάν ακόμη ψάχνεις: Μήπως έχεις σταμπάρει ήδη κάποιον τον οποίο θα ήθελες να γνωρίσεις καλύτερα; Ρώτησέ τον για τα ενδιαφέροντά του και δοκίμασε να τα κάνεις κι εσύ. Μπορεί να ανακαλύψεις έναν νέο πάθος και φυσικά μια νέα αγάπη!

Ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερος)
Η πρακτική σου φύση, σαν ζώδιο της Γης, μπορεί να σε βοηθήσει να φτάσεις πολύ ψηλά, επαγγελματικά. Το να κάνεις, όμως, πρακτικά δώρα στο ταίρι σου, όπως για παράδειγμα μία τοστιέρα ή μία ξυριστική μηχανή, δεν θα σε βοηθήσει να ανεβάσεις την ερωτική σου ζωή.

Εάν έχεις βρει το ταίρι σου: Να είσαι τολμηρή και να δείχνεις ότι λατρεύεις τον αγαπημένο σου. Για παράδειγμα, μπορείς να κανονίσεις ένα απογευματινό μασάζ για ζευγάρια, σε κάποιο ινστιτούτο ευεξίας και κλείσε τη βραδιά με ένα ρομαντικό δείπνο σε κάποιο εστιατόριο. Η χαλάρωση και η αναζωογόνηση είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να δείξεις στο ταίρι σου την αγάπη σου.

 

Διαβαστε επισης την ηλιακη συναστρια των ζωδιων σας :   ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-taro-astra

Εάν ακόμη ψάχνεις: Λείπει η αγάπη από τη ζωή σου; Δοκίμασε να γραφτείς σε κάποιο μάθημα για ενήλικες, όπως για παράδειγμα ένα μάθημα μαγειρικής ή κάποια γευσιγνωσία κρασιών. Θα μάθεις κάτι καινούργιο και είναι πιθανόν να γνωρίσεις και κάποιον!

Ζώδια του αέρα (Δίδυμος, Ζυγός και Υδροχόος)
Έχεις τόση πειθαρχία που ο προϊστάμενός σου δεν χρειάζεται ποτέ να σου υπενθυμίσει τις εκκρεμότητές σου και δεν αφήνεις ποτέ απλήρωτους λογαριασμούς. Όμως ο έρωτας; Αυτό είναι, πραγματικά κάτι για το οποίο δεν είχες προετοιμαστεί.

Εάν έχεις βρει το ταίρι σου: Χρησιμοποίησε την πειθαρχία σου για να προσδιορίσεις τους πιο ευχάριστους τρόπους για να ανανεώσεις αυτή την ιδιαίτερη σπίθα στη σχέση σου (μπορείς, για παράδειγμα να προετοιμάσεις ένα ρομαντικό δείπνο με το αγαπημένο του φαγητό, τη συνοδεία κεριών, σαμπάνιας και για επιδόρπιο, φράουλες με σοκολάτα).

zwdia-zvdia-taro-00

 

Διαβαστε επισης την ηλιακη συναστρια των ζωδιων σας :   ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Εάν ακόμη ψάχνεις: Χωρίς ταίρι και ψάχνοντας για την αληθινή αγάπη; Είσαι πολύ καλή στην έρευνα και ήρθε η ώρα να αξιοποιήσεις αυτή σου την ικανότητα μέσα από την διαδικτυακή έρευνα για τις καλύτερες ιστοσελίδες γνωριμιών ώστε να ανακαλύψεις την καλύτερη για εσένα.

Ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθύς)
Μια βουτιά στα απύθμενα και υπέροχα ζώδια του νερού! Είναι πολύ εύκολο για εσένα να μην μπορείς να αποφασίσεις και να συνεχίζεις να παίζεις το παιχνίδι «Πρέπει ή δεν πρέπει;»
Εάν έχεις βρει το ταίρι σου: Δώσε νόημα στη σχέση σου αφιερώνοντας μια ολόκληρη ημέρα σε αυτήν, ξεκινώντας από το να πάρετε πρωινό στο σπίτι, στη συνέχεια ένα πικ-νικ στην εξοχή και το βράδυ μια βόλτα στη θάλασσα. Προσπάθησε να θυμηθείς τα μέρη και τα πράγματα που έχετε κάνει μαζί και χάρισέ τα του ξανά, όλα σε μία ημέρα, η οποία θα λέει: «Σε αγαπάω!»
Εάν ακόμη ψάχνεις: Εύχεσαι να γνωρίσεις τον παραμυθένιο έρωτα; Δοκίμασε έναν από τους καλύτερους τρόπους για να τον ζήσεις: Μίλησε για το όνειρό σου στους φίλους σου. Ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να γνωρίζει κάποιον ιδανικό σύντροφο για εσένα!