Αστρολογια Ερωτικο Σαββατοκυριακο 29-30/08 Α’

erwtiko-test

Αστρολογια Ερωτικο Σαββατοκυριακο 29-30/08 Α’

Αστρολογια Ερωτικο Σαββατοκυριακο 29-30/08 Β’ μερος

ζωδια κριός

Ακολουθήστε την ροή των πραγμάτων αυτό το Σαββατοκύριακο Κριοί. Η Σελήνη που θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, θα ρίχνει το φως της σε ολόκληρο το 12ο οίκο σας, τον οίκο του μυστικισμού. Πιθανότατα το Σάββατο να μην βλέπετε και τόσο καθαρά τα ζητήματα γύρω σας μιας και όταν η Σελήνη βρεθεί σε αντίθετη όψη με τον πλανήτη της αφθονίας Δία, θα αντιδράτε δίχως λόγο ενάντια σε καθετί εγκόσμιο και καθημερινής φύσεως που θα απαιτεί την όποια προσοχή σας.

zodia-taro-45

Όντως δεν έχετε καμία όρεξη να καθαρίσετε το γκαράζ σας ή να σπαταλήσετε όλο τον ελεύθερο χρόνο σας μελετώντας τον προ υπολογισμό σας, αλλά μην αντιδράτε λες και είστε υπεράνω αυτών των ζητημάτων που αφορούν το σπίτι γενικότερα. Καθώς έχετε παρόλα αυτά κάθε δικαίωμα να περάσετε την ημέρα σας έξω στη φύση, επιλέξτε το, αλλά φροντίστε πρωτίστως να τηλεφωνήσετε στους συνεργάτες ή σε όποιον χρειάζεται και να ενημερώσετε ότι θα ασχοληθείτε με όλα αυτά, απλά όχι σήμερα -κάποια από τις επόμενες ημέρες φυσικά.

 

Την Κυριακή, θα υπάρχει έντονο το συναίσθημα της τρυφερότητας ολόγυρα σας, κάτι για το οποίο είναι αποκλειστικά υπεύθυνη η Σελήνη και το γεγονός ότι χρονοτριβεί στο ζώδιο των Ιχθύων καθυστερώντας την έξοδο της από εκεί. Αν καταφέρετε να κλείσετε ένα θεραπευτικό μασάζ την ημέρα αυτή ή να μιλήσετε τηλεφωνικά με κάποιο έμπιστο φίλο σας για παροχή συμβολών, θα ήταν ότι καλύτερο μιας και την Κυριακή η σύζευξη μεταξύ της Σελήνης και του Χείρωνα πρόκειται να φέρουν στην επιφάνεια επίπονες αναμνήσεις. Επίσης αναμένετε άτομα που χώνουν την μύτη τους παντού ή που είναι υπερβολικά εγωιστές και θέλουν να μιλάνε μόνο για τα δικά τους ζητήματα να σας γίνουν βάρος κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Οπότε φροντίστε να αποφύγετε ότι σας κουράζει και ρίξτε όλο το μέλημα σας μόνο στον ίδιο σας τον εαυτό αποκλειστικώς. Είναι παγκοσμίως γνωστό ότι το να μιλάμε όμορφα και ευγενικά στο ίδιο μας τον εαυτό σε τέτοιες καταστάσεις είναι μία ιδιαίτερα ωφέλιμη τεχνική με επιτυχή αποτελέσματα. Μπορεί αρχικά ή γενικά να φαντάζει κάπως αστείο ή παράδοξο αλλά θα σας πρότεινα να το δοκιμάσετε.

 

Αστρολογια Ερωτικο Σαββατοκυριακο 29-30/08 Β’ μερος

ζωδια ταύρος

Πρέπει να διατηρήσετε την ελευθερία σας αγαπητοί μου Ταύροι. Ιδίως το Σαββατοκύριακο αυτό που η Σελήνη βρίσκετε στο ζώδιο των Ιχθύων και πάνω στον 11ο οίκο σας -τον οίκο της αυτονομίας , η ανάγκη για ελευθερία είναι ιδιαιτέρως έντονη και δυνατή. Για αυτό τον λόγο λοιπόν φροντίστε να είστε ξεκάθαροι με τους πάντες γύρω σας , ώστε να γνωρίζουν εκ των προτέρων τις ανάγκες σας και να μην σας υπολογίζουν στα προγράμματα τους. Το Σάββατο η Σελήνη θα βρεθεί σε αντίθεση με τον επεκτατικό στην ουσία του Δία, και πολύ πιθανόν να επιφέρει προστριβές στις ρομαντικές σας σχέσεις. Ίσως το Σάββατο θέλετε με κάθε τίμημα να περάσετε την ημέρα κάνοντας αποκλειστικά τα δικά σας, ή απλά δεν θέλετε να συνδέσετε τις δικές σας προσωπικές ανάγκες με αυτές της ομάδας σας ( με την έννοια αυτή εννοούμε φίλους , σχέσεις , οικογένεια κλπ).Σίγουρα πάντως στην φάση την οποία βρίσκεστε το χειρότερο που θα μπορούσατε να κάνετε το ΣΚ αυτό είναι να προσπαθήσετε να ικανοποιήσετε τους άλλους αντί του εαυτού σας. Η συμβουλή που σας δίνω είναι να συντονιστείτε απόλυτα με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες πρώτα και έπειτα να λάβετε τις αποφάσεις αφού έχετε θέσει όλα τα ζητήματα επί τάπητος και τα έχετε αναλύσει διεξοδικά.

zwdia-zodia-astrologia-65
Την Κυριακή θα έρθετε αντιμέτωποι με μία επίπονη ισχύουσα όμως απόλυτη αλήθεια: τις περισσότερες φορές αλλάζετε κάποια χαρακτηριστικά του εαυτού σας μόνο και μόνο για να είστε αρεστοί από τους γύρω σας. Αυτό πρέπει όμως να σταματήσει πια. Έτσι βρείτε τη συμπαράσταση που χρειάζεστε με την παρέα ενός φίλου που βρίσκετε στην ίδια ακριβώς κατάσταση με εσάς και υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι από αυτή την Κυριακή και ύστερα θα αρχίσετε επιτέλους να τιμάτε την πραγματική σας ύπαρξη και δεν θα προσπαθείτε να είστε ότι αρέσει στους γύρω σας. Είναι τελικά προνόμιο μιας ολόκληρης ζωής το να καταφέρεις να είσαι απλά ο εαυτός σου.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Αστρολογια Ερωτικο Σαββατοκυριακο 29-30/08 Β’ μερος

ζωδια δίδυμοι

Το Σαββατοκύριακο αυτό , θα πείτε στον εαυτό σας ως εδώ… είτε θα θέσετε όρια πια ή θα τινάξετε τα πάντα στον αέρα. Με την Σελήνη στον 10 οίκο, τον οίκο της δομής και ανάπτυξης, συνειδητοποιείτε ότι πλέον ήρθε η στιγμή να θέσετε τα όρια σας και να πάρετε το μέλλον σας στα σοβαρά. Το Σάββατο , υπάρχει δυστυχώς η περίπτωση το να έρθουν σε αντίθεση οι προσωπικές σας πεποιθήσεις και τα σχέδια σας με τις ανάγκες που θα εμφανίσει ένα κοντινό σας πρόσωπο.

Αν για παράδειγμα το άτομο αυτό επιθυμεί να περάσει τις ώρες του κάνοντας απολύτως τίποτα και απλά αράζοντας σε μια ήσυχη γωνιά ενώ εσείς είχατε σκοπό να αφιερώσετε τουλάχιστον κάποιες ώρες πάνω στην συνέχιση μίας εργασίας σας, τότε προσπαθήστε να βρείτε μία μέση λύση για να συνδυαστούν τα δυο αντιθετικά κατά τα άλλα αυτά σκηνικά. Βρείτε έναν έξυπνο τρόπο να χαρείτε ο ένας την συντροφιά του άλλου, ενώ ταυτόχρονα θα παραμείνετε συγκεντρωμένοι στον στόχο σας.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Την Κυριακή ίσως ξυπνήσετε με κάποιες αμφιβολίες ή φοβίες που αφορούν τα εργασιακά και αναπτυξιακά θέματα της ζωή σας γενικά. Είναι το αποτέλεσμα της ένωσης μεταξύ της Σελήνης και του Χείρωνα που ξυπνάνε αυτή την μικρή αμφιβολία για τον εαυτό σας σήμερα. Πως θα κινηθείτε λοιπόν; Εκτός ότι ήρθε πλέον η ώρα να εξαφανίσετε εντελώς τα όποια παλιά συναισθήματα αναξιότητας κρυβόντουσαν μέσα σας από το παρελθόν, προσπαθήστε να βγείτε από τον εαυτό σας και φανταστείτε ότι έρχεται ένας νέος σε ηλικία προστατευόμενος σας και σας εκμυστηρεύεται ακριβώς αυτά τα συναισθήματα αναξιότητας και ανασφάλειας που σας έχουν καταβάλει.

Τι θα τον συμβουλεύατε ως πιο έμπειροι να πράξει; Ε ακούστε τι έχει να σας πει ο ίδιος σας ο εαυτός και υλοποιήστε την κάθε συμβουλή του στην καθημερινότητα σας έπειτα.

Αστρολογια Ερωτικο Σαββατοκυριακο 29-30/08 Β’ μερος

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

ζωδια καρκίνος

Πότε ήταν η τελευταία φορά που αφήσατε εντελώς αχαλίνωτη τη φαντασία σας; Αυτό το Σαββατοκύριακο η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων και μάλιστα πάνω στον οίκο της φαντασίας δηλαδή τον 9ο οίκο σας, σας βοηθά να έρθετε σε επαφή με τις υψηλότερες προσδοκίες σας. Κατά τη διάρκεια του Σαββάτου όμως, η αντίθεση που σχηματίζει η Σελήνης απέναντι στον πλανήτη Δία, σας κάνει να είστε εκτός πραγματικότητας και να μη μπορείτε καν να συντονιστείτε σε μία συνομιλία με τα φιλαράκια σας. Δεν είναι ανάγκη να πολεμήσετε τον τρόπο που αισθάνεστε από την άλλη όμως , προσπαθήστε να εξηγήσετε στα κοντινά σας άτομα ότι δεν είστε και εκατό τοις εκατό ο εαυτός σας σήμερα και μετά γίνετε επικριτικοί ή ότι άλλο σας βγαίνει ως έκφραση από μέσα σας. Όσοι είναι όντως πραγματικοί φίλοι σας κατανοούν και συμπάσχουν μαζί σας , και πάνω από όλα διαισθάνονται ποιες μέρες δεν είστε εντελώς καλά, οπότε και δεν παρεξηγούνται ή σας παρεξηγούν.

zodia-astra-tarot

Η Κυριακάτικη σύζευξη μεταξύ της Σελήνης και του Χείρωνα σας βρίσκει να προσπαθείτε να κλείσετε μία παλιά ανοιχτή ακόμα όμως πληγή από το παρελθόν σας. Ίσως τότε να παίξατε εκ του ασφαλούς και να μην πήρατε το ρίσκο που έπρεπε και πλέον να είναι πολύ αργά για να αλλάξετε αυτό το αποτέλεσμα. Ότι και εάν συνέβηκε στο παρελθόν σας αγαπημένοι μου Καρκίνοι, μην ξεχνάτε ότι οι ευκαιρίες δεν τελειώνουν και συνεχίζουν να υπάρχουν στο σήμερα αλλά και στο αύριο, οπότε αντί να στέκεστε σε ένα γεγονός από το παρελθόν, αλλάξτε τη συνήθεια να λειτουργείτε πάντα με δίχτυ ασφαλείας στο παρόν σας, και φροντίστε την επόμενη φορά που θα εμφανιστεί μια παρόμοια ευκαιρία να μην την χάσετε ξανά.

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Αστρολογια Ερωτικο Σαββατοκυριακο 29-30/08 Β’ μερος

ζωδια λέων

Όλο το Σαββατοκύριακο η Σελήνη στους Ιχθείς εξουσιάζει τον 8ο ζωδιακό σας οίκο επηρεάζοντας άμεσα τη δύναμη και την ένταση που έχετε ως χαρακτήρες. Μία πέρα των δυνάμεων σας έλξη να χαθείτε είτε στα επαγγελματικά σας είτε στα ερωτικά σας, σας βγάζουν εντελώς εκτός προγραμματισμού. Το Σάββατο η επιθυμία σας να εμβαθύνεται τη σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο , πρόκειται να βρεθεί αντιμέτωπη με πλήθος διαφόρων εμποδίων που φέρνει η αντίθεση που θα υπάρξει στο ουράνιο στερέωμα μεταξύ της Σελήνης και του πλανήτη Δία, και θα έρθει σε αντίθεση με το τι τελικά στην πραγματικότητα υπάρχει εκεί. Παραδείγματος χάρη , εάν υπάρχουν οικονομικές διαφορές μεταξύ εσάς και του ταιριού σας το οποίο αυτό το διάστημα προσπαθεί να κρατηθεί οικονομικά, μη περιμένετε να ζητήσετε να δειπνήσετε σε εκείνο το πανάκριβο πέντε αστέρων ρεστοράν χωρίς να αναπτυχθεί μεταξύ σας μια κάποια διαμάχη έστω.

Είναι πασίγνωστο ότι σας αρέσει να έχετε πάντα εσείς τον έλεγχο, όμως αυτό το διάστημα οφείλετε για το καλό σας να παραχωρήσετε λίγο έλεγχο και στους γύρω σας και να πάψετε να είστε σε όλα τόσο υπέρμετρα κτητικοί ή απαιτητικοί. Άλλωστε τι έχετε να χάσετε; Ποτέ δυο άτομα δεν βρέθηκαν να είναι δυστυχισμένα επειδή συμβιβάστηκαν σε κάποια ζητήματα κάποιες φορές. Ο συνεργάτης σας ή το ταίρι σας, αναλόγως την περίσταση που βιώνετε έχει πάρα πολλά να σας διδάξει και θα βγείτε χαμένοι εάν τα τινάξετε όλα στον αέρα από το τίποτα τελικά.

zodia-astra-tarot

Την Κυριακή, η σύζευξη μεταξύ της Σελήνης και του Χείρωνα, σας βοηθά να δείτε ποια είναι τα εμπόδια που στέκονται ανάμεσα σε εσάς και την ανάγκη να αφήσετε τον εαυτό σας να βιώσει τελικά αληθινή οικειότητα. Είτε βρίσκεστε σε σχέση είτε είστε μόνοι σας, γνωρίζετε πολύ καλά ότι μια σχέση έχει πολλά στρώματα τα οποία κάποιος πρέπει να “ξεφλουδίσει” τελικά πριν κατορθώσει να γίνει απόλυτα ένα με τον σύντροφο του.

Μέρος επίσης της όλης διαδικασίας του έρωτα είναι και η συνειδητοποίηση ότι ακόμα και οι καλύτερες και οι ευτυχέστερες των σχέσεων περνάνε μέρες όπου τα πράγματα δεν είναι και τόσο ρόδινα, ή περιόδους όπου νιώθει ένας εκ των δυο ανασφάλεια ή έχει αμφιβολίες για το κατά πόσο ο άλλος τελικά τον αγαπά. Ας μην γελιόμαστε… άλλωστε και εσείς δεν είστε και ο ιδανικότερος των συντρόφων ως προσωπικότητα αφού δεν αφήνετε ποτέ τον άλλον να σας πλησιάσει ή θέλετε πάντα να περνάει το δικό σας, κατάσταση που δυσκολεύει την απόλυτη συγχώνευση δυο ατόμων σε ένα. Και αυτό το αρνητικό χαρακτηριστικό δυστυχώς το κουβαλάτε όσο ερωτευμένοι και εάν είστε ή όσο πολύ και αν αγαπάτε τον σύντροφο σας .

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Αστρολογια Ερωτικο Σαββατοκυριακο 29-30/08 Β’ μερος

ζωδια παρθένος

Αυτό το Σαββατοκύριακο η Σελήνη θα βρίσκετε στους Ιχθείς αγαπημένοι παρθένοι οπότε είναι ώρα να αναθερμάνετε κάποιες από τις σχέσεις σας. Η σελήνη θα επηρεάσει άμεσα τον οίκο της συντροφικότητας και συνεργασίας. Η αρμονία είναι εφικτή, αλλά θα πρέπει να καταβάλετε και εσείς κάποια προσπάθεια από τη δική σας μεριά. Το Σάββατο η αντιπαλότητα μεταξύ της Σελήνης και του πλανήτη Δία, θα σας κάνει να νιώθετε έντονα πως ο σύντροφος σας ή ο κολλητός σας πραγματικά δεν σας κατανοεί καθόλου την ημέρα αυτή. Αντί με την πρώτη όμως να ρίξετε το φταίξιμο επάνω του, πάρτε ένα λεπτό και αναρωτηθείτε το εξής: τι κάνατε εσείς;

Δώσατε στο άτομο σας να καταλάβει τις ανάγκες ή το ποιος είστε και τι ζητάτε από εκείνον ή τον αφήσατε στα σκοτάδια και τελικά δεν ευθύνεται εκείνος ή εκείνη που υπάρχει αυτό το χάσμα στην μεταξύ σας συνεννόηση την ημέρα του Σαββάτου τελικά; Βρίσκεστε στη διαδικασία μίας σημαντικής αλλαγής , θετικής, στην ζωή σας αυτό το διάστημα : μην καταστρέψετε όλη την ημέρα του Σαββάτου με το να απαιτήσετε από τους γύρω σας να γίνουν μέντιουμ και να αρχίζουν να διαβάζουν κάθε σκέψη σας. !

Η πηγή όλης αυτής της ανησυχίας και αγωνίας που αισθάνεστε προέρχεται τελικά από μέσα και όχι από τους γύρω σας. Είναι η δική σας αβεβαιότητα που αφορά την αλλαγή αυτή που βιώνεται και το άγνωστο που απλώνεται μπροστά σας, παρά το σύντροφο ή τον κολλητό σας στην πραγματικότητα.

zodia-zvdia-75

Την Κυριακή πιθανόν να πονάτε για μια παλιά σας σχέση , αφού η ένωση της Σελήνης με τον Χείρωνα φέρνει στο προσκήνιο ξανά τα θέματα εμπιστοσύνης που έχετε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Εάν έχετε σχέση, τότε φροντίστε να συζητήσετε αυτή σας την ανάγκη για τρυφερότητα με τον σύντροφο σας διεξοδικά.

 

Αν πάλι δεν είσαστε σε κάποια σχέση , τότε φροντίστε να συζητήσετε αυτό το θέμα με κάποιον έμπιστο φίλο σας. Επειδή πληγωθήκατε στο παρελθόν, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα ξανά πληγωθείτε. Εάν θέλετε να τελειώσετε οριστικά με αυτό το θέμα μπορείτε να ακολουθήσετε και την παρακάτω διαδικασία : γράψτε ένα όμορφο-αναλυτικό γράμμα στον πρώην εαυτό σας και υποσχεθείτε του ότι από εδώ και πέρα δεν πρόκειται να επιτρέψετε την όποια άσχημη διαδικασία που μπορεί να του επιφέρει τον όποιο πόνο , και ότι θα τον κρατάτε ασφαλή σε όλες τις μελλοντικές σχέσεις του , αρχίζοντας από τώρα.

Αφού τελειώσετε με την γραφή του γράμματος , αποθηκεύστε το κάπου όπου θα το βλέπετε σχεδόν καθημερινά για να παίρνετε κουράγιο, και εκπνέοντας για τελευταία φορά όλα τα υπολείμματα του πόνου από το παρελθόν σας χαμογελάστε κοιτώντας τον εαυτό σας στον καθρέφτη. Και έπειτα γυρίστε την πλάτη σας και κάντε ένα βήμα προς τα μπροστά. Αυτό ήταν αγαπημένοι μου Παρθένοι , όλα θα πάνε περίφημα.

 

Αστρολογια Ερωτικο Σαββατοκυριακο 29-30/08 Β’ μερος