αστρολογια ζωδια για Ελευθερους Σαββατο 10/10

zwdia-nea-selini-lewn

αστρολογια ζωδια για Ελευθερους Σαββατο 10/10

ζωδια κριός

Περάστε το πρωινό σας σκεπτόμενοι την οικογενειακή σας ζωή. Καθαρίστε το σπίτι σας, περάστε λίγο χρόνο στην κουζίνα και έπειτα φωνάξτε τα μέλη της οικογένειας σας και ενημερώστε τους για την πολυάσχολη εργασιακή σας ζωή που έχετε το διάστημα αυτό. Αφού τελειώσετε με όλα αυτά, θα δείτε πως έχετε ακόμα πολλή ενέργεια μέσα σας, οπότε καταναλώστε την με το να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε.

 

ζωδια ταύρος

zodia-taro-45

Δημιουργήσατε την τέλεια απάντηση στην αγγελία ενός ατόμου, πατήσατε το πλήκτρο send και έπειτα απλά περιμένατε την αντίδραση του ή της. Σήμερα λοιπόν θα λάβετε υπέροχα νέα , με την έννοια ότι θα λάβετε την απάντηση σας, μία απάντηση που τελικά άξιζε της αναμονής σας. Απολαύστε λοιπόν σήμερα το στείλε και λάβε των ηλεκτρονικών μηνυμάτων μεταξύ σας, είναι και αυτό μέρος του διασκέδασης του ερωτικού παιχνιδιού.

 

ζωδια δίδυμοι

Πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή στα έξοδα σας αυτό το διήμερο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε απλά φροντίστε να μην ξοδέψετε περισσότερα από όσα έχετε στις τσέπες σας. Άλλωστε υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να διασκεδάσετε. Μια βόλτα στο πάρκο για παράδειγμα,… είναι μια καλή αρχή αφού θα συναντήσετε και μερικά ενδιαφέροντα άτομα και δεν θα σας κοστίσει και τίποτα.

 

ζωδια καρκίνος

Σκέφτεστε αυτήν την ωραία παρουσία που συναντάται κάθε εβδομάδα στο μαγαζί πλύσης ρούχων μήνες τώρα. Οπότε είναι ώρα να κάνετε το επόμενο βήμα . Την επόμενη φορά που θα τον συναντήσετε λοιπόν, προτείνεται να πιείτε μαζί ένα καφέ όσο θα περιμένετε να τελειώσει η πλύση των ρούχων σας. Και ίσως πριν καλά καλά το καταλάβετε αρχίσετε να μοιράζεστε και το ίδιο πλυντήριο ρούχων.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia

ζωδια λέων

Έχετε θέματα με τις ερωτικές σχέσεις σας αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα πολλές φορές να χάνεστε στις σκέψεις σας. Τηλεφωνήστε λοιπόν στον πιο έμπιστο φίλο σας, και προτείνετε να περάσει από το σπίτι σας για καφέ και αρχίστε να του μιλάτε και να λέτε τι σας ενοχλεί. Θα σας βοηθήσει να βρείτε την καρδιά του προβλήματος σας. Αρματωμένοι λοιπόν με αυτή την πληροφορία θα μπορείτε εύκολα να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

 

ζωδια παρθένος

Κάποιος για τον οποίο νοιάζεστε πάρα πολύ, θα έρθει σε εσάς σήμερα ζητώντας λίγη συμπαράσταση.Και εσείς όπως πάντα είστε διατεθειμένοι να βοηθήσετε με όποιον τρόπο μπορείτε. Το να νοιάζεστε και να συμπαραστέκεστε στους άλλους, είναι κάτι που βγαίνει από μέσα σας. Επομένως όλοι οι φίλοι σας , γνωρίζουν ότι μπορούν να βασιστούν επάνω σας.

 

ζωδια ζυγός

Είστε κάπως ανήσυχοι σήμερα και νιώθετε έντονα την ανάγκη του να εξερευνήσετε νέους ορίζοντες. Κάντε υπομονή λίγο ακόμη και ρίξτε την προσοχή σας επάνω στα άτομα που υπάρχουν ήδη στη ζωή σας. Μήπως υπάρχει ήδη κάποιο άτομο στην ζωή σας που απλά χρειάζεται λίγο καλόπιασμα; Αν ναι , τότε κάντε το και αν αυτή σας η πράξη οδηγήσει στην αναθέρμανση μιας ήδη υπάρχουσας παλαιάς φωτιάς τότε ακόμα καλύτερα για εσάς.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια σκορπιός

Αυτή τη στιγμή μπορείτε να καλύψετε όλο αυτόν τον έντονο εσωτερικό σας συναισθηματισμό που σας κάνει να θέλετε τόσο πολύ να ξεσπάσετε στα κλάματα, με το να το κάνετε ενώ ταυτόχρονα βλέπετε μια πολύ συγκινησιακή ταινία. Οπότε σήμερα το βράδυ φροντίστε να νοικιάσετε μια βαθιά συγκινητική ταινία, να προμηθευτείτε αρκετά κουτιά με χαρτομάντιλα και απολαύστε τόσο την ταινία όσο και το δικό σας ξέσπασμα. Μόλις η ταινία τελειώσει, τότε μαζέψτε τα κομμάτια του εαυτού σας, ανασυγκροτηθείτε και πείτε δυνατά στον εαυτό σας, “αύριο είναι μια καινούρια ημέρα” και συνεχίστε αφήνοντας το σκηνικό αυτό στο παρελθόν.

 

ζωδια τοξότης

Μία γενναιόδωρη πράξη που κάποιος έκανε για εσάς θα σας αφήσει γεμάτους συμπόνοια εσωτερικά. Κάντε το ίδιο και εσείς για κάποιον γνωστό σας , και αφήστε αυτή την αλυσίδα αντίδρασης να συνεχίσει το δικό της σκοπό. Μην απορήσετε στο τέλος λοιπόν αν όλες αυτές οι πράξεις καλοσύνης γυρίσουν πίσω σε εσάς αυτή την φορά υπό την μορφή ενός όμορφου και πολλά υποσχόμενου ερωτικά, ξένου…

 

ζωδια αιγόκερως

Το συγκεκριμένο πρωινό σας βρίσκει λίγο υποτονικούς. Όμως όσο θα πλησιάζει το βράδυ τόσο θα αισθάνεστε τα επίπεδα της ενέργειας να αυξάνονται. Και τελικά το βράδυ θα έχετε τέτοια όρεξη που θέλετε να βγείτε έξω και να το κάψετε. Πηγαίνετε στο αγαπημένο σας στέκι λοιπόν και περάστε όλη τη νύχτα φλερτάροντας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια υδροχόος

Ήδη γνωρίζετε πως το να βγαίνετε έξω για έναν περίπατο ή για λίγο τρέξιμο κάνει πάντοτε καλό στην υγεία μας. Έχετε όμως αναλογισθεί ποτέ σας και τα παράπλευρα οφέλη; Με το να βγεις έξω και να περπατήσεις ή να κάνεις τζόκινγκ έρχεσαι σε επαφή με πολλά άτομα κάθε φορά και κάνεις πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Οπότε καιρός για γυμναστική.

 

ζωδια ιχθείς

Μαζέψτε την παρέα σας και φύγετε εκτός πόλης το Σαββατοκύριακο. Ο προορισμός δεν έχει και τόση σημασία μιας και όποιο μέρος και να επιλέξετε κάνει. Έπειτα ρωτήστε δεξιά και αριστερά και μάθετε που πηγαίνουν οι ντόπιο το βράδυ για να περάσουν καλά. Και το βράδυ εμφανιστείτε ακριβώς εκεί. Θα έχετε μπροστά σας ένα ολόκληρο νέο πλήθος για να φλερτάρετε.