αστρολογια ζωδια για Ελευθερους 11/10

zwdio-afroditi-ydroxoos

αστρολογια ζωδια για Ελευθερους 11/10

ζωδια κριός

Τι είναι αυτό που μαγειρεύετε φορώντας τα καλά σας; Η αλήθεια είναι πως ιδίως σήμερα δεν πρέπει να υποτιμήσετε την δύναμη που έχει ένα καλά μαγειρεμένο σπιτικό φαγητό και μία πρόσκληση για δείπνο στον έρωτα σας. Οπότε πράξτε το. Στρώστε τα καλά σερβίτσια , βάλτε το κρασί στην σωστή θερμοκρασία και σίγουρα θα μαγέψετε τον νέο σας έρωτα κάνοντας επίδειξη των μαγειρικών σας ικανοτήτων. Δεν είναι δα ανάγκη να είστε και κανένας γκουρμέ βραβευμένος σεφ. Το μόνο συστατικό που χρειάζεται είναι να βάλετε λίγη αγάπη την στιγμή που μαγειρεύετε και θα δείτε ότι λίγα δευτερόλεπτα μετά το δείπνο θα σας ικετεύει.

 

ζωδια ταύρος

zodia-taro-45

Λατρεύετε να είστε επικεφαλής των πάντων. Να λαμβάνετε εσείς όλες τις αποφάσεις και να κάνετε όλες τις επιλογές. Αυτό σας το χαρακτηριστικό μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές ρωγμές στην ερωτική σας σχέση. Στον τομέα των σχέσεων θα σας κάνει καλό αν αφήσετε τον σύντροφο σας να πάρει κάποιες αποφάσεις και απλά αφεθείτε σε αυτές.

 

ζωδια δίδυμοι

Είστε αρκετοί δογματικοί και πάντα απολαμβάνετε μία ζωηρή συζήτηση. Αναμείνατε λοιπόν να συναντήσετε το ταίρι σας τις επόμενες ημέρες. Ένας διανοούμενος πυγμάχος σύντροφος , σαν και εσάς θα εμφανιστεί στο προσκήνιο και θα πατήσει όλα τα σωστά σας κουμπιά. Θα οδηγήσουν άραγε όλες αυτές οι ζωηρές διανοητικές σας συζητήσεις στον ρομαντισμό ; Φυσικά και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα πως ναι.

 

ζωδια καρκίνος

Κάποιος τον οποίο θεωρείται ως πολύ καλό σας φίλο , θα αρχίσει να σας κοιτάζει κάπως διαφορετικά τώρα πια. Αν νιώθετε και εσείς επίσης το ίδιο, τότε κάντε το επόμενο βήμα, και απολαύστε πλέον να το γνωρίζετε από την αρχή ο ένας τον άλλον , αυτή την φορά ρομαντικά. Κάθε σχέση που ξεκίνησε αρχικά ως φιλία, είχε πάντα γερά θεμέλια …. αυτό είναι πραγματικότητα. Επομένως το τι θα χτίσετε εδώ , είναι αποκλειστικά στο χέρι σας.

zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια λέων

Έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση το διάστημα αυτό που αισθάνεστε έτοιμοι να κατακτήσετε ολόκληρο τον κόσμο. Θεωρείτε πως τα πάντα είναι προσβάσιμα για εσάς. Επομένως αν σκεφτόσασταν να ζητήσετε από κάποιον να βγείτε έξω μαζί, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή. Η θετική ενέργεια που εκπέμπετε , θα σας κάνει ακατανίκητους με αποτέλεσμα να είναι αδύνατο για το φλερτ σας να σας αντισταθεί.

 

ζωδια παρθένος

Το πρόγραμμα σας είναι εξαιρετικά γεμάτο , το ίδιο και το πρόγραμμα που έχει το ταίρι σας. Θα χρειαστεί αρκετή ευελιξία ώστε να καταφέρετε να βρεθείτε στο ίδιο μέρος , την ίδια ακριβώς , αλλά θα τα καταφέρετε. Λίγη δημιουργική φαντασία στην διοργάνωση του προγράμματος και των δυο σας, και τελικά θα κατορθώσετε να συγχρονιστείτε ώστε όταν θα είστε μαζί , να δοκιμάσετε τον ταυτόχρονο συγχρονισμό σας σε πιο προσωπικά πεδία.

 

ζωδια ζυγός

Τι απαντάτε στους φίλους σας οι οποίοι ήδη σας έχουν κανονίσει ένα καυτό ραντεβού με κάποιον που δεν γνωρίζετε; Το ξέρω πως είστε αρκετά σκεπτικοί με το τι πρέπει να κάνετε στην περίπτωση αυτή… Θα σας απαντήσω. Πείτε ναι. Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν μπορούμε να ξέρουμε κάτι αν δεν το ζήσουμε Αφήστε που αυτή την φορά στα αλήθεια οι φίλοι σας , βρήκαν κάτι καλό για εσάς που σας ταιριάζει.

 

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια σκορπιός

Η πολύ δουλειά σας έχει καταβάλει και μία έντονη διαμάχη που είχατε με το αφεντικό σας , σας έχει χαλάσει όλη την διάθεση. Φτιάξτε λίγο την διάθεση σας, με το να τηλεφωνήσετε στην παρέα σας και να τους πείτε να σας συναντήσουν στο αγαπημένο σας στέκι .Ένα απόγευμα μιλώντας με τα φιλαράκια και τον μπάρμαν είναι ακριβώς αυτό που έχετε ανάγκη.

 

ζωδια τοξότης

Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να παίρνετε ρίσκα στον τομέα του έρωτα. Έχετε μήπως εναποθέσει όλες σας τις ελπίδες σε ένα άτομο το οποίο μοιάζει σαν άπιαστο όνειρο ; Μιας και τα άστρα είναι υπέρ σας όπως και οι πιθανότητες, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να δοκιμάσετε την τύχη σας, οπότε κάντε το επόμενο βήμα.

 

ζωδια αιγόκερως

Έχετε σήμερα στραμμένη όλη σας την προσοχή, σε ένα άτομο που θα εμφανιστεί στο δρόμο σας και που δεν θα είναι όλα αυτά που ισχυρίζεται ότι είναι. Για αυτό ακριβώς τον λόγο, αν δείτε σήμερα έναν αρκετά εμφανίσιμο ξένο, ο οποίος όμως έχει κάτι το περίεργο στην αύρα του, τότε να έχετε το νου σας.

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια υδροχόος

Το νέο ερωτικό σας ενδιαφέρον, σας στέλνει ανάμεικτα μηνύματα. Την μία δείχνει πως ενδιαφέρεται και την επομένη σας δείχνει αδιαφορία. Και εσείς; Δεν ξέρετε τι να κάνετε…. Είναι πολύ απλό. Εξαφανιστείτε για μερικές ημέρες και δείτε αν αυτό θα αποτελέσει τον παράγοντα ώστε να ξυπνήσει την καρδιά του και να σας δείξει το ενδιαφέρον του.

 

ζωδια ιχθείς

Υπάρχει αρκετό συναισθηματικό δράμα στη ζωή σας αυτή την περίοδο. Προσπαθήστε να απομακρυνθείτε από το δράμα αυτό, όσο το δυνατόν περισσότερο. Αφήστε τους άλλους να κανονίσουν τα δικά τους προβλήματα και εσείς απλά επικεντρωθείτε στα δικά σας προβλήματα και την ερωτική ζωή