αστρολογια κοσμικο ημερολογιο Σαββατο 08/08

zvdia-zwdia-zodia

 

αστρολογια κοσμικο  ημερολογιο Σαββατο 08/08

 

Όποιος διαβάζει συχνά το κοσμικό ημερολόγιο γνωρίζει ότι το σύμπαν κάθε τόσο σταματά να βομβαρδίζει την ανθρωπότητα και να τις προκαλεί διαφόρων ειδών τεστ και δυσκολίες τι οποίες επιτυγχάνει δια της παρουσίας δύσκολων πλανητικών -ουράνιων φαινομένων .

Σήμερα , καθώς και όλο το Σαββατοκύριακο θα είμαστε μάρτυρες ακριβώς αυτού του γεγονότος. Τώρα που η Σελήνη για τις επόμενες δύο ημέρες θα διέρχεται στο ζώδιο των ανεμοδαρμενων και πολύπλευρων Διδύμων , μπορείτε να πάρετε λίγο ελεύθερο χρόνο για εσάς και να ασχοληθείτε κυρίωςμε την ψυχαγωγία και το ρελάξ, να ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας χόμπι, καθώς και με κάθε είδους τέχνης και πνευματισμού.

zodia-taro-45

Οι απλές συζητήσεις είναι μέσα στην ατζέντα μας ενώ οτιδήποτε είναι επιβαρυμένο με πολλές λεπτομέρειες ή δύσκολο στην επίτευξη του είναι εκτός ορίων.

 

Αξιοποιήστε το χρόνο σας με το να πάτε με το σκύλο σας μια βόλτα στο πάρκο ή στην παραλία, ενώ οι λάτρεις και ιδίως οι συλλέκτες παλαιών βιβλίων και αντικειμένων , ας είναι σε επιφυλακή καθώς όλο και κάτι αρχαίο και σπάνιο πρόκειται να ξεπηδήσει στα ξαφνικά εκεί που θα περπατάνε αμέριμνοι.

zwdia-zvdia-taro-00

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Στο ουράνιο στερέωμα τα ηνία κρατεί ο Κόκκινος Πλανήτης ο οποίος στις 02.43 τα ξημερώματα θα κινηθεί προς το ζώδιο του Λέοντα όπου και θα παραμείνει ως τις 24 Σεπτεμβρίου.

 

Η πολεμική παρουσία του πλανήτη Άρη ακριβώς στο κέντρο του ζωδιακού μας κύκλου βοηθά τον Ερμή να πάρει την κατάλληλη ουράνια θέση (ο οποίος άφησε χθες το ζώδιο της Παρθένου) όπως το ίδιο θα πράξει και ο πλανήτης Δίας που θα αφησει το ζώδιο του Λέοντα για να μπει στο ζωδιο της της Παρθένου ,σε τρεις μερες. Αξιοποιήστε λοιπόν το καλό αυτό τον αριστο χρονισμο του ουρανού με το να περάσετε και εσείς όμορφα και να ψυχαγωγηθείτε έντονα με το να πάτε σε κάποιο μπαρ ή κάποιο πάρτι

zodia-zvdia-75