Αστρολογια Δεύτερο 15μερο Οκτωβρίου 2015

imerisies-provlepseis-triti-20-5-2014

Αστρολογια Δεύτερο 15μερο Οκτωβρίου 2015

 

αστρολογια : Δύο εβδομάδες που θα είναι γεμάτες από αστρολογικά φαινόμενα που θα ταλαιπωρήσουν τα περισσότερα ζωδια. Η αλλαγή του ζωδίου στις 24/10, και η κρίσιμη Πανσέληνος στις 27 στο ζωδιο του Ταύρου δίνουν μοιραία γεγονότα που θα έχουν την επήρεια τους για αρκετούς μήνες μπροστά… ίσως και μέσα στο νέο έτος 2016.

 

Αναλυτικά:

 

ζωδια –  Κριός: Θα δεχτείτε την έντονη πολιορκία του παρελθόντος. Όσο οι μέρες θα πλησιάζουν στην αλλαγή του ζωδίου από Ζυγό σε Σκορπιό… τόσο πιο έντονα θα ζείτε αυτά που σας προσφέρονται. Για τους ήδη σε δέσμευση, θα χρειαστεί να επιδείξουν μια περισσή υπομονή και ωριμότητα σε καθυστερήσεις που θα προκύψουν από τις 17/10 και ύστερα σε εδραιωμένα σχέδια γύρω από δεσμεύσεις- διαζύγια και οικονομικά θέματα.

zodia-taro-45

Ερωτική  Ημερομηνία: 20 Οκτωβρίου

Εύνοια με: Καρκίνος

 

ζωδια –  Ταύρος: Πολλαπλασιάζεται η γοητεία σας με την νέα σελήνη πάνω στο δυναμικό ζωδιο σας. Μην επικεντρωθείτε μόνο σε καινούργιες περιπέτειες που θα σας κατακλείσουν μέχρι τα τέλη του Οκτωβρίου. Μια προσοχή θα χρειαστεί παραπάνω μεταξύ στις 20-22/10 που για αυτούς που έχουν δεσμό, που πιθανές εντάσεις να προκύψουν από παρεξηγήσεις.

Ερωτική  Ημερομηνία: 19 Οκτωβρίου

Εύνοια με: Αιγόκερως

 

ζωδια –  Δίδυμοι: Ο ι ισορροπίες έχουν χαθεί και εσείς καλείστε να μην δώσετε συνέχεια σε θέματα που ενοχλούν την ψυχή σας. Για όσους έχουν μια σχέση που ακόμα δεν έχει βάλει τα πλαίσια και τα όρια της…από τι ς22/10 και ύστερα θα χρειαστεί μέσα από αναλυτικές συζητήσεις αυτό να γίνει. Η ανταμοιβή θα έρθει και θα σας δικαιώσει με συναισθηματικούς δεσμούς που θα  αντέξουν στον χρόνο.

Ερωτική  Ημερομηνία: 25 Οκτωβρίου

Εύνοια με: Παρθένος

 

ζωδια –  Καρκίνος: Μια περίοδος που θα είναι γεμάτη από αντιδράσεις – εκρήξεις και απαιτήσεις. Τελικά όμως θα τα καταφέρετε να ισορροπήσετε τα πάντα με την αβρότητα που σας διακρίνει. Οι δεσμευμένοι ίσως να αποφασίσουν μια εκδρομή για να ανανεωθούν και οι ελεύθεροι θα τολμήσουν να πλησιάσουν περισσότερο τον άτομο που τους έχει γοητεύσει.

Ερωτική  Ημερομηνία:30 Οκτωβρίου

Εύνοια με:  Σκορπιός

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια –  Λέων: Εκτός από τα συνηθισμένα σας ξεσπάσματα, οι μέρες γύρω στις 24/25 Οκτωβρίου πιθανόν να σας φορτώσουν και με ερωτική απογοήτευση για την αποτυχημένη έκβαση σχέσης που τόσο πολύ επιθυμούσατε να εξελίξετε. Αν έτσι πρέπει να γίνει τότε μην  πιέσετε παραπάνω. Για αυτούς που έχουν μείνει μόνοι, πιθανόν να δεχτούν προτάσεις για κάτι περισσότερο από τον  εργασιακό τους χώρο.

Ερωτική  Ημερομηνία: 29 Οκτωβρίου

Εύνοια με: Ζυγός

 

ζωδια –  Παρθένος: Δοκιμάζονται οι αντοχές σας και στα όρια τους. Όλη η ασυνεννοησία που υπάρχει έχει εγκατασταθεί στον ζωδιακό σας οίκο, με αποτέλεσμα οι απομακρύνσεις μέσα από  λεκτικές συγκρούσεις να είναι γεγονός. Μην κάνετε κάποια λαθεμένη κίνηση μέχρι τις 25 του Οκτωβρίου. Αφήστε τις μέρες να κυλήσουν και μετά συζητήστε ειλικρινά και με προτάσεις.

Ερωτική  Ημερομηνία: 31 Οκτωβρίου

Εύνοια με: Τοξότης

 

ζωδια –  Ζυγός: Είσαστε μέσα στον ζωδιακός ας οίκο και με πλανήτες να δίνουν όψεις που θα σας βοηθήσουν σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητας σας. Τα συναισθήματα μεταξύ των ζευγαριών θα γίνουν πιο βαθιά και αποφάσεις ζωής θα παρθούν για το τέλος του έτους. Οι χωρισμένοι θα μπορέσουν να έρθουν σε επικοινωνίες με σκοπό την επανασύνδεση.

Ερωτική  Ημερομηνία: 24 Οκτωβρίου

Εύνοια με: Κριός

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια –  Σκορπιός: Οι ευκαιρίες και η τύχη είναι μπροστά σας και αυτό θα ενισχύσει και τον αισθηματικό σας τομέα, που έχει χαλαρώσει πολύ τους τελευταίους μήνες,  Σαφώς και από τις 23/10 όλα θα στρωθούν με ευκολία στους δρόμους σας…και ακόμη πολύ περισσότερο για τους ελεύθερους, που επιτέλους θα ψάξουν για κάτι ποιοτικό και ταιριαστό στα δεδομένα τους.

Ερωτική  Ημερομηνία: 23 Οκτωβρίου

Εύνοια με:  Ταύρος

 

ζωδια –  Τοξότης: Σίγουρα είστε κουρασμένοι με τις αλλαγές και τις αναταράξεις του τελευταίου χρονικού διαστήματος αλλά στο τώρα και μέχρι τις 28/10 όλα θα τροποποιηθούν προς το καλύτερο. Όσοι έχουν παγώσει τις σχέσεις του λόγω τρίτων προσώπων, θα πάρουν τις αποφάσεις για τερματισμό των ‘ περιπετειών’ και συνέχιση με την κανονική τους σχέση ή γάμο. Μια προσοχή μόνο στις 20/10 που η όψη της Αφροδίτης πάνω σας βοηθάει σε ….ένοχες αποκαλύψεις.

Ερωτική  Ημερομηνία: 20 Οκτωβρίου

Εύνοια με:  Λέων

 

ζωδια –  Αιγόκερως: Προς το παρόν δηλώνετε ότι είστε καλά μέσα στον ερωτικό σας δεσμό ή γάμο. Αυτό θα ενισχυθεί πολύ περισσότερο μετά τις 21/10 που πολλοί εξωτερικοί πλανήτες θα σας αποδώσουν εύνοια και καλοτυχία. Πάντως μέχρι τα τέλη του έτους πολλοί γάμοι και επανασυνδέσεις θα προκύψουν στο  ζωδιο σας. Για τους ελάχιστους μοναχικούς Αιγόκερους…θα υπάρξει τύχη για νέα γνωριμία από τις αρχές του νέου μήνα.

Ερωτική  Ημερομηνία: 26 Οκτωβρίου

Εύνοια με: Ιχθείς

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια –  Υδροχόος: Έχετε οργανωθεί και ξέρετε τι ζητάτε πια από τον ερωτικό σας δεσμό. Έχετε αξιοποιήσει κατάλληλα τον χρόνο που έχετε περάσει μαζί και στο τώρα μπορείτε να μιλήσετε και πιο σοβαρά. Ενεργοποιημένοι και οι αδέσμευτοι που μέσα από την κοινωνική και φιλική τους κινητικότητα, θα καταφέρουν να έχουν επαφές με άτομα που θα τους μαγνητίσουν το δύσκολο ενδιαφέρον.

Ερωτική  Ημερομηνία: 21 Οκτωβρίου

Εύνοια με:  Καρκίνος

 

ζωδια –  Ιχθείς : Παραμένετε και το προσεχές διάστημα θετικοί και αισιόδοξοι παντού και με τους πάντες. Αυτό συμπεριλαμβάνει και το αγαπημένος ας ταίρι που έχει ήδη έρθει πολύ πιο κοντά σας. Η συνταγή που ακολουθείτε είναι πετυχημένη και μην σκεφτείτε να την αλλάξετε.  Η συναισθηματική στενότητα που αισθάνονται οι μοναχικοί Ιχθύες, δυστυχώς θα συνεχιστεί και για αυτόν τον μήνα, Υπομονή.

Ερωτική  Ημερομηνία: 27 Οκτωβρίου

Εύνοια με:  Ζυγός