Αστρολογια Οκτωβριος 2015

erwtikes-provlepseis-zwdia-tetarti-3-6

Αστρολογια Οκτωβριος 2015

Για όλα τα ζώδια ο μήνας του Οκτωβρίου 2015 θεωρείται γενικά ένας ήσυχος μήνας.

Αυτό οφείλεται κυρίως στην σχετική σταθερότητα του υπόβαθρου της ενέργειας στο Σύμπαν, γεγονός που δεν είναι χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης περιόδου του έτους όμως.

Συνήθως οι αρνητικές ενέργειες εκπορεύονται προς τη Γη την εποχή του Φθινοπώρου με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της Γης να βιώνουν έντονο πόνο – κάτι που όμως φέτος δεν θα συμβεί μιας και ο φετινός Οκτώβρης αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα αυτόν τελικά.

zodia-taro-45

Η επιρροή του πλανήτη Άρη θα είναι υπερβολικά έντονη καθ’όλη τη διάρκεια του μηνός και παραδόξως ιδιαίτερα θετική επίσης. Ο κόκκινος πλανήτης θα βάλει τα δυνατά του να μας τροφοδοτήσει με δυνατές εκπορεύσεις θετικών αποτελεσμάτων, απέναντι στις οποίες τα περισσότερα ουράνια γεγονότα και σχηματισμοί δεν έχουν ούτε μία ελπίδα αντίστασης.

Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

zodia Διαβαστε εδω : ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016

Όμως ο ουράνιος πλανητικό πολεμιστής Άρης δεν θα είναι μόνος σε αυτή την μάχη που δίνει για να βοηθήσει τα παιδιά του ζωδιακού Κύκλου. Ο πλανήτης Αφροδίτη η κατ’ ουσία αντίπαλος του Άρη, βρίσκεται αυτή τη φορά στο πλευρό μας. Μία καταπληκτική σύμπτωση – ιδίως αν σκεφτεί κανείς ότι οι δυο αυτοί πλανήτες είναι εξ΄αρχής αντίπαλοι πλανήτες και κανονικά μεταξύ τους δεν μπορούμε να έχουμε καμία θετική έκβαση φυσιολογικά.

zodia-astra-tarot

 

Στην πραγματικότητα όμως τον μήνα αυτό ο Άρης και η Αφροδίτη δεν θα έχουν μεταξύ τους αλληλεπιδράσεις καθώς ο κάθε ένας πλανήτης πρόκειται να ασχοληθεί με εκ διαμέτρου αντιθετικά πράγματα που αφορούν την ανθρωπότητα , και έτσι ο καθένας θα ασχολείται με την δική του συμπαντική μεριά.

Σε γενικές γραμμές ίσως κάποιος να μπορούσε να αναφέρει σε αυτό το σημείο και τις επιρροές που θα δεχθούμε από τους σχηματισμούς μεταξύ της Σελήνης και του Ουρανού, που όμως δεν είναι τόσο πολύ σημαντικές ενεργειακά μιλώντας και οι οποίες αφορούν μόνο ένα τμήμα της καθημερινής ζωής μας και όχι την ολότητα της στην ουσία τους.

 

zwdia
Φυσικά εννοείται πως κατά τη διάρκεια του Οκτώβρη, θα υπάρχουν και κάποια ουράνια γεγονότα που στόχο θα έχουν να μην επιτρέψουν την ανάπτυξη μας καθώς και να φέρουν δυσκολίες στον τομέα εκπλήρωσης και υλοποίησης των έργων τους. Μεταξύ αυτών ο κυριότερος εχθρός μας θα είναι ο πλανήτης Κρόνος – Ο Αυτοκράτορας των γήινων και συμπαντικών ποταμών του χρόνου-. Ο Κρόνος θα επικεντρωθεί στον τομέα των αισθημάτων -συναισθημάτων και ως εκ τούτου , άτομα τα οποία διακατέχονται από μια πιο ασταθή ψυχοσύνθεση θα περάσουν αρκετές δύσκολες και επίπονες στιγμές όλο το μήνα.

Γενικότερα, όλοι όσοι είναι επιρρεπείς σε νευρικά ξεσπάσματα και σε άλλες εμφανείς επιδείξεις περιπάθειας , θα βρεθούν στη πιο δυσμενή θέση όλων μας, αφού πιθανά αποτελέσματα θα είναι είτε να χωρίσουν από την σχέση τους είτε να απολυθούν από την δουλειά τους. Αυτό σημαίνει λοιπόν πως κάποιοι θα χρειαστεί να μάθουν να ελέγχουν εκατό τοις εκατό τα συναισθήματα τους και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

zwdia

 

Εκτός του πλανήτη Κρόνου και ο πλανήτης Ποσειδώνας θα είναι εχθρικός απέναντι μας. Το τελικό μας αποτέλεσμα εδώ είναι ότι τον Οκτώβριο αυτό θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα αρκετά δυναμικό ντουέτο πλανητών που δρουν εναντίον μας, ικανό να φέρει καποιες δυσκολίες στις ζωές όλων των ατόμων που ανήκουν σε κάθε ένα ζώδιο ξεχωριστά του ζωδιακού κύκλου – χωρίς εξαιρέσεις λοιπόν- δίχως όμως αυτό να φανερώνει πως εν τέλει θα έχουν τη δύναμη να επιφέρουν το χειρότερο σενάριο.

Δηλαδή ναι μεν αν δεν προσέξουμε και δεν ακολουθήσουμε τις οδηγίες που το Σύμπαν μας δίνει κάθε ώρα και στιγμή και δεν υπακούσουμε στις εντολές που έρχονται από τον ουρανό μπορεί και να βρεθούμε στριμωγμένοι όμως αν κάνουμε ότι μας προλέγει το Σύμπαν και προσπαθήσουμε αρκετά και μόνοι μας , τότε θα καταφέρουμε να νικήσουμε αυτούς τους δυο δυνατούς εχθρούς αφού από μόνοι τους δίχως της δική μας αμέλεια δεν έχουν ούτε ξεχωριστά ούτε και μαζί τη δύναμη να καταστρέψουν την ζωή και το μέλλον του καθένα μας ξεχωριστά .

Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

zodia Διαβαστε εδω : ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016