Αστρολογια Πανσεληνος 05/10 – Η Ωρα της Αληθειας

zwdia-ermis-karkinos

Αστρολογια Πανσέληνος στον Κριό, 5 Οκτωβρίου, 2017

Ο Ήλιος και η Σελήνη θα βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση μεταξύ του Κριού και του Ζυγού: ο άξονας της σχέσης. Αυτή η πανσέληνος προτείνει πραγματική διαμάχη. Ο Ζυγός, ο προστάτης της ειρήνης, χορεύει με τον γεμάτο εγωισμό Κριό, τον πολεμιστή. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις: φέρουν αμοιβαίο σεβασμό;

Η υγεία των συνεργασιών σας είναι άμεση αντανάκλαση της προσωπικής σας υγείας; Δεν δουλεύουμε μόνο πάνω στις προσωπικές σχέσεις, αλλά στην ενοποίηση ολόκληρης της ανθρωπότητας.

zodia-taro-45

 

Για να γίνω ξεκάθαρος: ο Ζυγός κερδίζει πάντα. Ο θεός της Αλήθειας και της Δικαιοσύνης είναι ένα παντοδύναμο πλάσμα με αψεγάδιαστο ιστορικό επιδόσεων. Αν παγιδεύσετε τον εαυτό σας σε τοξικές σχέσεις αυτή την περίοδο, το αποτέλεσμα θα είναι να πρέπει να κάνετε σοβαρή συναισθηματική δουλειά κατά τη διάρκεια της επερχόμενης σεζόν του Σκορπιού.

Αλλά ακόμα κι αν αγνοήσουμε τη διαίσθησή μας, οι συγκρούσεις που θα συναντήσουμε θα μας στρέψουν βίαια προς την κατεύθυνση που πρέπει να προχωρήσουμε. Είναι ωμό, είναι ρεαλιστικό.

Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί με το ποιος. Κινηθείτε αργά, αλλά μην σκέφτεστε υπερβολικά, δεν είναι πολύπλοκο. Ξέρετε ήδη τι θα επιλέξετε. Η διορατικότητα είναι εκεί, πλήρως παραγωγική.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Καμία εκδήλωση δεν θα είναι ήσυχη σε αυτή την Πανσέληνο. Ο Κριός κυβερνά το κεφάλι, το μυαλό, τα μάτια, το πρόσωπο και τους μύες στο σώμα, όπως επίσης και την κυκλοφορία του αίματος. Επίθετα, όπως θερμόαιμος, έρχονται απευθείας από το αρχέτυπο του Κριού. Σε αυτή την Πανσέληνο αυτό ακριβώς είναι που πρέπει να αποφύγουμε: τη θερμόαιμη συμπεριφορά που πηγάζει από το κρανίο, τα μάτια που καίνε στις κόγχες τους, και μια φλογερή γλώσσα που καψαλίζει τις καρδιές αυτών που διασχίζουν το μονοπάτι του διαβόλου.

Το κριάρι είναι απρόσεχτο, θυμωμένο, ανυπόμονο, ανήσυχο. Τίποτα δεν έρχεται αρκετά γρήγορα ή αρκετά σύντομα κατ’ αυτό. Ο θυμός του μπορεί να είναι ασυγκράτητος. Φωνές, ουρλιαχτά, τσακωμοί, κατηγορίες στους άλλους με παιδικό τρόπο: όλα αυτά είναι πολύ πιθανά. Κρατήστε την ψυχραιμία σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Το κάρμα μας εξαρτάται από το τι και το πόσο καλά έχουμε μάθει. Το κάρμα μας εξαρτάται από την αγάπη για τον εαυτό μας. Αν δεν έχετε γύρω σας τους κατάλληλους ανθρώπους και συντρόφους, θα το καταλάβετε αμέσως. Αν έχετε μπλεχτεί σε μια κοινότητα ή μια κοινωνική κατάσταση που γρυλίζει από φόβο και μίσος, φύγετε τώρα.

Βρείτε τους σωστούς ανθρώπους να σας βοηθήσουν να περάσετε από την κόλαση. Ακουμπήστε την ψυχή σας σε ηγέτες και συμμάχους που χρησιμοποιούν όλο τους το μυαλό. Έπειτα, σαν νέο αστέρι στον ουρανό, σαν φτερά πεταλούδας που ξετυλίγονται, ανοιχτείτε σαν να έχετε μόλις ανακαλύψει το σώμα σας. Η πραγματική μαγεία του Κριού είναι η αναγέννηση, η αρχέγονη φωτιά. Οι μύες ζορίζονται καθώς παραπατάμε, νεογέννητα που εκτοξεύονται από το βραχώδες ρινγκ στην ψηλότερη κορυφή. Σηκωθείτε από όλες τις κατευθύνσεις!

Διαβαστε τις Ετησιες προβλεψεις 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera