Αστρολογια προβλεψεις 06/10 Παρασκευή

zodia-9874

Αστρολογια προβλεψεις 06/10 Παρασκευή

Την Παρασκευή θα υπάρξουν δυσκολίες ή απογοητεύσεις στη σχέση σας με έναν άνδρα. Μπορεί να έχετε πάρει μια υπόσχεση ή να χρειάζεστε βοήθεια. Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι δυσμενής για κάποιο δικαστήριο ή για αγωγές.

Η λύση που θα δώσει ένα άτομο στην οικογένεια σας (πιθανότατα άνδρας) ή κάτι που θα κάνει, μπορεί να σας κάνει να λυπηθείτε ή να απογοητευτείτε.

 

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η μέρα θα είναι δυναμική λόγω περισσότερων επαφών μέσω διαδικτύου ή συναντήσεων με συγγενείς, φίλους, συνεργάτες και τα λοιπά. Μπορεί να λάβετε μια πρόσκληση για κάποια γιορτή, ή κάποια πολιτιστική ή δημόσια εκδήλωση. Σήμερα θα χαρείτε λόγω ενός ραντεβού ή μιας επαφής με ένα καινούργιο άτομο.

zodia-taro-45

Διαβαστε το Μεγαλο  Ωροσκοπιο Πανσεληνος Οκτωβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα επικεντρώσετε την προσοχή σας σε μεγάλο βαθμό σε διάφορες οικονομικές ενέργειες, συνομιλίες και δεσμεύσεις. Θα προσπαθήσετε να επιλύσετε διάφορα προβλήματα ή να χαλαρώσετε την ένταση στη σχέση σας με τους συγγενείς και τους συναδέλφους σας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου θα έχετε μια ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη μέρα με νέες ή απροσδόκητες ευκαιρίες. Σήμερα, οι ιδέες σας από το παρελθόν μπορούν να εξελιχθούν. Είναι πιθανό να λάβετε χρήματα ή μικρά κέρδη που δεν θα τα περιμένετε. Σήμερα θα πραγματοποιήσετε πολλά από τα σχέδιά σας.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, σήμερα θα υπάρξει μια χαρούμενη περίσταση με τη μορφή ενός απροσδόκητου αποκτήματος, εγγράφου ή προσφοράς. Η μέρα προοιωνίζεται ευνοϊκά γεγονότα που σχετίζονται με την οικογένεια, την κατοικία, την ιδιοκτησία και άλλα. Μπορεί να ακούσετε κάποια δυσάρεστα νέα για ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα. Σε γενικές γραμμές, θα έχετε περισσότερες δεσμεύσεις στο σπίτι και στην οικογένειά σας παρά στη δουλειά σας.

Διαβαστε το Μεγαλο  Ωροσκοπιο Πανσεληνος Οκτωβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις