Αστρολογια προβλεψεις 09/10 Δευτέρα

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-18-25-5

Αστρολογια προβλεψεις 09/10 Δευτέρα

Τη Δευτέρα, θα κάνετε συγκεκριμένα σχέδια για την εβδομάδα που μπαίνει, η εφαρμογή των οποίων θα είναι σημαντική για την εξέλιξή σας στο εγγύς μέλλον. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με άτομα που θα συναντήσετε σήμερα. Αντέξτε αυτές τις συγκρούσεις και τις διαφωνίες μόνο στη συνείδησή σας.

Σήμερα μπορεί να έχετε σημαντικές επαφές για σας με άτομα από κοντά και μακριά. Θα εκπλαγείτε από κάποια νέα, μια ανακάλυψη ή κάποιο γεγονός διεθνούς επιπέδου.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, μπορείτε τώρα να εμπλακείτε σε διάφορες υποθέσεις που σχετίζονται με ένα αγόρι ή έναν άντρα με τον οποίο δεν ζείτε (συγγενής, φίλος, γείτονάς και τα λοιπά). Θα υπάρξουν πιθανά μικρά ζητήματα υγείας που θα σας δείξουν ότι θα πρέπει να ξεκουράζεστε περισσότερο. Αν προκύψει σήμερα κάποιο πρόβλημα υγείας, θα απαιτήσει περισσότερη φροντίδα. Οι άντρες των τριών αυτών ζωδίων μπορούν να περιμένουν επιπλέον ή απρόσμενα χρήματα.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω η μέρα σας υπενθυμίζει ενδιαφέρουσες επαφές. Σήμερα μπορεί να δημιουργήσετε μια νέα σχέση με ένα άτομο που θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας τους προσεχείς μήνες.
Η μέρα θα είναι οικονομικά ευεργετική. Εάν έχετε μια κόρη ή μια εγγονή, θα κάνετε κάτι συγκεκριμένο γι’ αυτήν σήμερα. Αποφύγετε οποιεσδήποτε οικονομικές συναλλαγές με αγνώστους. Αν πρέπει να κάνετε κάτι τέτοιο, προσέξτε να υπάρχει κάποιου είδους ασφάλειας, εξασφάλισης.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα είναι μια καλή μέρα για ρομαντικά ραντεβού, αλληλογραφία, ανταλλαγή μηνυμάτων και άλλα. Προσέξτε, ωστόσο, ποιος είναι ειλικρινής μαζί σας και μην δέχεστε αφελώς καμία πληροφορία ή πρόταση. Η μέρα μπορεί να σας ικανοποιήσει με ερωτικές εμπειρίες, αλλά μπορεί επίσης να σας απογοητεύσει (αν έχετε πολύ υψηλές προσδοκίες). Σήμερα θα περάσετε περισσότερο χρόνο χρησιμοποιώντας διάφορα μέσα επικοινωνίας.

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα μην ανησυχήσετε για την επίλυση πολλών προβλημάτων. Όποτε είναι δυνατόν, αναβάλλετε τα για μια πιο ευνοϊκή στιγμή. Οι διαφορετικές περιστάσεις μπορούν να καταστήσουν τις προσπάθειές σας ανεπιτυχείς ή να προκύψει ένα πρόσθετο πρόβλημα. Σήμερα, μπορεί να ανησυχήσετε για μια απόφαση, ενέργεια ή γεγονός που σχετίζεται με μια γυναίκα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia