Αστρολογια προβλεψεις 10/10 Τρίτη

erwtikes-provlepseis-deytera-12-5

Αστρολογια προβλεψεις 10/10 Τρίτη

Την Τρίτη θα έχετε την ευκαιρία να επιλύσετε έστω ένα από τα προβλήματα σας και να βελτιώσετε τις προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις σας. Μπορεί να προκύψει εύκολα μια ένταση που σχετίζεται με κάποιο παιδί εξαιτίας αδικαιολόγητων επιθυμιών.

Οι συγκρούσεις σήμερα μπορούν εύκολα να ξεφύγουν από τον έλεγχο και να πάνε προς λάθος κατεύθυνση. Να περιμένετε ενδιαφέροντα νέα που θα σχετίζονται με μια γυναίκα.

 

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η μέρα θα είναι επωφελής για πνευματική ή δημιουργική εργασία. Χρησιμοποιήστε σήμερα τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να αναπτύξετε τις επαγγελματικές ή επιχειρηματικές σας ιδέες. Σήμερα, οι ενέργειες ή οι προσδοκίες σας που θα σχετίζονται με τα χρήματα θα έχουν θετική εξέλιξη. Οι γυναίκες μπορούν να δοκιμάσουν την τύχη τους με κάποιο λαχείο αλλά καλό θα ήταν να μην πιέσετε την τύχη σας.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα μπορεί να έχετε επιτυχίες, να κατακτήσετε μια συγκεκριμένη θέση σε κάποιον σημαντικό τομέα της ζωής σας. Η σημερινή θα είναι μια καλή ημέρα για αλλαγές και σημαντικές αποφάσεις. Σήμερα να περιμένετε ένα χαρούμενο γεγονός που θα σχετίζεται με κάποιον άντρα. Οι άντρες των τριών αυτών ζωδίων θα έχουν την ευκαιρία να χαρούν ή να ικανοποιηθούν για κάτι. Μην χαραμίσετε μια τόσο επιτυχημένη μέρα για σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Δίδυμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, θα επικεντρώσετε την προσοχή σας κυρίως στα άτομα που σας έχουν προκαλέσει πρόσφατα πρόβλημα. Μπορεί να έχει να κάνει με εχθρικές εκδηλώσεις, κάποια εχθρική στάση απέναντί ​​σας ή άλλες εντάσεις. Είναι πιθανό κάποιος να επισκεφθεί το σπίτι σας, πράγμα που δεν θα σας ευχαριστήσει πολύ.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η μέρα μπορεί να φέρει διάφορα συναισθήματα που θα σχετίζονται με κάποιο ταξίδι. Θα εξετάσετε τις πράξεις σας που σχετίζονται με τα χρήματα ή τις οικονομικές δραστηριότητες που αναμένονται μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας. Είναι πιθανόν να προκύψουν προβλήματα στο σπίτι σας ή προβλήματα σχετικά με τον εξοπλισμό στο περιβάλλον εργασίας σας. Οι γυναίκες των τριών αυτών ζωδίων δεν θα είναι σε θέση να εκπληρώσουν τα σχέδιά τους για σήμερα, επειδή για κάποια πράγματα δεν έχει έρθει ακόμη η ώρα τους.