Αστρολογια προβλεψεις 11/10 Τετάρτη

Αστρολογια προβλεψεις 11/10 Τετάρτη

Την Τετάρτη να περιμένετε το απροσδόκητο. Θα βιώσετε διάφορες εκπλήξεις, τόσο λόγω των πράξεων των ατόμων γύρω σας όσο και από την εξέλιξη ορισμένων γεγονότων. Θα είναι μια σημαντική μέρα για τις γυναίκες οι οποίες θα κληθούν να πάρουν δύσκολες αποφάσεις ή να πραγματοποιήσουν σημαντικά σχέδια και ιδέες.

Η σημερινή θα είναι μια καλή ημέρα για το σπίτι σας και για τις οικογενειακές σας υποθέσεις.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε με τα οικιακά προβλήματα και τα ζητήματα που σχετίζονται με την περιουσία σας. Σήμερα, μπορεί να εμπλακείτε κατά κάποιο τρόπο στην εκπαίδευση ή την επαγγελματική εξέλιξη ενός παιδιού . Η μέρα ευνοεί ειδικές σχέσεις με κόρες ή εγγονές.

zodia-taro-45

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο για τον Δια στο ζωδιο του Σκορπιου αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα το κεντρικό θέμα συζήτησης θα είναι τα ζητήματα που σχετίζονται με τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό. Θα υπάρξουν συζητήσεις, λήψεις αποφάσεων ή συγκεκριμένες ενέργειες. Σε γενικές γραμμές, θα έχετε θετικές προσδοκίες. Στον ερωτικό τομέα όμως καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να είστε ρεαλιστές. Αποφύγετε να έχετε υψηλές προσδοκίες σε ότι αφορά μια σχέση που είναι ιδιαίτερα προβληματική. Θα προκύψει κάποιο καινούργιο ραντεβού αλλά με αργούς ρυθμούς.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, έχετε μπροστά σας μια ημέρα κατά την οποία μια είδηση, μια πρόσκληση ή μια πρόταση θα σας προκαλέσει δυνατότερα συναισθήματα. Σήμερα, μπορεί να συζητηθεί μια αλλαγή που θα αφορά ένα ταξίδι. Η σημερινή ημέρα φέρνει ενδιαφέρουσες εμπειρίες με φίλους ή κάποιο καινούργιο ραντεβού με άτομα από κοντά και μακριά.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων σήμερα έχετε μπροστά σας μια παραγωγική ημέρα γεμάτη ευκαιρίες για την υλοποίηση συγκεκριμένων σχεδίων. Θα υπάρξουν συναντήσεις και επαφές με άτομα που θα ασχοληθούν με τα προβλήματα σας. Σήμερα, θα ανησυχήσετε για νέα που θα σχετίζονται με τους άντρες. Σε γενικές γραμμές θα λυπηθείτε με νέα που θα αφορούν άτομα που γνωρίζετε.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο για τον Δια στο ζωδιο του Σκορπιου αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις