Αστρολογια 02-08/10 Υποσχέσεις με Αποδείξεις!

erwtikes-provlepseis-zodia-triti-3-6

Αστρολογια ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 

Αντιφάσεις, παράδοξα και πολωτικές ακρότητες. Νιώθετε το κεφάλι σας να γυρίζει σαν σβούρα ή όχι ακόμη; Από την είσοδο του αχαλίνωτου Δία στον Ζυγό στις 9 Σεπτεμβρίου 2016, η ζωή απέκτησε μια νότα απρόσμενων δρώμενων!

Είναι δυνατόν να είναι οι άνθρωποι τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους; Είναι δυνατόν να έχει ο καθένας τόσο διαφορετική οπτική για τον κόσμο;

zodia-taro-45

 

Ο Ζυγός απεικονίζεται συνήθως με μια ζυγαριά, κάτι που παραπέμπει στην εξισορρόπηση (ή όχι…) των διαφορών που υφίστανται σε όλα τα επίπεδα, σε μια προσπάθεια να επικρατήσει η ισονομία.

Με τον μεγεθυντικό Δία στους κόλπους του – να διογκώνει τα πάντα κατά χίλια τοις εκατό – δεν αποτελεί έκπληξη που οι αποκλίσεις είχαν τόσο αιχμηρή έκφραση! Παράλληλα, παρατηρήθηκαν και εξαιρετικές επιτυχίες σε ατομικό επίπεδο με τη διαμονή του δυναμικού πλανήτη στον Ζυγό, το ζώδιο της γαλήνης και της αρμονίας και της δικαιοσύνης.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αρχίστε όλοι την αντίστροφη μέτρηση: έχουν απομείνει μόνο 8 μέρες ακόμη για να ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος. Την επόμενη Τρίτη στις 10 Οκτωβρίου, ο Δίας θα περάσει στον Σκορπιό και θα ρίξει όλους τους προβολείς του πάνω και βαθιά μέσα στα μυστικά που είχαν μείνει καλά κρυμμένα ως τώρα κάτω από το χαλί! Μάλιστα, το περιβάλλον θα αρχίσει να αποκτά άλλο ενδιαφέρον!

Αν φέρετε βαρέως κάτι μέσα σας, ίσως να θελήσετε τώρα να το αποκαλύψετε. Τουλάχιστον μπορείτε να εκθέσετε τη δική σας πτυχή των γεγονότων, αντί να ξεσκεπαστούν αναπάντεχα. Μήπως θέλετε να τείνετε κάπου έναν κλάδο ελαίας; Κάντε την κίνησή σας μέσα σε αυτή την εβδομάδα. Να έχετε υπόψιν σας ότι ο ουράνιος τζογαδόρος ωθεί τους πάντες να κάνουν τολμηρές κινήσεις και όσο αφορά τον έρωτα. Όσο ο Δίας περιδιαβαίνει στον Ζυγό, τα θέματα της αγάπης φωτίζονται από τις αίσιες ακτίνες του. Αν έχετε ερωτήματα ή προτάσεις να θέσετε – του τύπου «θα με παντρευτείς;», «θες να συζήσουμε;», «να δοκιμάσουμε αυτή τη συνεργασία;»- αυτή είναι η ιδανική εβδομάδα να δράσετε!

zodia-zvdia-oroskopio-11

Αυτός ο φανταχτερός κύκλος του Δία είναι πιθανό να αλλοίωσε κάπως με τη λάμψη του τον τρόπο που βλέπετε τους άλλους. Μήπως εμπλακήκατε σε μια ρομαντική περιπέτεια, για να ανακαλύψετε στην πορεία ότι δεν είχε καμία σχέση με αυτό που φανταστήκατε; Φροντίστε να απομακρυνθείτε γρήγορα! Ο Δίας στον Ζυγό έχει τη δυναμική να σας απελευθερώσει από μίζερες συμπράξεις κάθε είδους. Είναι καλύτερο να κάνετε την έξοδό σας πριν περάσει στον Σκορπιό, που είναι το ζώδιο της κτητικότητας και των εμμονικών δεσμών.

Η Πανσέληνος που θα σχηματιστεί την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στον αυτόνομο Κριό, θα στηρίξει κάθε τέτοια διακήρυξη της ελευθερίας σας. Φυσικά δεν είναι απαραίτητο να προσλάβει αυτή την έκταση, μπορείτε απλά να απαιτήσετε για τον εαυτό σας περισσότερη αυτονομία, περισσότερο χώρο.

Ορμήστε τώρα σε ένα εγχείρημα που σας παθιάζει, είτε προχωρήστε στην παρουσίαση αυτού που προετοιμάζετε από την αντίστοιχη Νέα Σελήνη στις 27 Μαρτίου. Το «να είστε αληθινοί προς τον εαυτό σας»

θα είναι η αρχή αυτής της Πανσελήνου! Βγείτε από δραστηριότητες που δεν αγγίζουν την ψυχή σας και πείτε ένα ηχηρό «ναι!» σε όσα αναζωπυρώνουν το πνεύμα σας. Μήπως έχετε να προωθήσετε κάτι εξαιρετικό; Αφήστε στην άκρη τη μετριοπάθεια, κάντε το έντονα και με στόμφο! Φυσικά ο ανταγωνισμός θα είναι εντατικός, γιατί η ενέργεια του Κριού απαιτεί νικητές. Προσέξτε να μην ξεπεράσετε τα όρια και φτάσετε σε αιμοσταγείς διεκδικήσεις.

Η Αφροδίτη της αρμονίας θα είναι επίσης παρούσα όλη αυτή την εβδομάδα από την αξιοπρεπή Παρθένο, για να σας βοηθήσει να παίξετε τίμια. Την Τρίτη 3 Οκτωβρίου θα σχηματίσει ένα σχετικά σπάνιο τρίγωνο ροής 120 μοιρών, με τον μυστικοπαθή Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω – τον προστάτη και χορηγό του ζωδιακού κύκλου.

zwdia

Επιστρατεύστε τη γοητεία σας, αρκεί να μην ξεπεράσετε το όριο της ακεραιότητάς σας! Υπό αυτή την αίσια και αποδοτική όψη θα είναι αρκετά εύκολο να έχετε θετική απάντηση σχεδόν για τα πάντα, όπως και να δώσετε θετικές απαντήσεις σε ελκυστικές προσφορές εξίσου εύκολα… Προσέξτε να μην σας αποπλανήσουν επιδέξιοι τσαρλατάνοι! Αν είστε εσείς αυτοί που θέτετε τις προσφορές, φροντίστε να τις στηρίξετε σε στοιχεία και γεγονότα.

Αυτή η μαγική ενεργειακή επιρροή θα έχει διάρκεια λίγων ημερών. Θα την ακολουθήσει την Κυριακή 8 Οκτωβρίου η πρόκληση που θα απευθύνει στην Αφροδίτη ο ελεγκτικός Κρόνος, να αποδείξει τα λεγόμενά της! Μπορείτε να στηρίξετε όσα ενθουσιώδη θέσατε; Αν ναι, προετοιμαστείτε για έναν απαράμιλλα επικερδή θρίαμβο τις μέρες που έπονται!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot