Αστρολογια 05-08/10 Ερωτικες Λυσεις

aris-sex-zwdia

Αστρολογια 05 Οκτωβρίου – Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη (στην Παρθένο)

Η διπλωματία και η αρμονία συνδυάζονται με τη δυναμική και τον ενθουσιασμό υπό αυτή την όψη. Θα εξαρτηθεί, εν μέρει, στο τι έχει μεγαλύτερη αξία για εσάς το πώς θα βιώσετε τα αποτελέσματα: η νίκη (Άρης) ή η λύση (Αφροδίτη).

Η μία πιθανότητα είναι να είστε σε θέση να διαπραγματευτείτε συμφωνίες με έναν δυναμικό τρόπο, άλλη πιθανότητα είναι να μπορείτε να αντιμετωπίσετε τους άλλους με ευγένεια και διπλωματία.

zodia-taro-45

 

Το θάρρος σας για δράση μπορεί είτε να μετριαστεί είτε να εμπλουτιστεί με αυξημένη ευαισθησία απέναντι στο πώς οι πράξεις σας μπορεί να επηρεάσουν τους άλλους.

Η ικανότητά σας να διαπραγματευτείτε μια διπλωματική λύση σε κάποιο πρόβλημα μπορεί να σαμποταριστεί από την ανυπομονησία, τον εκνευρισμό ή την υπερβολική αμεσότητα, διαφορετικά, η ίδια αυτή δυναμικότητα μπορεί να σας βοηθήσει να μην αφήσετε τα πράγματα να βαλτώσουν ή να εγχύσει μία δόση ενθουσιασμού στη συζήτηση.

Αν και οι επιδράσεις μπορεί να φαίνονται πολύ διαφορετικές στις ποικίλες καταστάσεις, τα καλύτερα αποτελέσματα πιθανότατα θα βγουν όταν θα χρησιμοποιήσετε τα καλύτερα και από τις δύο, αντίθετες ενέργειες.

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αστρολογια 08 Οκτωβρίου – Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο ( Παρθένο / Τοξότη)

Τα οικονομικά, οι σχέσεις, οι κοινωνικές επαφές ή / και οι απολαύσεις μπορεί να φαίνονται μπλοκαρισμένα ή να απαιτούν επιπλέον προσπάθεια τώρα. Η εκδήλωση των επιθυμιών σας ενδέχεται να απαιτούν πρόσθετη σκληρή δουλειά, αλλά αυτός ο αγώνας θα μπορούσε επίσης να σας φέρει πιο κοντά στους στόχους σας. Μπορεί να νιώθετε ότι υπάρχει ένας τεράστιος βράχος που κλείνει το δρόμο σας και σας κρατά πίσω από το να εκπληρώσετε τις επιθυμίες της καρδιάς σας.

Μπορεί να είναι απαραίτητο να αντιμετωπίσετε κάποια δύσκολη πτυχή της κατάστασή σας πριν να μπορέσετε να μάθετε πώς να προχωρήσετε. Αυτό το πρόβλημα πρέπει, τελικά, να λυθεί αντιμετωπίζοντας αυτό που είναι μη ρεαλιστικό, ανεφάρμοστο ή απλώς δεν είναι προς το συμφέρον σας. Αυτή μπορεί επίσης να είναι μια εποχή που φτάνετε σε ένα σταυροδρόμι και πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις, ή που οι συνθήκες να σας αναγκάσουν να αλλάξετε την κατεύθυνσή σας. Αυτή η διέλευση μπορεί να κάνει την επιλογή σας ξεκάθαρη, αν και μπορεί να μην είναι αυτή που ελπίζατε να είναι.

zwdia-fotia

Αστρολογια 08 Οκτωβρίου – Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή (στον Ζυγό)

Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης η αίσθηση του εαυτού και του σκοπού σας μπορεί να συγχωνευτεί με αυτά που σκέφτεστε, αντιλαμβάνεστε και λέτε. Από τη μία πλευρά, αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο για την εύκολη ροή των ιδεών και της επικοινωνίας μέσα από το μυαλό σας στον εξωτερικό κόσμο.

Μπορεί επίσης να αυξήσει την αντίληψη και την παρατήρηση του κόσμου, καθώς τα αρχειοθετείτε όλα σε μια εσωτερική βάση δεδομένων. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας λίγο σιωπηλό, καθώς μπορεί να είναι δύσκολο να διαχωρίσετε αρκετά την αίσθηση του εαυτού σας από τις αντιλήψεις και τις ιδέες σας για να βρει τις λέξεις να τις εκφράσετε επαρκώς.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Σε αυτή την περίπτωση, απλά παρατηρείστε και αφεθείτε στη ροή, οι λέξεις θα έρθουν αργότερα. Μπορεί επίσης να είναι μια εποχή που δεν είναι εύκολο να μείνετε αντικειμενικοί, ειδικά για τον εαυτό σας και πώς φέρετε τον εαυτό σας στον κόσμο γύρω σας. Είναι σαν να εκφράζεται αυτόματα ο εαυτός σας και να θέτει σε κίνηση τα πράγματα που σκέφτεται, αντιλαμβάνεται και θέλει να πει.

Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αισθάνεστε ότι η αίσθηση του εαυτού σας λάμπει αβίαστα, αλλά αν οι σκέψεις και οι αντιλήψεις σας είναι σε σύγκρουση με άλλα μέρη σας (π.χ. τα συναισθήματα, τις ανάγκες, την αντικειμενικότητα), τότε μπορεί να γίνει μια εποχή που ενεργείτε γρήγορα και με παρωπίδες. Προσπαθήστε να βρείτε την ισορροπία και την ειλικρίνεια του εαυτού σας πριν δράσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera