αστρολογια 06-07/02 Παρορμητικες αγαπες

erwtikes-provlepseis-deytera-9-6-14-zwdia

6 Φεβρουαρίου – Η Αφροδίτη συναντά τον Πλούτωνα

Ένταση στις στενές σχέσεις, ερωτικές και φιλικές, ενδέχεται να επιφέρει αυτή η συνάντηση, αλλά και μια επιτακτική ανάγκη να αποκτήσετε μεγαλύτερο έλεγχο σε ότι αφορά τα οικονομικά και τα περιουσιακά σας θέματα.

Την επίδραση αυτή αναμένεται να την συνειδητοποιήσετε με ισχυρές δυναμικές στη συναναστροφή σας με άλλα άτομα, όπου θα βρεθείτε να διαπραγματεύεστε την καλύτερη δυνατή ισορροπία δεδομένων προς όφελός σας.

Παράλληλα ενδέχεται να σας καταβάλλει εμμονή στη αναζήτηση πιο έντονων απολαύσεων αλλά και ομορφιάς, πιθανώς προσπαθώντας να αντισταθμίσετε μια περίοδο που νιώθετε χαμηλή αυτοεκτίμηση. Δεν αποκλείεται να σας προκύψει μια αξιόλογη ευκαιρία να θερμάνετε λίγο περισσότερο τη σχέση σας με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος.

zodia-taro-45

Θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε διαπραγματεύσεις με πολλούς για να στηρίξουν σε οικονομικό επίπεδο. Ίσως χρειαστεί να ψάξετε πολύ βαθύτερα προκειμένου να αποσπάσετε τις απαραίτητες οικονομικές πηγές, ακόμη και σε «κρυψώνες», είτε να φυλάξετε εσείς άδηλους πόρους προκειμένου να τους αποκρύψετε από άτομα που θα ήθελαν ένα καλό μερτικό από την πίτα σας.

Φροντίστε ωστόσο να διατηρήσετε την δέουσα ηθική σε αυτό το στάδιο, όσο αφορά τις όποιες κινήσεις επιλέξετε να κάνετε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

6 Φεβρουαρίου – Ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό

 

Διανύετε μια περίοδο που είστε ιδιαίτερα ανοικτοί σε αυθορμητισμούς, εκπλήξεις και ξαφνικές αναχωρήσεις! Η αίσθηση του χιούμορ και η διάθεση για διασκέδαση θα είναι σε υψηλά επίπεδα στη διάρκεια αυτής της αστρικής πορείας, όπως και η αποφασιστικότητα να πάψετε να ασχολείστε με ξεπερασμένες συνήθειες.

Είναι μια εξαιρετική χρονική στιγμή να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να πειραματιστείτε ακόμη και με τομείς που δεν είναι της ιδιοσυγκρασίας σας. Μάλιστα θα εκπλαγείτε από το πόσο εύκολο θα σας φανεί να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας, τόσο εύκολο που θα ήταν φρόνιμο να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην ξεπεράσετε τα ίδια σας τα όρια! Απλά φροντίστε να το απολαύσετε.

zodia-zvdia-oroskopio-11

 

Ίσως τώρα να νιώθετε ότι έχετε τόση ανάγκη να υπάρχει μια δόση αυθορμητισμού και απρόβλεπτου σε όλα, που να μην μπορέσετε να αποφύγετε να γίνεται ασύδοτοι και ανικανοποίητοι προς ο,τιδήποτε ομαλό στην καθημερινότητά σας. Να θυμάστε ότι όταν προσπαθείς να είσαι αυθόρμητος, χάνεται όλο το νόημα της διάθεσης! Κι αν έχετε μια αδηφάγα ανάγκη για κάτι νέο αλλά δεν βρίσκετε κάτι που να σας ικανοποιεί, αρχίστε να ψάχνετε βαθιά μέσα σας για να εντοπίσετε πλέον από πού πηγάζει αυτή η ανάγκη. Οι απαντήσεις μπορεί να σας εκπλήξουν.

 

ζωδια Σαββατοκυριακο 06-07/02 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 06-07/02 Β
7 Φεβρουαρίου – Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία

Αυτός είναι ένας συνδυασμός που μπορεί να σας κάνει ιδιαίτερα ομιλητικούς και γεμάτους φρέσκιες ιδέες προς όλους όσους σας περιβάλλουν. Η διαισθητική σας ικανότητα θα ξεχειλίσει από αισιοδοξία και αλλά και ουτοπικές πιθανότητες. Θα ήταν συνετό να καταγράψετε όλες τις ιδέες σας για πιθανή μελλοντική ανάγνωση, αφού προς το παρόν θα είστε σε φάση να διασκεδάσετε με τις προτάσεις σας και όχι να σταματήσετε τα πάντα για να τις υλοποιήσετε!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

 

Οι συναναστροφές σας αυτή την περίοδο θα είναι καλοπροαίρετες και με ανοικτό πνεύμα, αν και όλο αυτό μπορεί απλά να αδρανοποιεί την υπάρχουσα απαισιοδοξία σε ένα κομμάτι του εγκεφάλου σας.

Θα θελήσετε να μετέχετε σε πνευματικές ή φιλοσοφικές αναζητήσεις και να μπορέσετε να αντικρίσετε τον εαυτό σας ως κομμάτι ενός μεγαλύτερου συνόλου. Δεν αποκλείεται να δείτε ότι ακόμη και η τύχη σας χαμογελά περισσότερο τώρα, μιας και έχετε γίνει πιο δεκτικοί σε ευκαιρίες και πιθανότητες.

7 Φεβρουαρίου – Η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό

Αυτός είναι ένας συνδυασμός που ενδέχεται να σας κάνει επιρρεπείς σε παρορμητικές δαπάνες ή κάπως εκκεντρικούς στη διαχείριση των εσόδων σας. Όμως αυτό μπορεί να επιφέρει αστάθεια ή ανισορροπία στα οικονομικά σας, γι’ αυτό καλό θα ήταν να έχετε ελέγξει ενδελεχώς τους τραπεζικούς λογαριασμούς αλλά και τις πιστωτικές σας κάρτες πριν θελήσετε να κάνετε βουτιά σε κάτι από αυτά ή σε όλα!

zwdia-zodia-tarw
Παράλληλα, είναι μια περίοδος που η συναναστροφή σας με τους άλλους ή οι επαφές των άλλων μαζί σας ενδέχεται να χαρακτηρίζεται από ασυνέπεια ή παρορμητισμούς. Αν οι σχέσεις σας ή τα οικονομικά σας περνούν εδώ και λίγο καιρό δυσκολίες, τώρα μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια τα λιμνάζοντα προβλήματα και να αποζητούν άμεση προσοχή. Από τη μία πλευρά, αυτό ίσως αποτελέσει μια πνοή φρέσκου αέρα που θα απαλύνει την περιπλοκότητα των προβλημάτων σας και θα ανοίξετε όλα τα χαρτιά στο τραπέζι (παρά το άγχος και τις διαφωνίες που μπορεί να πυροδοτήσει κάτι τέτοιο).

ζωδια Σαββατοκυριακο 06-07/02 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 06-07/02 Β

 

Από την άλλη πλευρά, ενδέχεται να ξυπνήσει μέσα σας την αντίσταση να προβείτε σε αυτές τις αλλαγές και να βιώσετε όλη αυτή την εμπειρία ως μια ανεπιθύμητη ανισορροπία και αναταραχή. Όπως και να ‘χει, δεν αποκλείεται αυτή η δοκιμασία να είναι ένας καλός τρόπος να ξεφύγετε πια από τον συνεχή έλεγχο, τους περιορισμούς και τους σχεδιασμούς, και να αναδυθούν νέες δυνατότητες που δεν θα τις βλέπατε με τα προηγούμενα δεδομένα σας.

zwdia