Αστρολογια 09-10/10 Εμμονες απο το Παρελθον

erwtikes-provlepseis-paraskeyi-8-5

Αστρολογια 09 Οκτωβρίου – Ο Κρόνος σε τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης ( Τοξότη / Λέων)

Για μία εβδομάδα πριν και μετά την ημερομηνία αυτή, μπορεί να είναι πιο εύκολο για εσάς να κάνετε αυτό που πρέπει, ακόμα κι αν σας δυσκολεύει, σας κουράζει ή σας φαίνεται αδύνατο.

Αυτή η όψη μπορεί να εμπνεύσει την πειθαρχία που χρειάζεται για να γίνει κάτι θετικό, για να σταματήσει κάτι αρνητικό από την συνέχειά του ή να αποτρέψει κάτι αντιπαραγωγικό.

zodia-taro-45

 

Είναι η ιδανική στιγμή για να φέρετε μαζί αυτό που παλεύετε να πραγματοποιήσετε και αυτό που είστε ικανοί να κάνετε, για να το καταφέρετε. Στην χειρότερη περίπτωση, μπορεί να νιώσετε ότι το όραμα σας έχει χάσει την λάμψη του, γιατί πλαισιώνεται πλέον από τον ρεαλισμό.

Απ’ την μία πλευρά, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι το όραμά σας μπορεί να μην είναι αυτό που ελπίζατε ότι θα είναι τελικά. Απ’ την άλλη πλευρά, μπορεί να βλέπετε πιο καθαρά την πραγματικότητα και τι είναι αυτό που χρειάζεται για να εκδηλωθεί, αλλά δεν σημαίνει οπωσδήποτε ότι δεν αξίζει τον κόπο σας. Είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε τι από τα δύο ισχύει.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αστρολογια 09 Οκτωβρίου – Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (Ζυγό / Αιγόκερω)

Είστε αντιμέτωποι τώρα με μια πρόκληση για την ενδυνάμωση της επικοινωνίας σας και των αντιλήψεων σας, αν και αυτό μπορεί να μην σας έρθει εύκολα. Μπορεί να περιλαμβάνει το να αντιμετωπίσετε κάποιες δύσκολες αλήθειες, που μπορεί να είναι λίγο ενοχλητικές ή να είναι δύσκολο να τις αποδεχθείτε. Ωστόσο, κάνοντας το, θα αποκτήσετε μια βαθύτερη κατανόηση και αποδοχή του εαυτού σας, της κατάσταση σας και του ρόλου σας μέσα σε αυτή. Εμμονικές ή επίμονες σκέψεις που είναι νοσηρές ή παρανοϊκές είναι δυνατό να εμφανιστούν, οι οποίες μπορούν να καθησυχαστούν βρίσκοντας κάτι πιο θετικό για να επικεντρωθείτε ή μια δημιουργική διέξοδο.

Η επικοινωνία (των άλλων ή η δική σας ή και τα δύο ) μπορεί να είναι έντονη, εκφοβιστική ή ακόμη και εντελώς επιζήμια, καθώς μπορεί να είναι δελεαστικό να μπλεχτείτε σε διαμάχες για την εξουσία και την κυριαρχία. Αλλά η επικοινωνία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί τώρα για να θεραπεύσει, αποφεύγοντας την υποκρισία και την ανειλικρίνεια, προκειμένου να επιτευχθεί μια βαθύτερη αυθεντικότητα και αλήθεια – όπως αφαίρεση του άρρωστου δέρματος, για να μπορέσει να επιτευχθεί η θεραπεία στο εσωτερικό.

Αστρολογια 10  Οκτωβρίου – Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα ( Ζυγό / Αιγόκερω)

Αυτή η εποχή μπορεί να είναι δύσκολη, η αίσθηση του σκοπού σας, η ταυτότητά σας και η κατεύθυνσή σας μπορεί να μοιάζουν μπλοκαρισμένες, κυριευμένες ή ρυθμιζόμενες από δυνάμεις πέραν του ελέγχου σας. Μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με δύσκολους ανθρώπους ή καταστάσεις, και να βρεθείτε σε θέση να πρέπει να επιδείξετε ιδιαίτερη δύναμη έτσι ώστε να μην νιώσετε αδύναμοι ή εξουθενωμένοι. Το κόλπο είναι να επικεντρώσετε τον εαυτό σας στην ενδυνάμωση και όχι στην απλή δύναμη, αυτό σημαίνει ότι η δύναμη θα πηγάζει από μέσα σας και όχι από τον έλεγχο ανθρώπων και καταστάσεων.

Μπορεί να βρεθείτε σε διαμάχες για την εξουσία ή την εγκατάλειψη, είτε που συμβαίνουν τώρα είτε που προέρχονται από το παρελθόν. Μπορεί να χρειαστεί να αφήσετε το δέσιμο σας με κάτι ή κάποιον, λόγω περιστάσεων πέρα από τον έλεγχό σας. Ωστόσο, αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος που κοιτάτε μέσα στον εαυτό σας και βρίσκετε περισσότερη δύναμη απ’ όση πιστεύατε ότι έχετε. Οι αντιξοότητες μπορεί να εμπνεύσουν την βεβαιότητα και τον σκοπό μέσα σας, την ενδυνάμωση που γεννιέται από τη διαμάχη και τον αγώνα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768