Αστρολογια 09/10 Ηλιος Ερμης Πλουτωνας Τετραγωνο

erwtikes-provlepseis-deytera-28-4

Αστρολογια Ήλιος και Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Εμμονές και Αλλαγές

Τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου ο Ήλιος και ο Ερμής θα συναντήσουν σε όψη τετραγώνου τον Πλούτωνα, στις 16 μοίρες των Ζυγού και Αιγόκερω. Αυτή η μετάβαση των Ήλιου και Ερμή θεωρείται εκούσια, γι’ αυτό θα είναι πολλοί αυτοί που θα εκπέμπουν ενέργεια τέτοιας διάθεσης.

Μπορεί να επικρατήσει η αλαζονεία και η επιθετικότητα, κάτι που θα σας βάλει σε πειρασμό να λέτε αυτό ακριβώς που σκέφτεστε – εσείς και όλοι οι άλλοι! Η προσοχή σε αυτή τη φάση, πρέπει να είναι εστιασμένη στις μετακινήσεις, τα ταξίδια και ό,τι αφορά την επικοινωνία.

zodia-taro-45

 

Και οι δύο πλανήτες θα σχηματίσουν ένα δύστροπο τετράγωνο με τον Πλούτωνα, που εκπροσωπεί τη δύναμη, τις μάχες ισχύος, τους εκφοβισμούς, την αλλαγή και τη μεταμόρφωση. Η ατμόσφαιρα ενδέχεται να διέπεται από εμμονή και υπερβολές, με τις διαφωνίες να είναι συχνές. Ίσως να εγκατασταθεί στο μυαλό σας μία και μόνο σκέψη, που θα είναι πολύ δύσκολο να την αποδιώξετε.

Είναι πιθανό να προκύψουν τώρα μάχες ισχύος και να αποκαλυφθούν πολλά πράγματα… Οι περισσότεροι θα έχουν την τάση να είναι απροκάλυπτα επιθετικοί. Αν βρίσκεστε σε αναζήτηση απαντήσεων για κάποια ερωτήματα ή καταστάσεις, να ξέρετε ότι ενδέχεται να ανακαλύψετε πολλά στη διάρκεια αυτής της μέρας!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Πολλά θέματα μπορεί να πάρουν προσωπική χροιά και να προκύψουν αλλαγές σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα. Κάποια πράγματα βρίσκουν τη θέση τους και φτάνουν στο αποκορύφωμά τους ή λήγουν σε μέρες με αυτή την επιρροή. Με δεδομένο ότι Ήλιος και Ερμής βρίσκονται στον Ζυγό, οι σχέσεις ενδέχεται να αλλάξουν ή να διαφοροποιηθούν – χωρίς να ενέχουν απαραίτητα ρομαντικά στοιχεία. Οι συγκρούσεις είναι στις πιθανότητες της ημέρας με την ύπαρξη του Πλούτωνα στο σκηνικό, όμως με σκληρή δουλειά μπορεί κάποια πράγματα να μεταβληθούν. Η συμβουλή των άστρων είναι να εστιάσετε σε αυτά που θα θέλατε να αλλάξουν!

Οι όψεις που περιλαμβάνουν τον Ήλιο και τον Πλούτωνα, σχετίζονται με την αποσύνθεση των πραγμάτων και την αναδόμησή τους. Κάποιοι θα έχετε την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε μια κατάσταση που οι αλλαγές σας επιβάλλονται. Καλό θα είναι να αφήσετε να κυλήσουν λίγες μέρες για να κατασταλάξουν τα αισθήματά σας, πριν προχωρήσετε σ τελεσίδικες αποφάσεις.

tarw-taro-xartomanteia

Είναι βέβαιο ότι όλη αυτή η ενέργεια διαχέεται σε παγκόσμιο επίπεδο, ακόμη και λίγο πριν γίνει ακριβής η όψη. Γι’ αυτό να θεωρήσετε αναμενόμενο να νιώθετε θυμό ή επιθετικότητα. Η προσοχή θα εστιαστεί στο χρήμα και οικονομικά θέματα, αν και ο Πλούτωνας εξουσιάζει επίσης ό,τι σχετίζεται με την πυρηνική ενέργεια. Μεγάλη συμβολή θα έχουν τα ΜΜΕ στα τεκταινόμενα, χωρίς να αποκλείονται αποκαλύψεις σε αυτή τη φάση. Κάποια θέματα ενδέχεται να καταρρεύσουν εντελώς ή να λήξουν.

Περισσότερο από όλους θα επηρεαστούν όσοι έχουν θεμελιώδεις πλανήτες και Κριό, Καρκίνο, Ζυγό ή Αιγόκερω στις 15-17 μοίρες του προσωπικού τους χάρτη. Η ενέργεια αυτής της όψης θα είναι αισθητή και για λίγες μέρες μετά την 9η Οκτωβρίου.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768