αστρολογια 10/02 Αυξηση στην Αγαπη

paixnidi-rantevoy

10 Φεβρουαρίου – Η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία

Η τύχη αλλά και οι ευκαιρίες να προσελκύσουμε χρήματα, αγάπη, αποθέματα και αυτοεκτίμηση, αρχίζουν να παρουσιάζουν αύξηση. Αυτή η έλξη (που θα μαγνητίζει ανθρώπους, αντικείμενα ή ευκαιρίες) είναι σε έξαρση αυτή τη στιγμή.

Αναμένεται να μας φανεί ευκολότερο απ’ ότι συνήθως να αποκομίσουμε τις πηγές και τη στήριξη για ό,τι κι αν χρειαστούμε.
Από την άλλη πλευρά, ενδέχεται τα μάτια μας να είναι μεγαλύτερα από το στομάχι μας (όπως λένε οι μαμάδες!), που σημαίνει ότι η επιθυμία μας μπορεί να επηρεάσει την αίσθηση ανάγκης παραπάνω από όσο είναι συνετό.

 

Δεν θα λείψουν οι πειρασμοί για σπατάλη, για φλερτ, για παραστρατήματα από την πορεία μας επιλέγοντας να αγνοήσουμε ή να αποφύγουμε να καταβάλουμε κόπο, μόχθο αλλά και όρια.

zodia-taro-45

Όλα αυτά δεν είναι απαραίτητα αρνητικά, όμως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ώστε να μην τρέφουμε υπερβολικά μεγάλες ελπίδες και στο τέλος να απογοητευθούμε, είτε να δώσουμε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσουμε να τηρήσουμε. Θα είναι πολύ σοφότερο να ισορροπήσουμε αυτή τη ροή ευκολίας που θα μας διέπει, με αρκετή διακριτικότητα και σωστή αξιολόγηση.

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’
10 Φεβρουαρίου – Η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό

Για ένα γεμάτο τριήμερο σε αυτό το στάδιο, ενδέχεται να νιώθουμε αρκετά άνετα με τον εαυτό μας και τον κοινωνικό μας περίγυρο. Ειδικά οι επαφές που θα κάνουμε σε αυτό το διάστημα, ενδέχεται να αποδειχθούν ιδιαίτερα παραγωγικές όσο αφορά την πρόοδό μας προς όποια πορεία έχουμε επιλέξει να βαδίσουμε. Δεν αποκλείεται μάλιστα να μπούμε στη διαδικασία αυτή και για να εξυπηρετήσουμε κάποιο άλλο άτομο.
Θα ήταν καλή η στιγμή επίσης να διακινήσουμε χρήματα ή άλλα αποθέματά μας. Πάντα όμως θα κινούμαστε με σύνεση και θα ελέγχουμε ότι οι συναλλαγές είναι ικανοποιητικές και για τις δύο πλευρές και θα παίρνουμε όσα ακριβώς δίνουμε.

zwdia