Αστρολογια 11/10 Καρμικες Συγκρουσεις και Θεραπειες

erwtikes-22314

Αστρολογια 11 Οκτωβρίου – Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Χείρωνα ( Παρθένο / Ιχθύες)

Μπορεί να είστε περισσότερο ευαίσθητοι στον πόνο των άλλων, στους αγώνες ή τα διλήμματα τους υπό το πλαίσιο αυτής της διέλευσης.

Τα δικά σας προβλήματα στις σχέσεις ή στα οικονομικά μπορεί να υποβληθούν σε ένα είδος «θεραπευτικής κρίσης», κατά τη διάρκεια του οποίου μπορεί να υπομείνετε αυξημένα προβλήματα και θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε επιπλέον ανοχή, συμβιβασμό ή διαπραγμάτευση για να κρατήσετε τα πράγματα από το να καταρρεύσουν σε μια χειρότερη κατάσταση.

zodia-taro-45

 

Ταυτόχρονα, μπορεί να είστε σε θέση να φτάσετε σε ένα νέο επίπεδο αποδοχής και ειρήνης – όχι κατ’ ανάγκη από την επίλυση των προβλημάτων σας, αλλά αφήνοντας τους αγώνες που δεν είναι τόσο σημαντικοί όσο νομίζατε και κάνοντας ότι καλύτερο μπορείτε για αυτούς που έμειναν.

Άλλοι άνθρωποι ή εξωτερικές περιστάσεις μπορεί να σας δώσουν μια ώθηση προς αυτή την κατεύθυνση, το οποίο μπορεί να σας φανεί στην αρχή σαν οι παλιές πληγές σας να ανοίγουν και πάλι. Αλλά αυτή είναι μια ευκαιρία να βρείτε νέους τρόπους να φέρετε την θεραπεία και την ισορροπία στα παλιά προβλήματα, ειδικά με τη χρήση της ανοχής, του συμβιβασμού και της αποδοχής.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αστρολογια 11 Οκτωβρίου – Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Κρόνο ( Παρθένο / Τοξότη )

Η παρορμητική κίνηση του Άρη συναντά την σοβαρή δομή του Κρόνου. Η τριβή που δημιουργείτε ως αποτέλεσμα μπορεί να προκαλέσει αύξηση της θερμοκρασίας στην μορφή συγκρούσεων, τσακωμών, διαφωνιών και στρες, αλλά και παραγωγικότητας και αποτελεσμάτων από την σκληρή δουλειά.

Οι προσπάθειες σας μπορεί να ματαιώνονται και οι ενέργειες σας να μπλοκάρονται σε κάθε στροφή. Η ευαισθησία σας στα προβλήματα με τις φιγούρες εξουσίας μπορεί να είναι ιδιαίτερα υψηλή, όπως επίσης και η ευαισθησία σας προς τους άλλους που δεν συνεργάζονται με τον δικό σας ρόλο εξουσίας.

Το νεανικό, ελεύθερο πνεύμα μέσα σας πρέπει να βρει έναν τρόπο να συνεργαστεί με την σοβαρή, υπεύθυνη και προσεκτική πλευρά σας, και αυτό μπορεί εύκολα να προκαλέσει μία διαμάχη για την εξουσία ανάμεσα σε αυτές τις δύο ενέργειες. Αν κάποια πλευρά επικρατήσει, μπορεί να προκληθεί θλίψη και ενοχή ή αντίσταση και εμμονή.

zwdia-fotia

Ωστόσο, έχετε δύναμη και ικανότητες! Αυτή η διαμάχη μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολύ παραγωγικούς τρόπους. Η ενέργεια, η επιθυμία και οι στόχοι σας μπορούν να εκδηλωθούν και να σχηματιστούν, ακόμα κι αν εξαναγκάστηκαν από τις καταστάσεις. Τα εμπόδια μπορούν να μας ενδυναμώσουν, αν προσπαθήσουμε να δουλέψουμε μαζί τους αντί να παλεύουμε απλώς εναντίον τους. Για να ελαχιστοποιήσετε τα προσωπικά προβλήματα, να θυμάστε ότι η αμεσότητα είναι σημαντική, αλλά η επιθετικότητα ή η ακαμψία θα προκαλέσουν τις ίδιες αντιδράσεις στους άλλους.

Μπορεί να βρεθείτε σε μια κατάσταση που θα πρέπει να υπερασπιστείτε τα προσωπικά σας όρια. Ή μπορεί να σας είναι δύσκολο να συμμορφωθείτε στα όρια κάποιου άλλου. Αν η θερμότητα αυτής της όψης σας κατακλύσει, κάντε ένα διάλειμμα, βρείτε μια ασφαλή (ίσως δημιουργική) διέξοδο για να βγάλετε τα συναισθήματά σας, και έπειτα βρείτε έναν νέο τρόπο να προσεγγίσετε το πρόβλημα

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο για τον Δια στο ζωδιο του Σκορπιου αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia